Kuntosuunnistusta omatoimiperiaatteella

Yleisohjeet omatoimiseen

 • Suunnistamaan voi mennä itselle sopivana aikana. Rastit on metsässä ti klo 10- su klo 18.
 • Rasteilla on rastiliput sekä lähdössä että maalissa.
 • Emit-leimasimia ei ole käytössä.
 • TILAA AINA KARTTA KARTTATILAUSLOMAKKEELLA ja maksa se ennen kartan noutoa. LÄHETÄ KARTTAMAKSUKUITTI myös sähköisesti tehdyistä maksuista heti maksettuasi (KTS MAKSUOHJEET), tämän jälkeen saat tiedon, milloin kartta on valmiina noutoon.
 • Karttatilaus on SITOVA.
 • Kartan kopioiminen on KIELLETTY.
 • Käytettyä karttaa ei saa palauttaa takaisin karttalaatikkoon.

Kartta

Jos kartan noutaminen noutopaikasta on hankalaa, voit sopia toisenlaisesta tavasta, ole yhteydessä hyvissä ajoin , 0503852453/Anniina

Opastus

Jokaiseen tapahtumaan  p-paikalle  on  annettu  osoite. Josta  sitten lyhyt  matka lähtöpisteeseen.

Maksu

 • Hinta on kertamaksulla 5eur /kartta. Huoltajille/saattajille ei ole varattu erikseen karttoja, joten ota vain tilaamasi/maksamasi määrä.
 • KAUSIKORTTI 50 eur. Se on henkilökohtainen.
 • Maksa  ETUKÄTEEN Vehkalahden Veikkojen tilille FI51 5750 0120 4858 35 (VIITEEKSI TÄRKEÄÄ MERKATA: OMATOIMISUUNNISTUS,oma nimi ja rata) , SMARTUMPAYLLA , EASYBREAK, E-PASSI tai EDENRED.
 • LÄHETÄ KUVA KAIKISTA KUITEISTA joko  whatsap 0503852453  tai osoitteeseen  ansku.heikkinen10@gmail.com maksutavasta riippuen.
 • Kun olet ostanut KAUSIKORTIN ja kerran lähettänyt siitä kuvan, niin seuraavilla kerroilla riittää kun tekee karttatilauksen päivää ennen noutoa, niin osataan varata karttoja sopiva määrä.
 • Jos  haluat  maksaa  Smartum -liikuntaseteleillä, ole yhteydessä  Anniina puh. 0503852453, koska niille ei ole keräyslaatikkoa tänä vuonna.
 • Jos haluat laskun myöhemmin, niin tämä sovittava ETUKÄTEEN, ole yhteydessä Anniina puh. 0503852453.
 • Käteinen tai maksukortti ei käy maksuvälineenä.

Virtuaalitulospalvelu

Omatoimisuunnistustapahtumissa on joissakin tapahtumissa mahdollisuus virtuaalitulospalveluun. Se ilmoitetaan erikseen.Tulospalvelu osaa laskea tulokset suoraan .gpx -tiedostosta. Tämä vaatii gps-toiminnolla olevan kellon/sykemittarin. Ajan voi syöttää myös manuaalisesti jos olet sen kellottanut.

Ohjeita virtuaalisen tulospalvelun käyttöön:

Käynnistä ajanotto/harjoitus K-pisteellä ja pysäytä se maalissa. Suunnistuksen jälkeen kotona, pura harjoitus kellosi palveluun (suunto app, polar flow yms.) ja lataa sieltä harjoitusen .gpx -tiedosto. Saman tiedoston saa mtös Stravasta, jos käytät sitä. Avaa tapahtumakohtainen linkki Navisport -järjestelmässä. Paina ylhäältä ”lisää tulos” (lukee oranssilla). Lisää nimesi, (ja seurasi) ja valitse sarja=rata. Tämän jälkeen ohjelma antaa valita gpx -tiedoston. Valitse koneeltasi (tai puhelimestasi, jos sitä käytit) oikea .gpx -tiedosto ja lataa se palveluun. Ajan voit syöttää myös manuaalisesti käsin. Nimesi voit lisätä radalle myös ”ilman aikaa”. Lopuksi paina +lisää Tulos.

Virtuaalitulospalvelun käyttö ei ole pakollista, mutta helpottaa järjestäjien työtä osallistujamäärien seurannassa.

KSOY-TAPAHTUMAKALENTERI

Vko 35-36 Ruissalo. Tämän vuotiset viimeiset KSOY -omatoimirastit suunnistetaan Ruissalosta. P-paikka löytyy Riuhtantie 18. (VT26 :n reunassa on P-paikka, josta pääsee pururadalle myös). Ratamestari Joona Hirvilahti on laatinut radat. RASTEILLA ON TÄLLÄ KERTAA KOODILAPPU JA SININEN MUOVINAUHA! RADAT OVAT VALMIIT; MUTTA KARTAT OVAT NOUTOPAIKASSA VASTA TIISTAINA KLO 16.

Vaikea 3,3 km 14 rastia

Helppo 3,0 km 13 rastia

Helpoin 2,0 km 8 rastia

KARTTATILAUSLINKKI:

https://forms.gle/pcb7AxSSWwhuumeN9

Karttojen nouto: Vehkalinna, punainen postilaatikko

VKo 34 Husula,Suutarlampi

Vko 32-33 Neuvoton Mäkelänkangas.

Vko 31 Kannusjärvi .

Vko 30-31 Reitkalli.

Vko 29 Nopala.

Vko 27-29 Turkia/Hurma

Vkot 26-27 Husula/Tikkamäki.

Vko 25 Neuvoton Hevossaari. .

Vko 24 Metsäkylä.

Vko 23 Rajamäki.

Vko 22 Husula/Kuntohuhta.

Vko 21 Tomppola

Vko 20 Myllykylä ,Leirikangas.