Kyläosastot Kirkkojärven Kiri

Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA – päivitetty 19.8.2018

Lasten liikuntaryhmät alkavat vko 36 eli 3.9.208 alkavalla viikolla

Kirkkojärven koulu (Ilm. paikan päällä)

Ti 18.00-19.00 Salibandy eskarit -2.lk (Eetu Ylä-Kotola, Veeti Rautamies ja Joni Tolsa)

Ti 19.00-20.00 Salibandy 3.-6. lk. (Eetu, Veeti ja Joni)

Ke 18.00-19.30 Salibandy yläkoulu/lukio/amis-ikäiset (Anton Setälä)

To 17.30-18.30 Liikuntakerho eskarit – alakouluikäiset (Jenni Torniainen ja Anni Honkonen)

Hinta 50 € VeVen jäsen / 70 € ei-jäsen

Kirin jäsen voi samalla maksulla osallistua kaikkiin iän puolesta sopiviin kerhoihin. Sisaralennus 10€.

 

HUOMIO! Koskee kaikkia lasten kerhoja pl. nuorten salibandy: Lapsen ilmoittaminen kerhoon edellyttää vanhempien sitoutumista toimimaan valvojana!
Valvontavuorolistat tulee koulun ilmoitustaululle kerhojen alkaessa, varaa siitä vuoro itsellesi.  Alaikäisten ohjaajien vetämissä kerhoissa täytyy olla aikuinen “valvoja” paikalla. Valvoja katsoo, että kaikki sujuu. Valvoja voi olla myös mukana pelikentällä. Valvoja varmistaa, ettei koulun käytävillä liikuskele ulkopuolisia ja ovi on kiinni. Ovikello on ulko-oven vieressä. Ohjaajilla on lasten vanhempien puhelinnumerot hätätapauksia varten. Ensiapukaapissa pyritään pitämään tarvikkeet ajan tasalla. Valvontalistat on koulun käytävällä ilmoitustaululla. Merkkaa siihen nimesi sopivan päivän kohdalle ja laita muistutus esim. kännykkääsi.

Lisätietoja:  koskiaho.inka@pp.inet.fi tai 050 536 8226

HUOM! SYYSLOMALLA  EI OLE KERHOJA. 

Muut VeVen ryhmät löydät kohdasta Nuorisojaosto

 

——————————————————————————————————————–

TULE MUKAAN PELAAMAAN KUNTOKIEKKOA!

Kirkkojärven Kirillä ja Meninbluella on yhteinen kuntokiekkovuoro Ruissalon jäähallissa. Vuoro on sunnuntaisin klo 20.00 – 22.00 välillä, tarkista vuoron ajankohta Haminan jäähallin viikkolistasta, www.hamina.fi/liikuntapaikat/jäähalli. Vuoro on tarkoitettu yli 18-vuotiaille mutta nuorempikin voi tulla mukaan jos kooltaan ja taidoiltaan pärjää aikuisten kanssa. Mukaan otetaan uusia kuntokiekosta kiiinnostuneita pelaajia, tiedustelut ja ilmoittautumiset Sam Junkkarille puh. 0400-243077.

LÄHDE LUISTELEMAAN!

Kaikille Kirin jäsenille ilmainen luisteluvuoro 1 x viikossa Ruissalon jäähallilla yleisövuoroilla. Pyydä hallivalvojalta Kirin vihko johon kirjaat nimesi, vihko on valvojan kopissa.  Tarkista yleisövuorot kaupungin nettisivuilta viikkokalenterista, sillä ne voi vaihdella: www.hamina.fi/liikuntapaikat/jäähalli

AIKAISEMPIA TAPAHTUMIA VUONNA 2017

KUNTORADAN TALKOOT

Kuntoradalla pidettiin perinteiset kunnostustalkoot keskiviikkona 20.9 ja muutamana päivänä/iltana sen jälkeen. Valaistusta varjostavat oksat ja radan risukot raivatiin ja salaojat puhdistettiin. Talkoovastaavina toimivat Taisto Forsell ja Jari Forsell ja mukana hääri muutama muukin talkoolainen. Kiitos kaikille talkoisiin osallistujille! 

KIRKKOJÄRVEN KIRIN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSVUOSIKOKOUS

Syysvuosikokous pidettiin keskiviikkona 15.11.2017 Kirkkojärven koululla klo 19.00 alkaen. Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018.

YLEISURHEILUKILPAILUT

pidettiin sunnuntaina 3.9.2017 Kirkkojärven Koulun pihalla, jossa 41 lasta kisaili aurinkoisessa säässä pikajuoksussa, pituudessa, pallonheitossa ja kuulan työnnössä. Tulokset löydät Yleisurheilukisojen tulokset valikon alta. Kiitos kaikille kisailijoille ja kannustajille, mitalit on vuodelta 2017 jaettu, juhlakahvit ja mehut juotu kera maistuvan kakun, ensi vuonna uudestaan!

MAASTOJUOKSUT

Kirkkojärven Kirin Mestaruusmaastojuoksut juostiin Kirkkojärven kuntoradalla 17.5.2017. Tulokset löydät Maastojuoksut-välilehdeltä.

PYÖRÄILYPÄIVÄ KIRKKOJÄRVEN KIERROS HELATORSTAINA 25.5.2017.

Kirkkojärven Kiri järjesti perinteisen pyöräilypäivän, Kirkkojärven Kierroksen HELATORSTAINA 25.5.2017. Reitti oli vapaavalintainen Kirkkojärveä myötäillen. Kaikkien pyöräilypäivään osallistuneiden kesken arvottiin 3 Thermos kylmäkassia ja voitot osuivat Miika Langille, Saila Peltolalle ja Emmi Pousille. Kiitos runsaasta osallistumisesta, kaikkiaan 45 pyöräilijää teki Kirkkojärven Kierroksen!

 KIRKKOJÄRVEN KIRIN KEVÄTVUOSIKOKOUS

Kirkkojärven Kirin sääntömääräinen Kevätvuosikokous pidettiin Kirkkojärven koululla tiistaina 4.4.2017. 

LUMISUNNUNTAI KIRKKOJÄRVELLÄ 12.2 

Sunnuntaina 12.2. hiihdeltiin perinteisellä tyylillä Sivatissa Kirkkojärven kuntoradalla noin 35 hengen voimin.

