KAAKON ANRV 8.8.2017

 

Kilpailukutsu

Avoin Kaakon alueen nuorten rastiviesti Kitulassa 8.8.2017

KILPAILUKUTSU

Järjestäjä: Vehkalahden Veikot ry

SarjatTytöt D10 – D16 ja sekasarja/pojat H/D10 – H/D16

Osuusjako molemmissa sarjoissa

1. osuus H/D14 (hajonta)

2. osuus H/D10RR

3. osuus H/D12TR

4. osuus H/D16 (hajonta)

Osanotto-oikeus

ANRV:iin voi osallistua ilman SSL:n kilpailulupaa eli ns. lisenssiä.

Leimausjärjestelmä

Emit. Emit-numerot pääsääntöisesti Irma-järjestelmään laitetuilla tiedoilla (tarkistakaa). Puuttuvat numerot on ilmoitettava juoksujärjestystä ilmoitettaessa. Laina-emittejä on saatavana hintaan 5 euroa/kpl. Maksu peritään korttia noudettaessa. Palautus infoon suorituksen jälkeen. Palauttamattomasta kortista veloitetaan 70 euroa.

Osanottomaksu

32 euroa/joukkue. Maksettava ilmoittautumisen yhteydessä Irma-järjestelmän kautta.

Viestin lähtö

Yhteislähtönä kello 18.00

Kartta

1:10000, tulostekartta. Päivitetty 06/2017

Toimihenkilöt

Kilpailunjohtaja Mari Myllynen, ratamestari Jenna Ojala, valvoja Jarkko Heikkinen, tiedottaja Mari Myllynen (puh. 050 546 4197).

Ilmoittautumiset

Viimeistään perjantaina 4.8.2017 kello 24.00 mennessä Irma-järjestelmän kautta tai sähköpostitse timoharju@kymp.net (Timo Harju, puh. 0447028344).

Juoksujärjestykset

Etukäteen Emit-numeroineen Irma-järjestelmän kautta 7.8.2017 saakka. Pakottavasta tarpeesta muutokset viimeistään tuntia ennen lähtöä kilpailupaikalla (joukkuenro, osuus, nimi, Emit).

Opastus

Alkaa Kotkan suunnasta tuleville Töytärintie 244 ja Lappeenrannan suunnasta tuleville Ihamaantie 356, 49400 Hamina.

Kilpailukeskuksen osoite: Kitulantie 50, 49400 Hamina

Tervetuloa!

Vehkalahden Veikot ry

Alustavat kilpailuohjeet

KILPAILUOHJEET (Alustava, lopullinen kilpailukeskuksessa)

Avoin Kaakon alueen nuorten rastiviesti (ANRV) Haminan Kitulassa 8.8.2017.

Kilpailussa noudatetaan SLL:n kilpailusääntöjä ja järjestäjän ohjeita.

ORGANISAATIO 

Kilpailunjohtaja: Mari Myllynen +358505464197

Ratamestari: Jenna Ojala +358408604693

Kilpailun valvoja: Jarkko Heikkinen +358400508663

KILPAILUKARTTA 

Kilpailukartta on tulostekartta, mittakaava 1:10000 ja käyräväli 5 m. Maastokartoituksen on tehnyt Janne Weckman (2007) ja kartan ajantasaistuksen Juho Pousi (06/2017).

MAASTO 

Maasto on pääosin hyväkulkuista ja nopeaa kangasmaastoa. Alueella kulkee runsaasti teitä ja polkuja, joihin radat pitkälti tukeutuvat.

SARJAT JA RATAPITUUDET 

DH/D

1.osuus H/D14 1,8 – 1,9 km 2,0 – 2,1 km

2.osuus H/D10RR 2,0 km / 1,4 km 2,0 km / 1,4 km

3.osuus H/D12TR 1,5 km 1,5 km

4.osuus H/D16 2,4 – 2,5 km 2,5 – 2,6 km

Osuuksilla 1 ja 4 on hajonta.

Siimari on valkoinen yhtenäinen nauha.

KIELLETYT ALUEET 

Kiellettyjä alueita ovat viljellyt pellot, eli niin sanotut pistepellot, sekä piha-alueet.

HUOM!: Yhden rastin läheisyydestä on löydetty maa-ampiaispesä. Se on merkitty maastoon nauhalla. Noudata varovaisuutta, äläkä mene nauhalla eristetyn alueen sisälle.

RASTIT, LEIMAUSJÄRJESTELMÄ JA EMIT-KORTIT 

Kilpailussa käytetään emit-leimausjärjestelmää. Joukkueet ilmoittavat käytettävät emit-kortit osuuksittain Irmaan tai tuntia ennen viestiä kirjallisesti infoon. Kaikki kilpailijat tarkastavat lähtöluettelosta oman emitkilpailukorttinsa numeron. Emit-numeron korjaus tehdään infossa. Virheellisellä emit-numerolla ei saa lähtölupaa! Kortin toimivuuden voi tarkistaa mallirastilla. Emit-numeron ilmoittamatta jättäneille järjestäjä varaa emit-kortit (5€/kpl). Lainakorttia käyttävillä on lähtöluettelossa emit-numeron jälkeen L-kirjain. Lainatut emit-kortit kerätään leimantarkastuksen yhteydessä pois. Palauttamatta jätetystä emit-kortista peritään 70€:n maksu.

LÄHTÖ

Viestin lähtö tapahtuu yhteislähtönä klo 18.00.

