Kilpaurheilu

OSALLISTUMINEN YLEISURHEILUKILPAILUIHIN

Lisenssi

Suomen Urheiluliiton liittovaltuuston päätöksellä lisenssi on pakollinen kilpailulupa kaikissa virallisissa yleisurheilukilpailuissa. Lisenssi hankitaan Suomisportin lisenssikaupasta.

Yleisurheilujaosto korvaa lisenssin hinnan vuonna 2024 kaikille SUL:n SM-kilpailuihin osallistuneille Vehkalahden Veikkojen edustajille.

Ilmoittautuminen kilpailuihin

Yleisurheilukilpailuihin ilmoittaudutaan itse ja osallistumismaksut korvataan jälkikäteen kulukorvauslomaketta ja kuitteja vastaan oheisen korvaussäännön mukaisesti. Viestikilpailuihin ja seuracup-kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu keskitetysti seuran kautta.

Kehotamme hakemaan korvausta ilmoittautumismaksuista yhdessä tai maksimissaan kolmessa erässä koko vuoden osalta. Kulukorvauslomake on toimitettava jaoston talousvastaavalle kevään ja kesän kilpailujen osalta viimeistään 15. päivä syyskuuta kuluvana vuonna. Syksyn kilpailujen osalta kulukorvauslomake on toimitettava viimeistään 15. päivä joulukuuta kuluvana vuonna. Myöhästyneitä kulukorvauslomakkeita ei käsitellä.

Jos kilpailija sairastuu, niin maksuja korvataan maks. kolme kisapäivää kauden aikana ilman sairastodistusta.

Kilpailumaksujen korvaaminen

Lasten, nuorten ja yleisen sarjan edustajat: Seura korvaa seuraa edustavien, lisenssin lunastaneiden lasten, nuorten ja yleisen sarjan ediustajien normaalihintaiset yu-kilpailumaksut täysimääräisenä. (päätös 14.4.2024).”

Aikuisurheilijat (ent. veteraaniurheiljat): Seura maksaa yu-lisenssin lunastaneiden, seuraa edustavien aikuisurheilijoiden SM-kilpailujen ja kansainvälisten arvokilpailujen ilmoittautumismaksut.

Triathlon: Seura korvaa osallistumismaksut triathlonin SM-kilpailuihin osallistuttaessa.

Muista kilpailumaksuista ja jälki-ilmoittautumisista huolehtii urheilija itse. 

HUOM! Osanottomaksujen korvaamisen vastineena edellytetään osallistumista toimitsijatehtäviin ja/tai muuten yleisurheilutoiminnan pyörittämiseen.


MATKALASKUT

Korvaus koskee kilpailumatkoja Suomen mestaruuskilpailuihin 14-vuotiaiden sarjasta yleiseen sarjaan.

Korvausta ei makseta leirimatkoista ja aikuisurheilijoiden kilpailumatkoista.

Henkilömäärä voi pitää sisällään yhden huoltajan / kuljettajan alle 18-vuotiaiden sarjojen osalta.

Majoituskuluja korvataan enimmillään 60€/vrk/hlö (kilpailuihin osallistuva urheilijan kulut ja alle 18 vuotiaiden osalta 1 huoltajan kulut per perhe) vuorokautta kohden SM kilpailuihin osallistuttaessa. Seura suosittelee kimppakyytien käyttöä mahdollisuuksien mukaan. Matkakorvauksia ei makseta, jos seuran toimesta on järjestetty yhteiskuljetus kilpailupaikalle.

Seuran internet-sivuilta löytyvä matkalaskulomake tulee toimittaa täytettynä liitteineen jaoston talousvastaavalle, joka matkalaskun tarkastettuaan toimittaa sen eteenpäin maksuun.


ILMOITTAUTUMISET YLEISURHEILUVIESTEIHIN

Nuorimpien urheilijoiden sarjojen viesteihin ilmoittaudutaan keskitetysti sarjoittain viestivastaaville.

Viestijoukkueiden pelisäännöt

Viestivastaavat kesällä 2024

T/P 17 Saija Suikkanen, saija.suikkanen_at_gmail.com
T/P 15 Saija Suikkanen, saija.suikkanen_at_gmail.com
T/P 13 Saija Suikkanen, saija.suikkanen_at_gmail.com
T/P 11 Nelli Kokkonen, puh. 044 335 5659
T/P 9 Julia Laitinen, puh. 045 852 1150


TIETOA YKSITTÄISISTÄ YLEISURHEILUKILPAILUISTA

Yleisurheilun sähköinen ilmoittautumisjärjestelmä kilpailukalenteri.fi sisältää kaikki Suomen Urheiluliiton hyväksymät kilpailut. Kilpailuita on mahdollista selata aikajärjestyksessä kalenteria hyödyntäen tai hakemalla mm. ajanjakson, sarjan, lajin, piiri tai kilpailun luokituksen mukaan.