Paikalla oli nuotiotulet ja grillikatos palveli klo 10 – 12, myynnissä oli makkaraa ja mehua.

Järjestäjänä oli yhteistyössä Kirkkojärven Kiri ja Haminan kaupungin liikuntapalvelut

LASTEN LIIKUNTAKERHOT ovat päättyneet Kevään 2017 osalta:

Tervetuloa taas syksyllä mukaan toimintaan!

Kevätkausi alkaa vko 2 eli 9.1.2017 ja päättyy 21.4.2017! Tervetuloa vanhat ja uudet kerholaiset!

HUOMIO! Koskee kaikkia lasten kerhoja pl. nuorten salibandy: Lapsen ilmoittaminen kerhoon edellyttää vanhempien sitoutumista toimimaan valvojana!

Kirkkojärven koulu: järj. Kirkkojärven Kiri 

Ti 18.00-19.00 Salibandy eskarit -2.lk Mikko Pousi ja Eetu Ylä-Kotola

Ti 19.00-20.00 Salibandy 3.-6. lk. Mikko Pousi ja Eetu Ylä-Kotola

Ke 18.00-19.30 Salibandy nuoret (yläkoulu-, lukio ja amisikäiset) Jalli Jalo ja Anton Setälä

To 17.30-18.30 Liikuntakerho eskarit- alakouluikäiset Emmi Pousi ja Oona Ehrsten

Tarkemmat tiedot Liikuntakerhot osion alta

Tammikuussakin voi tulla mukaan kerhoihin: Ilmoittautuminen paikan päällä ohjaajille.

Kerhojen hinta 25€, veven jäsenille 17,50 €/kevätkausi/lapsi. Sisaralennus 10€.

Kirin jäsen voi samalla maksulla osallistua kaikkiin iän puolesta sopiviin kerhoihin.  Lapsia ei ole vakuutettu seuran puolesta

Lisätietoja:  koskiaho.inka @ pp.inet.fi tai 050 536 8226

 

Toimintakertomus 2016

KIRKKOJÄRVEN KIRIN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016

Kirkkojärven Kiri on kolmen kyläosaston (Sivatin Kanto, Kolsilan Kaverit ja Pampyölin Kiisto) perustama rekisteröity yhdistys ja Vehkalahden Veikkojen alainen kyläosasto. Uudella nimellä kyläosasto on toiminut vuoden 2006 alusta. Kiri on saanut yhdistymisestä puhtia toimintaansa ja toiminta on vuosien myötä vakiintunut nykyiselleen.

Toiminnan keskuksena on Kirkkojärven koulu sekä läheinen kuntorata. Ohjattua toimintaa on kouluvuoden aikana neljänä arki-iltana Kirkkojärven koululla: liikuntakerhoja, salibandya ja peuhujumppaa. Lisäksi maastojuoksut, sarjahiihdot, yleisurheilukisat ja vuotuiset muut liikunnalliset tempaukset pitävät kiriläisiä vireessä.

 JOHTOKUNTA

KIRKKOJÄRVEN KIRI johtokunta 2016

 puheenjohtaja                                        Inka  Koskiaho              

varapuheenjohtaja                                Jari Forsell

sihteeri                                                    Taina Virtanen

rahaston ja jäsenasioiden hoitaja      Satu Lanki

jäsen                                                        Minna Setälä                   

jäsen                                                        Raimo Puhakka

jäsen                                                        Juho Rongas

Ulkoliikunta ja kuntoilujaosto:

Ulkoliikunta ja kuntoilujaostoon kuuluivat Jari ja Taisto Forsell, Satu Lanki ja Raimo Puhakka ja he organisoivat yhteistyössä muun johtokunnan kanssa ulkoliikuntatapahtumia kuluneen vuoden aikana.

Talkoojaosto:

Talkoojaostoon kuuluivat Jari ja Taisto Forsell, Raimo Puhakka ja Juho Rongas. Talkoita pidettiin kuntoradalla.

Sisäliikuntajosto:

Sisäliikuntajaostoon kuuluivat Minna Setälä, Taina Virtanen ja Inka Koskiaho. Inka vastasi sisäliikuntakerhojen järjestelyistä kuluneen vuoden aikana ja Minna ohjaajien koulutuksesta Vehkalahden Veikkojen nuorisojaostossa.

EDUSTUSTEHTÄVÄT:

 Edustustehtävissä seuran jäsenistä olivat Minna Setälä VeVen johtokunnassa ja nuorisojaoston puheenjohtajana, Hannu Kuikko VeVen johtokunnassa puheenjohtajana, Satu Lanki yleisurheilujaostossa sekä Varpu Pousi suunnistusjaoston puheenjohtajana.

 KOKOUKSET:

 Johtokunta on kokoontunut vuoden 2016 aikana 7 kertaa.

Sääntömääräinen kevätvuosikokous pidettiin Kirkkojärven koululla keskiviikkona 30.3.2016. Kokouksessa juhlistettiin samalla Kirkkojärven Kirin 10-vuotista taivalta leivoskahvien merkeissä.

Syysvuosikokous pidettiin 16.11.2016 Kirkkojärven koululla.

Kirkkojärven Kirin sääntömääräisessä syyskokouksessa 16.11.2016 valittiin johtokuntaan vuodelle 2017: pj. Inka Koskiaho, varapj. Jari Forsell, sihteeri Taina Virtanen ja jäsenet: Minna Setälä, Satu Lanki, Raimo Puhakka ja Juho Rongas. Rahastonhoitajana ja jäsenasioiden hoitajana jatkaa Satu Lanki.

TALOUS:

 Rahastonhoitaja vuonna 2016 toimi Satu Lanki ja tilinpäätös teetettiin ulkopuolisella asiantuntijalla: Tilitoimisto Pirjo Räsänen. Kirin talous on tällä hetkellä hyvä. Vuoden 2016 tulot olivat yhteensä 1077 € ja menot 3268 € joten vuoden 2016 tilikauden alijäämä on 2191 €. Alijäämä johtuu useista tekijöistä, joista mainittakoon muutama yksittäinen luku: kerhojen osallistujamäärä ja siten tulot niistä kerhomaksujen muodossa on ollut laskusuunnassa kulujen pysyessä samana, tappiota kerhotoiminnasta vuodelta 2016 tuli 650 €. VeVe:n toimintapisteavustus edelliseltä vuodelta (1079 €) maksettiin vasta vuoden 2017 puolella joten tämä tulo jäi vuodelta 2016 puuttumaan. Lisäksi johtokunta päätti avustaa hiihtäjä Katariina Lonkaa valmennustuella 460 € leirimaksujen muodossa. Lisäksi jaettiin kaksi muuta stipendiä a’ 100 € sekä Kirkkojärven koulun kevätjuhlassa jaettava 30 € liikuntastipendi. Kuntoradan kunnossapito- ja huoltotöihin kului 747 €.

