Kyläosastot Kirkkojärven Kiri

AJANKOHTAISTA – päivitetty 4.12.2018

Kerhot loppuvat 5.12.2018 ja alkavat jälleen 7.1.2019 alkavalla viikolla. VeVen kaikkien kerholaisten yhteinen syyskauden päätös on LIIKUNTARIEHA Ruissalon liikuntahallilla ma 10.12. klo 17-18.30. Tempurata ja muuta mukavaa lapsille ja heidän perheilleen. Eurolla saa mehua ja piparia, joita riittää kaikille! Sisäliikuntavarustus. Tervetuloa!

SÄBÄTURNAUS Pyhällön Pyryn kerholaisia vastaan 13.11.2018 oli mukava ja innostava kokemus, jolle ollaan suunnittelemassa jatkoa – keväällä menemme vastavuoroisesti Pyhältöön turnaukseen.

Kerhot Kirkkojärven koululla:

Ti 18.00-19.00 Salibandy eskarit -2.lk (Eetu Ylä-Kotola, Veeti Rautamies ja Joni Tolsa)

Ti 19.00-20.00 Salibandy 3.-6. lk. (Eetu, Veeti ja Joni)

Ke 18.00-19.30 Salibandy yläkoulu/lukio/amis-ikäiset (Anton Setälä)

HUOM. Em. kerho on ilmainen!

To 17.30-18.30 Liikuntakerho eskarit – alakouluikäiset (Jenni Torniainen ja Anni Honkonen)

Hinta 50 € VeVen jäsen / 70 € ei-jäsen. Puolessa välissä kautta aloittavilla maksu puolittuu.

Kirin jäsen voi samalla maksulla osallistua kaikkiin iän puolesta sopiviin kerhoihin. Sisaralennus 10€.

Kaudella 2018-2019 kerhomaksu maksetaan käteisellä valvojana toimivalle Elsa Marjamäelle

 

HUOMIO! Koskee kaikkia lasten kerhoja pl. nuorten salibandy: Lapsen ilmoittaminen kerhoon edellyttää vanhempien sitoutumista toimimaan valvojana!
Valvontavuorolistat tulee koulun ilmoitustaululle kerhojen alkaessa, varaa siitä vuoro itsellesi.  Alaikäisten ohjaajien vetämissä kerhoissa täytyy olla aikuinen “valvoja” paikalla. Valvoja katsoo, että kaikki sujuu. Valvoja voi olla myös mukana pelikentällä. Valvoja varmistaa, ettei koulun käytävillä liikuskele ulkopuolisia ja ovi on kiinni. Ovikello on ulko-oven vieressä. Ohjaajilla on lasten vanhempien puhelinnumerot hätätapauksia varten. Ensiapukaapissa pyritään pitämään tarvikkeet ajan tasalla. Valvontalistat on koulun käytävällä ilmoitustaululla. Merkkaa siihen nimesi sopivan päivän kohdalle ja laita muistutus esim. kännykkääsi.

Lisätietoja:  koskiaho.inka@pp.inet.fi tai 050 536 8226

HUOM! SYYSLOMALLA  EI OLE KERHOJA. 

Muut VeVen ryhmät löydät kohdasta Nuorisojaosto

 

——————————————————————————————————————–

TULE MUKAAN PELAAMAAN KUNTOKIEKKOA!

Kirkkojärven Kirillä ja Meninbluella on yhteinen kuntokiekkovuoro Ruissalon jäähallissa. Vuoro on sunnuntaisin klo 20.00 – 22.00 välillä, tarkista vuoron ajankohta Haminan jäähallin viikkolistasta, www.hamina.fi/liikuntapaikat/jäähalli. Vuoro on tarkoitettu yli 18-vuotiaille mutta nuorempikin voi tulla mukaan jos kooltaan ja taidoiltaan pärjää aikuisten kanssa. Mukaan otetaan uusia kuntokiekosta kiiinnostuneita pelaajia, tiedustelut ja ilmoittautumiset Sam Junkkarille puh. 0400-243077.

LÄHDE LUISTELEMAAN!

Kaikille Kirin jäsenille ilmainen luisteluvuoro 1 x viikossa Ruissalon jäähallilla yleisövuoroilla. Pyydä hallivalvojalta Kirin vihko johon kirjaat nimesi, vihko on valvojan kopissa.  Tarkista yleisövuorot kaupungin nettisivuilta viikkokalenterista, sillä ne voi vaihdella: www.hamina.fi/liikuntapaikat/jäähalli