KILPAILUNUMEROT, EMIT-TARKISTUSLIPUKKEET JA RASTINMÄÄRITTEET 

Kaikki kilpailijat käyttävät kilpailunumeroita. Kilpailunumerot osuuksittain: 1-os. keltainen, 2-os. valkoinen, 3-os. vihreä, 4-os. keltainen (4. osuuden kilpailija käyttää 1. osuuden numeroa). Kilpailunumerot palautetaan Infoon. Kilpailunumerot ja emit-tarkistuslipukkeet saa infosta kilpailukeskuksesta. Rastimääritteet on painettu karttaan. Omat hakaneulat mukaan.

RASTIT 

Mallirasti on nähtävillä kilpailukeskuksessa. RR-radoilla rastilipussa on rastitunnus: RR1, RR2, RR3… Osalla radoista on käytössä rastimerkki X, joka on maastossa puupino. Rastikoodit on merkitty karttaan rastin järjestysnumeron perään (esim. 1-41).

LÄHTÖTOIMINNOT 

Kilpailu alkaa yhteislähdöllä klo 18:00. Kilpailijat päästetään kartoille 5 minuuttia ennen lähtöä. Emit-kilpailukortit nollataan lähtöpaikalla. Kilpailu lähtee käyntiin kuuluttajan merkistä. Mallikartat ovat nähtävillä lämmittelyalueella. Muista, että kilpailet sillä emit-kortilla, joka on ilmoitettu järjestäjille. Väärällä kortilla kilpailleet hylätään.

KILPAILUN KULKU 

Kilpailussa käytetään hajontaa osuuksilla 1 ja 4. Varmista, että leimaat omalla rastillasi! Viimeisen rastin jälkeen kilpailija käy vielä maalileimauksella, jonka jälkeen kartta palautetaan toimitsijalle. Maalileimauksen jälkeen kilpailija jatkaa karttatelineelle, josta hän ottaa joukkueensa numeronsa mukaan varustetun seuraavan osuuden kartan. Kilpailija jatkaa vaihtopuomille, jossa ojentaa kartan seuraavan osuuden juoksijalle. Tämän jälkeen kilpailija menee leimantarkistukseen. Viestiä jatkava kilpailija kirjautuu sisään vaihtoalueelle samalla, kun nollaa emit-korttinsa toimitsijan kanssa. Lähtevä kilpailija odottaa vaihtoa vaihtopuomin ja K-pisteen välisellä alueella. RR-osuudella puuttuvasta leimasta saa 10min aikasakon. Muilla osuuksilla puuttuva leima johtaa hylkäykseen. Ankkuriosuudella sijoituksen määrää maaliviiva, ei maalileimaus. Kilpailija vastaa itse siitä, että ottaa oikean kartan. Muista tarkistaa kilpailunumero ja osuus. Jos karttatelineestä puuttuu joukkueesi kartta, ilmoita asiasta karttatelineen toimitsijalle. Toimitsija antaa varakartan numerosi mukaan (hajonta.) Selkeyden vuoksi K-pisteelle johtavaa viitoitusta ei ole merkitty kilpailukarttaan.

MAALI 

Maali sijaitsee kilpailukeskuksessa. Viimeiseltä rastilta johtaa viitoitus maaliin. Kilpailussa on yksi viimeinen rasti, jossa ovat koodit 42 ja RR5. Kilpailija saa leimata kummassa tahansa leimasimessa. Rastilla on myös kaksi rastilippua.

RR- JA TR-SARJAN OPASTUS

Jokaisen seuran on mahdollista nimetä yksi opastaja, joka saa luvan siirtyä opastajille osoitettuun paikkaan K-viitoituksen varrelle. Opastajan on mahdollista neuvoa RR- ja TR-sarjalaisia K-viitoituksen varrella, mikäli avulle on tarvetta.

YHTEISLÄHTÖ 

Kun molemmista sarjoista on saatu kolme parasta joukkuetta maaliin, kilpailua jatketaan normaalisti vielä noin 20 min, jonka jälkeen vaihto suljetaan. Tämän jälkeen loput joukkueet käyvät kuuluttajan ohjeiden mukaan nollaamassa kilpailukorttinsa ja siirtyvät kartoille. Kuuluttaja antaa lähtömerkin.

KESKEYTTÄNEET

Keskeyttänyt kilpailija leimaa maalissa ja ilmoittaa keskeyttämisestään emit-kortin tarkastuksessa.

WC:T ja PESEYTYMINEN

WC:t sijaitsevat kilpailukeskuksessa. Kilpailukeskuksessa ei ole peseytymismahdollisuutta.

TULOSTAULU 

Tulostaulu sijaitsee kilpailukeskuksessa.

PALKINTOJEN JAKO 

Palkintojen jako suoritetaan mahdollisimman pian tulosten selvittyä. Palkintojako tapahtuu kilpailukeskuksessa.

RAVINTOLA

Kilpailukeskuksessa on kisaravintola sekä grilli. Kitulan Kisan kesäkioski palvelee myös kisan aikana, jossa on myynnissä muun muassa jäätelöä, limonadia ja karkkia.

ENSIAPU

Ensiapua tarvittaessa yhteys infoon

PAIKOITUS

Tienvarsipysäköinti. Jos saavutte linja-autolla siitä ilmoitus etukäteen kilpailunjohtajalle.

Tervetuloa!

Mari Myllynen / Vehkalahden Veikot

Tulokset