Vuosikokouksen valitsemina varsinaisena toiminnantarkastajina ovat toimineet Jouni Setälä ja Hannu Mässeli. Varatoiminnantarkastajina olivat Sam Junkkari ja Markku Pousi.

HUOMIOIMISET:

 Vuoden aikana jäsenistöä muistettin syntymäpäivinä onnittelukortilla 50v ja vanhempia täyttessään vuosikymmeniä. Huomioimiset hoiti pj.  Loppuvuodesta johtokunta päätti kokouksessaan luopua huomioimisista.

JÄSENTIEDOT:

Vuoden 2016 lopussa Kirkkojärven Kirissä oli jäseniä yhteensä 320, heistä 189 aikuista ja 125 lasta ja nuorta. Lisäksi VeVen kunniajäseniä oli 1, kyläosaston 5. Jäsenasioiden hoitajana toimi Satu Lanki.

TIEDOTUS:

 Kirkkojärven Kirin toiminnasta tiedotettiin pääsääntöisesti Vehkalahden Veikkojen nettisivujen kautta www.vehkalahdenveikot.fi/kyläosastot/kirkkojärvenkiri. Lisäksi toiminnasta ilmoitettiin Kymen Sanomien ja Reimarin järjestöpalstoilla. Järjestöpalstailmoitukset ovat kyläosastoille maksuttomia Veikkojen tekemän sopimuksen mukaisesti. Lisäksi jäsenistöä tiedotettiin tolppailmoituksilla kylillä sekä koululaisille jaettavilla monisteilla. Tiedotuksesta vastasi Inka Koskiaho.

TOIMINTA:

 LIIKUNTAKERHOT

Liikuntakerhoja pidettiin lapsille ja nuorille kaudella 2015 – 2016 Kirkkojärven koululla.

Syyskausi oli ajalla 1.9 – 1.12.2015 ja kevätkausi ajalla 1.1 – 30.4.2016.

Kerhoja ei ollut syys- joulu- eikä hiihtolomilla.

PEUHUJUMPPA 3-5-v – Maanantaisin 16.30 – 17.15

Ohjaajina Enni Naakka ja Roosa Lenkkeri

LIIKUNTAKERHO eskarit + alakouluikäiset – Torstaisin 17.30 -18.30

Ohjaajina Emmi Pousi ja Oona Ehrsten ja Ella Peräoja (kevät 2016)

SALIBANDY eskarit-1-2.lk. – Tiistaisin 18.00 -19.00

Ohjaajina Mikko Pousi, Verneri Forsell (kevät 2016) ja Eetu Ylä-Kotola

SALIBANDY 3-6 luokkalaiset – Tiistaisin 19.00 – 20.00

Ohjaajina Mikko Pousi, Verneri Forsell (kevät 2016) ja Eetu Ylä-Kotola

SALIBANDY NUORET Keskiviikkoisin 18.00 -19.30

Ohjaajina Jalli Jalo ja Anton Setälä

 

UINTI

Kiriläisillä alle 18-vuotiailla lapsilla ja nuorilla sekä eläkeläisillä oli mahdollisuus keväällä 2016 maalis- huhti- ja toukokuussa käydä Linnoituksen uudessa uimahallissa uimassa kerran viikossa seuran piikkiin.

LUISTELU

Kiriläisiä kannustettiin luisteluharrastuksen pariin tarjoamalla seuran puolesta vapaa pääsy kerran viikossa yleisövuoroille Ruissalon jäähalliin sekä kevät- että syyskaudella. Kirin kuntokiekkoilijoilla oli myös Reitkallin Vihurin kanssa yhteinen harjoitusvuoro Ruissalon jäähallilla sunnuntaisin omalla kustannuksella. Kuntokiekkoilijoita veti Sam Junkkari.

HIIHTO

Kuntoradalla on talvisin 2 km luonnonlumilatu perinteisen hiihtoon. Latu avattiin 23.2.2016. Latu oli välttävässä hiihdettävässä kunnossa pääsiäisen yli eli lähes 5 viikon ajan.

SARJAHIIHDOT

Sarjahiihtoja pidettiin kuntoradalla 5.3.2016 ja 10.3.2016. Mukana oli yhteensä 29 hiihtäjää mestaruushiihdot mukaan lukien, poikia 20 ja tyttöjä 9 hiihtäjää.

Sarjahiihdot 5.3.2016

T5 (260 m) Jasmin Rantanen 2.42, T6 (260 m) Emma Rantanen 1.56, Sanni Kelkka 3.03, T7 (520 m) Alma Ärmänen 4,28, T9 (1,3 km) Vilma Tuutti 8.51, Neea Lanki 10.06

P3 (260 m) Hugo Immonen 11.20, P4 (260 m) Oiva Kallio 3.49, P5 (260 m) Eevert Immonen 2.28 P6 (260 m) Eeli Kallio 1.37, Luukas Vainio 2.27, P7 (520 m)  Viljami Hyvönen 2.46, Vilho Immonen 2.55 P8 Anton Vainio 3.25, Lauri Ylä-Kotola 5.12, P10 (1,3 km) Eemeli Hyvönen 7.37, Juho Ylä-Kotola 11.18, Veikka Koskiaho 13.08, Aleksi Rongas 13.42, P11 (1,3 km) Leevi Tuutti 8.02, Oliver Mattila 14.10, P12 (1,3 km) Väinö Koskiaho 9.55, P14 (2,3 km) Eetu Ylä-Kotola 16.47

Sarjahiihdot 10.3.2016

T5 (260 m) Jasmin Rantanen 2.18 T6 (260 m) Emilia Muukka 1.45, Emma Rantanen 1.49, Sanni Kelkka 2.31 T7 (520 m) Alma Ärmänen 4,21 T9 (1,3 km) Vilma Tuutti 7.31, Neea Lanki 7.59

P3 (260 m) Hugo Immonen 10.52 P5 (260 m) Eevert Immonen 2.33 P6 (260 m) Miika Lanki 2.11 P7 (520 m)  Viljami Hyvönen 2.33, Vilho Immonen 2.45 P8 Anton Vainio 2.55, Elmeri Muukka 3.01 P10 (1,3 km) Eemeli Hyvönen 6.14, Veikka Koskiaho 9.28, Aleksi Rongas 12.46 P11 (1,3 km) Leevi Tuutti 7.03 P12 (1,3 km) Roope Virtanen 10.38

TALVITAPAHTUMA

 Talvitapahtuma pidettiin Kirkkojärven Kuntoradan ladulla lauantaina 12.3 klo 14.00 alkaen. Tapahtuma oli kaikille avoin talvinen ulkoliikuntapäivä hiihto-teemalla, kauniissa ja aurinkoisessa kevättalven säässä hiihdeltiin omaan tahtiin 2 km luonnonlumiladulla, grillikatoksessa nautittiin hiihdon päälle nuotiotulilla mehua ja muuta evästä.

Ohjelmassa oli myös Kirkkojärven Kirin Mestaruushiihdot, tapahtumassa palkittiin kaikki sarjahiihtoihin osallistuneet, hiihtäjiä oli yhteensä 29, poikia 20 ja tyttöjä 9.

Mestaruushiihdot 12.3.2016

T5 (260 m) 1. Jasmin Rantanen 2.11 T6 (260 m) 1. Emilia Muukka 1.37, 2. Emma Rantanen 1.52, 3. Sanni Kelkka 2.24           T7 (520 m) 1. Alma Ärmänen 3.29 T8 (520m) 1. Aino Heikkilä 3.50 T9 (1,3 km) 1. Vilma Tuutti 7.27, 2. Neea Lanki 7.37     T13 (1,3 km) 1. Sini Kuokka 6.43

P3 (260 m) 1. Hugo Immonen 10.31 P5 (260 m) 1. Eevert Immonen 2.12 P6 (260 m) 1. Miika Lanki 2.03, 2. Luukas Vainio 2.18,  P7 (520 m) 1. Viljami Hyvönen 2.28, 2. Vilho Immonen 2.39 P8 (520 m) 1. Elmeri Muukka 2.36, 2. Anton Vainio 2.48,    3. Lauri Ylä-Kotola 3.54 P10 (1,3 km) 1. Eemeli Hyvönen 6.18, 2. Veikka Koskiaho 9.30 P12 (1,3 km)1. Väinö Koskiaho 8.22,   2. Roope Virtanen 11.34

MAASTOJUOKSUT

Maastojuoksut pidettiin Kirkkojärven kuntoradalla keskiviikkoisin 27.4, 4.5. ja 11.5.  Juoksijoita oli yhteensä 32, 13 tyttöä ja 19 poikaa.

Maastojuoksutulokset 27.4.2016

T3 (260m) 1. Lise Hellberg 1.59 T5 (260 m) 1. Ada Puhakka 1.08, 2. Jade Hellberg 1.11 T9 (1 km) 1. Neea Lanki 5.44, 2. Vilma Tuutti 5.45, Saimi Nopanen 6.04 T13 (1 km) 1. Sini Kuokka 5.43

P3 (260 m) 1. Hugo Immonen 2.37, 2. Emil Puhakka 2.42 P4 (260m) Oiva Kallio 1.56 P5 (260 m) 1. Eevert Immonen 1,29 P6 (260 m) 1. Eeli Kallio 1.07, 2. Miika Lanki 1.08 P7 (520 m) 1. Viljami Hyvönen 2.29, 2. Vilho Immonen 2.57 P10 (1 km) 1. Veikka Koskiaho 5.33, 2. Aleksi Rongas 8.25

Maastojuoksutulokset 4.5.2016

T3 (260m) 1. Lise Hellberg 1.51 T5 (260 m) 1. Jenna Kaaria 1.09, 2. Jade Hellberg 1.11, 3. Ada Puhakka 1.12, T6 (260m) 1. Emilia Muukka 1.09 T9 (1 km) 1. Neea Lanki 4.46

P3 (260 m) 1. Hugo Immonen 2.19, 2. Emil Puhakka 3.15 P5 (260 m) 1. Eevert Immonen 1,24, 2. Niko Jaakkola 1.28 P6 (260 m) 1. Miika Lanki 1.08 P7 (520 m) 1. Viljami Hyvönen 2.17, 2. Joona Kaaria 2.19, 3. Patrik Somervuori 2.32, 4. Vilho Immonen 2.48 P8 (520 m) 1. Elmeri Muukka 2.12

Mestaruusmaastojuoksut 11.5.2016 tulokset

T3 (260m) 1. Lise Hellberg 1.58, 2. Sofia Rantanen 4.19 T4 1. Peppi Somervuori 1.35 T5 (260 m) 1. Jenna Kaaria 1.06, 2. Ada Puhakka 1.07, 3. Jade Hellberg 1.08 T6 (260m) 1. Emilia Muukka 1.06, 2. Jasmin Rantanen 1.28 T7 (520m) 1. Oona Jaakkola 2.41 T9 (1 km) 1. Neea Lanki 5.31, 2. Vilma Tuutti 5.36, 3. Saimi Nopanen 6.00 T13 (1 km) 1. Sini Kuokka 6.45

P3 (260 m) 1. Hugo Immonen 2.13, 2. Emil Puhakka 2.18 P4 1. Oiva Kallio 1.48 P5 (260 m) 1. Niko Jaakkola 1.22, 2. Eevert Immonen 1,24 P6 (260 m) 1. Eeli Kallio 1.04 2. Miika Lanki 1.11, 3. Luukas Vainio 1.20 P7 (520 m) 1. Viljami Hyvönen 2.12, 2. Joona Kaaria 2.15, 3. Patrik Somervuori 2.23, 4. Vilho Immonen 2.52 P8 (520 m) 1. Elmeri Muukka 2.09. 2. Anton Vainio 2.22, 3. Niilo Kelkka 2.51 P10 (1 km) 1. Veikka Koskiaho 5.16, 2. Eemeli Hyvönen 5.34 P12 (1km) 1. Väinö Koskiaho 5.18

VEVE:N MAASTOJUOKSUCUP 3. OSAKILPAILU
Kirkkojärven Kiri järjesti 17.5.2016 Kirkkojärven kuntoradalla Vehkalahden Veikkojen Maastojuoksu Cupin osakilpailun, osallistujia juoksuissa oli 85.

PYÖRÄILYPÄIVÄ

Kevätpyöräily Kirkkojärven Kierros järjestettiin helatorstaina 5.5.2016. Reitti oli vapaavalintainen Kirkkojärveä myötäillen ja pyöräilyaikaa oli koko päivä. Kirjauspiste oli Kirkkojärven koulun pihan ilmoitustaululla. Pyöräilypäivään osallistuneiden 29 henkilön kesken arvottiin 11.5 Mestaruusmaastojuoksujen yhteydessä 3 kpl polkupyörän langattomia matkamittareita ja voitot osui seuraaville henkilöille: Jouni Kuokka, Pertti Peri ja Neea Lanki.

KESÄRETKI

Kirkkojärven Kiri järjesti jäsenilleen yhteisen retken Pyhtäälle Sirius Sport Norway Park Kiipeilypuistoon sunnuntaina 19.6.2016. Kiri sponsoroi 5-16-vuotiaiden lasten (Kirin jäsen) päiväliput a’ 15 €. Kaikki Norway Park Siriuksen köysiradat testattiin retkellä.

YLEISURHEILUKILPAILUT – KIRIN OLYMPIALAISET

Syksyllä toiminta jatkui yleisurheilun merkeissä. Yleisurheilukilpailut lapsille ja nuorille pidettiin 29.8.2016 Kirkkojärven koulun pihalla sateisessa säässä.  Lajeina olivat 40m juoksu pienemmillä lapsilla, 60 m koululaisilla, pituushyppy, pallonheitto pienemmillä lapsilla ja kuulan työntö koululaisilla. Kaikki kilpailijat palkittiin mitaleilla.

Tytöt

Pikajuoksu 40 m T4 Pihla Puonti 14.0, T5 Jonna Kaaria 9.0, T6 Mimmi Piispa 8.6

Pikajuoksu 60 m T8 Paju Puonti 15.4, T9 Neea Lanki 11.3, T12 Minea Satosaari 9.5

Pituushyppy T4 Pihla Puonti 1.17, T5 Jonna Kaaria 1.87, T6 Mimmi Piispa 2.25

Pituushyppy T8 Paju Puonti 1.58, T9 Neea Lanki 2.60, T12 Minea Satosaari 3.13

Pallonheitto T4 Pihla Puonti 4.13, T5 Jonna Kaaria 6.09, T6 Mimmi Piispa 9.24

Kuulantyöntö (kuula 2 kg) T8 Paju Puonti 3.18, T9 Neea Lanki 4.22, T12 Minea Satosaari (kuula 2,6 kg) 6.14

Pojat

Pikajuoksu 40 m P3 Leo Pälli 12.0, P4 Oiva Kallio 16.0, P6 Eeli Kallio 9.0

Pikajuoksu 60 m P7 Joona Kaaria 12.7, P8 Elmeri Muukka 11.8, P10 Veikka Koskiaho 12.0, P12 Väinö Koskiaho 11.0

Pituushyppy P3 Leo Pälli 1.00, P4 Oiva Kallio 1.03, P6 Miika Lanki 2.37, Eeli Kallio 2.00

Pituushyppy P7 Joona Kaaria 2.16, P8 Elmeri Muukka 2.35, P10 Veikka Koskiaho 2.64, P12 Väinö Koskiaho 2.65

Pallonheitto P3 Leo Pälli 3.17, P4 Oiva Kallio 3.77, P6 Miika Lanki 9.72, Eeli Kallio 9.32

Kuulantyöntö P7 (kuula 2 kg) Joona Kaaria 3.28, P8 Elmeri Muukka 4.73, P10 Veikka Koskiaho 5.95,

P12 (kuula 2,6 kg) Väinö Koskiaho 6.23

 

HALLOWEEN-TAPAHTUMA

Halloween-tapahtuma jätettiin vuonna 2016 järjestämättä tekijöiden puutteen vuoksi.

KUNTOVIIKKO

Kirkkojärven Kirin syksyinen Kuntoviikko jätettiin vuonna 2016 järjestämättä tekijöiden puutteen vuoksi.

 TALKOOT

KUNTORATA

Kuntoradalla pidettiin talkoot keväällä ja syksyllä Taisto Forsellin toimesta.

Haminassa 4 .4.2017

Inka Koskiaho

Inka Koskiaho

Uinti 2016

ILMAINEN UINTI LINNOITUKSEN UIMAHALLISSA PÄÄTTYNYT

Ilmainen uintimahdollisuus oli 1 x viikossa Linnoituksen Uimahallissa 1.3 – 31.5.2016 välisenä aikana Kirkkojärven Kirin 18-vuotiaille ja sitä nuoremmille lapsille ja nuorille sekä yli 60-vuotiaille jäsenille . Uintimahdollisuutta käytti moni lapsi ja vanhempi ja nyt onkin mukava kesällä uida luonnon vesissäkin jos vain lämpöä riittää.

Kevätvuosikokous 2017

KEVÄTVUOSIKOKOUS

Kirkkojärven Kirin sääntömääräinen Kevätvuosikokous pidettiin Kirkkojärven koululla tiistaina 4.4.2017. 

 

Kesäretki Kiipeilypuistoon 2016

YHTEINEN RETKI SIRIUS SPORT NORWAY PARK KIIPEILYPUISTOON

Kirkkojärven Kiri järjesti jäsenilleen yhteisen retken Pyhtäälle Sirius Sport Norway Park Kiipeilypuistoon sunnuntaina 19.6.2016. Kiri sponsoroi 5-16-vuotiaiden lasten (Kirin jäsen) päiväliput a’ 15 €. Kaikki Norway Park Siriuksen köysiradat testattiin retkellä: ne sopii perusterveille, seikkailunhaluisille lapsille ja aikuisille. Turvallisuus radoilla varmistettiin ohjaajien toimesta ja heiltä saimme selkeät ja hyvät ohjeet radoilla toimimiseen. Lasten minimipituus on 110 cm ensimmäiselle radalle, muille radoille suositus on 140 cm minimipituutta, ja käytännössä tämä huomattiin että pituudesta on kyllä etua ratojen vaikeimmilla kohdilla. Korkean paikan kammoisille radat voivat olla haastavia mutta toisaalta alas ei tule katsottua koska radalla keskittyy vain etenemiseen. Radoilla joutuu käyttämään koko kehoa ja seuraavana päivänä sen kyllä huomasi kun uusia lihaksia löytyi päästä varpaisiin. Syke nousi ajoittain melkoisesti, radat oli mielenkiintoisia ja monipuolisia ja kyllä niillä hiki tuli ja hauskaa oli. Erittäin hyvä vaihtoehto koko kehon fysiikkavalmennuksen treeniksi. Kiitos kaikille retkelle osallistuneille, laittakaahan ensi vuodelle jokin uusi retkikohde mietintämyssyyn, ehdotuksia otetaan vastaan.

Lisätietoja Kiipeilypuistosta löytyy oheisesta osoitteesta:  http://www.siriussport.fi/FI/Köysipuisto.

Maastojuoksukilpailujen tulokset

Maastojuoksukilpailujen tulokset kevät 2017

Maastojuoksut pidettiin Kirkkojärven kuntoradalla keskiviikkoisin 3.5, 10.5 ja 17.5.2017. Juoksijoita oli yhteensä 30, 8 tyttöä ja 22 poikaa. Kiitos kilpailijoille ja vanhemmille sekä toimitsijoille avusta kisoissa. Juoksurikasta kesää kaikille ja kisaillaan taas ensi vuonna uudestaan!

Mestaruusmaastojuoksukilpailujen tulokset 17.5.2017

T3 (260m) 1. Noora Kyllönen 2.16 T5 (260m) 1. Peppi Somervuori 1.11, 2. Nella Teittinen 1.27, 3. Salla Riivari 1.42, 4.Ellen Tyni 1.53, 5. Aada Seppälä 2.13  T6 (260m) 1. Jenna Kaaria 1.04 T10 (1km) 1. Neea Lanki 5.34

P2 (260m) 1. Markus Teittinen 3.18 P4 (260 m)1. Hugo Immonen 1.40  P5 (260 m) 1. Niko Kyllönen 1.27, 2. Onni Blixt 1.36 P6 (260 m) 1. Eevert Immonen 1.12 P8 (520 m) 1. Viljami Hyvönen 2.05, 2. Patrik Somervuori 2.06, 3. Vilho Immonen 2.31, 4. Akseli Yläkäs 2.40 P9 (1 km) 1. Antti Räsänen 5.32, 2. Anton Vainio 5.51 P10 (1 km)1. Viljami Yläkäs 5.56 P11 (1 km) 1. Veikka Koskiaho 4.56, 2. Eemeli Hyvönen 5.18, 3. Aleksi Lampinen 9.41

Tulokset 10.5.2017

T3 (260m) 1. Noora Kyllönen 2.11 T5 (260m) 1. Aada Seppälä 1.18, 2. Nella Teittinen 1.27, 3. Salla Riivari 2.03  T6 (260m) 1. Jenna Kaaria 1.05 T10 (1km) 1. Neea Lanki 5.53

P3 (260m) 1. Samuel Seppälä 2.18 P4 (260 m)1. Jaakko Kaaria 1.37, 2. Hugo Immonen 1.53  P5 (260 m) 1. Niko Kyllönen 1.25, 2. Onni Blixt 1.41 P6 (260 m) 1. Eevert Immonen 1.15, 2. Mikko Lampinen 2.05  P7 (520m) 1. Miika Lanki 2.36 P8 (520 m) 1. Viljami Hyvönen 2.19, 2. Vilho Immonen 2.41  P11 (1 km) 1. Veikka Koskiaho 4.52, 2. Eemeli Hyvönen 4.54, 3. Aleksi Lampinen 10.42

Tulokset 3.5.2017

T5 (260m) 1. Nella Teittinen 1.32, 2. Salla Riivari 1.33, 3. Aada Seppälä 1.37 T6 (260m) 1. Jenna Kaaria 1.04 T10 (1km) 1. Neea Lanki 5.40

P2 (260m) 1. Markus Teittinen 3.55 P3 (260m) 1. Samuel Seppälä 2.40 P4 (260 m)1. Jaakko Kaaria 1.35, 2. Hugo Immonen 1.45  P5 (260 m) 1. Niko Kyllönen 1.29, 2. Onni Blixt 1.39 P6 (260 m) 1. Mikko Lampinen 1.13, 2. Eevert Immonen 1.14  P7 (520m) 1. Miika Lanki 2.30 P8 (520 m) 1. Viljami Hyvönen 2.16, 2. Vilho Immonen 2.33  P11 (1 km) 1. Eemeli Hyvönen 5.01, 2. Aleksi Lampinen 9.56 P12 (1km) 1. Vito Anttila 5.35 P13 (1 km) 1. Väinö Koskiaho 5.34 P14 (1km) Lauri Kivelä 5.39

 

Maastojuoksukilpailujen tulokset kevät 2016

Maastojuoksut pidettiin Kirkkojärven kuntoradalla keskiviikkoisin 27.4, 4.5. ja 11.5.  Juoksijoita oli yhteensä 32, 13 tyttöä ja 19 poikaa. Toivotaan kaikille mukavaa juoksun täytteistä kesää! Kiitos kilpailijoille ja vanhemmille sekä toimitsijoille avusta kisoissa. Ensi vuonna uudestaan!

Mestaruusmaastojuoksut 11.5.2016 tulokset

T3 (260m) 1. Lise Hellberg 1.58, 2. Sofia Rantanen 4.19 T4 1. Peppi Somervuori 1.35 T5 (260 m) 1. Jenna Kaaria 1.06, 2.Ada Puhakka 1.07, 3. Jade Hellberg 1.08 T6  (260m) 1. Emilia Muukka 1.06, 2. Jasmin Rantanen 1.28 T7 (520m) 1. Oona Jaakkola 2.41 T9 (1 km) 1. Neea Lanki 5.31, 2. Vilma Tuutti 5.36, 3. Saimi Nopanen 6.00 T13 (1 km) 1. Sini Kuokka 6.45

P3 (260 m) 1. Hugo Immonen 2.13, 2. Emil Puhakka 2.18 P4 1. Oiva Kallio 1.48 P5 (260 m) 1. Niko Jaakkola 1.22, 2. Eevert Immonen 1,24 P6 (260 m) 1. Eeli Kallio 1.04 2. Miika Lanki 1.11, 3. Luukas Vainio 1.20  P7 (520 m) 1. Viljami Hyvönen 2.12, 2. Joona Kaaria 2.15, 3. Patrik Somervuori 2.23, 4.Vilho Immonen 2.52 P8 (520 m) 1. Elmeri Muukka 2.09. 2. Anton Vainio 2.22, 3. Niilo Kelkka 2.51 P10 (1 km) 1. Veikka Koskiaho 5.16, 2. Eemeli Hyvönen 5.34 P12 (1km) 1. Väinö Koskiaho 5.18

Maastojuoksutulokset 4.5.2016

T3 (260m) 1. Lise Hellberg 1.51 T5 (260 m) 1. Jenna Kaaria 1.09, 2.Jade Hellberg 1.11, 3. Ada Puhakka 1.12, T6  (260m) 1.Emilia Muukka 1.09 T9 (1 km) 1. Neea Lanki 4.46

P3 (260 m) 1. Hugo Immonen 2.19, 2. Emil Puhakka 3.15 P5 (260 m) 1. Eevert Immonen 1,24, 2. Niko Jaakkola 1.28 P6 (260 m) 1. Miika Lanki 1.08 P7 (520 m) 1. Viljami Hyvönen 2.17, 2. Joona Kaaria 2.19, 3. Patrik Somervuori 2.32, 4.Vilho Immonen 2.48 P8 (520 m) 1. Elmeri Muukka 2.12

Maastojuoksutulokset 27.4.2016

T3 (260m) 1. Lise Hellberg 1.59 T5 (260 m) 1. Ada Puhakka 1.08, 2.Jade Hellberg 1.11 T9 (1 km) 1. Neea Lanki 5.44, 2. Vilma Tuutti 5.45, Saimi Nopanen 6.04 T13 (1 km) 1. Sini Kuokka 5.43

P3 (260 m) 1. Hugo Immonen 2.37, 2. Emil Puhakka 2.42 P4 (260m) Oiva Kallio 1.56 P5 (260 m) 1. Eevert Immonen 1,29 P6 (260 m) 1. Eeli Kallio 1.07, 2. Miika Lanki 1.08 P7 (520 m) 1. Viljami Hyvönen 2.29, 2. Vilho Immonen 2.57 P10 (1 km) 1. Veikka Koskiaho 5.33, 2. Aleksi Rongas 8.25

VEVE:N MAASTOJUOKSUCUP 2017, 3. OSAKILPAILU

Kirkkojärven Kiri järjesti 27.4.2017 Kirkkojärven kuntoradalla Vehkalahden Veikkojen Maastojuoksu Cupin osakilpailun, osallistujia juoksuissa oli 78. Kiitos kaikille tapahtumassa mukana olleille talkoolaisille!

Pyöräilypäivä Kirkkojärven Kierros 25.5.2017

PYÖRÄILYPÄIVÄ KIRKKOJÄRVEN KIERROS 2017.

Kirkkojärven Kiri järjesti perinteisen pyöräilypäivän, Kirkkojärven Kierroksen HELATORSTAINA 25.5.2017. Reitti oli vapaavalintainen Kirkkojärveä myötäillen. Kaikkien pyöräilypäivään osallistuneiden kesken arvottiin 3 Thermos kylmäkassia ja voitot osuivat Miika Langille, Saila Peltolalle ja Emmi Pousille. Kiitos runsaasta osallistumisesta, kaikkiaan 45 pyöräilijää teki Kirkkojärven Kierroksen!

PYÖRÄILYPÄIVÄ KIRKKOJÄRVEN KIERROS 2016

Kevätpyöräily Kirkkojärven Kierros järjestettiin helatorstaina 5.5.2016. Reitti oli vapaavalintainen Kirkkojärveä myötäillen ja pyöräilyaikaa oli koko päivä. Kirjauspiste oli Kirkkojärven koulun pihan ilmoitustaululla. Pyöräilypäivään osallistuneiden 29 henkilön kesken arvottiin 11.5 Mestaruusmaastojuoksujen yhteydessä 3 kpl polkupyörän langattomia matkamittareita ja voitot osui seuraaville henkilöille: Jouni Kuokka, Pertti Peri ja Neea Lanki, onnittelut! Palkinnot on toimitettu voittajille. Kiitos kaikille osallistumisesta pyöräilypäivään. 

Sarja- ja mestaruushiihtojen 2016 tulokset

TALVITAPAHTUMA

Talvitapahtuma pidettiin Kirkkojärven Kuntoradan ladulla lauantaina 12.3 klo 14.00 alkaen. Tapahtuma oli kaikille avoin talvinen ulkoliikuntapäivä hiihto-teemalla, kauniissa ja aurinkoisessa kevättalven säässä hiihdeltiin omaan tahtiin 2 km luonnonlumiladulla, grillikatoksessa nautittiin hiihdon päälle nuotiotulilla mehua ja muuta evästä.

Ohjelmassa oli myös Kirkkojärven Kirin Mestaruushiihdot, tapahtumassa palkittiin kaikki sarjahiihtoihin osallistuneet, hiihtäjiä oli yhteensä 29, poikia 20 ja tyttöjä 9. Kiitos kaikille osallistujille runsaasta osanotosta, olette lämpimästi tervetulleita taas ensi vuonna  viettämään mukavaa ulkoilupäivää talvisessa luonnossa!

Mestaruushiihdot 12.3.2016

T5 (260 m) 1. Jasmin Rantanen 2.11 T6 (260 m) 1. Emilia Muukka 1.37, 2. Emma Rantanen 1.52, 3. Sanni Kelkka 2.24           T7 (520 m) 1. Alma Ärmänen 3.29 T8 (520m) 1. Aino Heikkilä 3.50 T9 (1,3 km) 1. Vilma Tuutti 7.27, 2. Neea Lanki 7.37     T13 (1,3 km) 1. Sini Kuokka 6.43

P3 (260 m) 1. Hugo Immonen 10.31 P5 (260 m) 1. Eevert Immonen 2.12 P6 (260 m) 1. Miika Lanki 2.03, 2. Luukas Vainio 2.18,  P7 (520 m) 1. Viljami Hyvönen 2.28, 2. Vilho Immonen 2.39 P8 (520 m) 1. Elmeri Muukka 2.36, 2. Anton Vainio 2.48,    3. Lauri Ylä-Kotola 3.54 P10 (1,3 km) 1. Eemeli Hyvönen 6.18, 2. Veikka Koskiaho 9.30 P12 (1,3 km)1. Väinö Koskiaho 8.22,   2. Roope Virtanen 11.34

Sarjahiihdot 10.3.2016

T5 (260 m) Jasmin Rantanen 2.18 T6 (260 m) Emilia Muukka 1.45, Emma Rantanen 1.49, Sanni Kelkka 2.31 T7 (520 m) Alma Ärmänen 4,21 T9 (1,3 km) Vilma Tuutti 7.31, Neea Lanki 7.59

P3 (260 m) Hugo Immonen 10.52 P5 (260 m) Eevert Immonen 2.33 P6 (260 m) Miika Lanki 2.11 P7 (520 m)  Viljami Hyvönen 2.33, Vilho Immonen 2.45 P8 Anton Vainio 2.55, Elmeri Muukka 3.01 P10 (1,3 km) Eemeli Hyvönen 6.14, Veikka Koskiaho 9.28, Aleksi Rongas 12.46 P11 (1,3 km) Leevi Tuutti 7.03 P12 (1,3 km) Roope Virtanen 10.38

Sarjahiihdot 5.3.2016

T5 (260 m) Jasmin Rantanen 2.42, T6 (260 m) Emma Rantanen 1.56, Sanni Kelkka 3.03, T7 (520 m) Alma Ärmänen 4,28, T9 (1,3 km) Vilma Tuutti 8.51, Neea Lanki 10.06

P3 (260 m) Hugo Immonen 11.20, P4 (260 m) Oiva Kallio 3.49, P5 (260 m) Eevert Immonen 2.28 P6 (260 m) Eeli Kallio 1.37, Luukas Vainio 2.27, P7 (520 m)  Viljami Hyvönen 2.46, Vilho Immonen 2.55 P8 Anton Vainio 3.25, Lauri Ylä-Kotola 5.12, P10 (1,3 km) Eemeli Hyvönen 7.37, Juho Ylä-Kotola 11.18, Veikka Koskiaho 13.08, Aleksi Rongas 13.42, P11 (1,3 km) Leevi Tuutti 8.02, Oliver Mattila 14.10, P12 (1,3 km) Väinö Koskiaho 9.55, P14 (2,3 km) Eetu Ylä-Kotola 16.47

Johtokunta, yhteystiedot

KIRKKOJÄRVEN KIRIN JOHTOKUNTA 2016

PUHEENJOHTAJA Inka Koskiaho
050 5368226
koskiaho.inka_at_pp.inet.fi

VARAPUHEENJOHTAJA Jari Forsell
040 7245329
jarinoma.sahkoposti_at_gmail.com

SIHTEERI Taina Virtanen
puh.salainen
taina_virtanen 8_at_hotmail.com

RAHASTONHOITAJA/JÄSENASIOIDEN HOITAJA Satu Lanki
050-5363452
satu.lanki_at_gmail.com

JÄSEN Raimo Puhakka
0400 559455
raimo.puhakka_at_luukku.com

JÄSEN Juho Rongas
050 5557425
juho.rongas_at_gmail.com

JÄSEN Minna Setälä
040 5007130
minna.setala_at_gmail.com

Jäsenasiat

KIRKKOJÄRVEN KIRIN JÄSENASIOIDEN HOITAJANA TOIMII

Satu Lanki
050-5363452
satu.lanki_at_gmail.com

Voit olla kaikissa jäsenasioissa suoraan yhteydessä Satuun!

Toimintasuunnitelma 2017

KIRKKOJÄRVEN KIRI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2017

Liikuntakerhot Kirkkojärven koululla

Syksykaudella (syys-, loka-, marras-, joulukuu) ja kevätkaudella
(tammi-, helmi-, maalis-, huhtikuu):
– Peuhujumppa 3-5 v. 1 x viikko
– Liikuntakerho eskarit – alakouluikäiset 1 x viikko
– Salibandy eskarit – eka-tokaluokkalaiset (6-8-v) 1 x viikko
– Salibandy kolmas – kuudesluokkalaiset (9-12-v) 1 x viikko
– Salibandy nuoret alle 18-vuotiaat (yläaste-, lukio-, ammattikoulu-ikäiset) 1 x viikko
Kuntourheilu

– Uintimahdollisuus alle 18-v ja eläkeläiset 1 x viikko (maalis-, huhti- ja toukokuu)
– Luistelumahdollisuus kaikille jäähallin auki ollessa yleisövuoroilla 1 x viikko
– Kuntokiekkovuoro jäähallilla 1 x viikko yhteistyössä Reitkallin Vihurin kanssa

Liikuntatapahtumat

– Talvitapahtuma maaliskuussa
– Pyöräilypäivä toukokuussa
– Halloween-tapahtuma ja kuntoiluviikko lokakuussa
– Kuntoiluretken järjestäminen mahdollisuuksien mukaan

Nuorten hiihtotoiminta

– Sarja- ja mestaruushiihdot lapsille ja nuorille (tammi-maaliskuu)

Yleisurheilutoiminta

– Maastojuoksukilpailuja ja mestaruusmaastot lapsille ja nuorille (toukokuu)
– VeVen maastojuoksucupin osakilpailu (toukokuu)
– Yleisurheilukilpailut lapsille ja nuorille (elo-syyskuu)

Osallistuminen VeVen urheilutoimintaan ja –kilpailuihin

– VeVen urheilutoimintaan ja -kilpailuihin osallistuminen mahdollisuuksien mukaan
– Toimitsijatehtäviin ja talkoisiin osallistuminen mahdollisuuksien mukaan

Talkoot

– Kuntoradan kunnostustalkoot syyskuussa
– muita talkoita tarpeen mukaan (metsän raivaus, liikuntavälinevaraston siivous jne.)

Koulutus

– VeVen tarjoamiin koulutuksiin osallistuminen mahdollisuuksien mukaan

Kokoukset

– Johtokunnan kokoukset 6 x vuodessa
– Sääntömääräiset vuosikokoukset keväällä (maaliskuu) ja syksyllä (marraskuu)

Tiedotus

– www.vehkalahdenveikot.fi/kyläosastot/kirkkojärvenkiri
– Reimarin ja Kymen Sanomien järjestöpalsta
– koululaisille/kerholaisille/kyläläisille jaettavat monisteet

 

Toimintasuunnitelma hyväksytty Kirkkojärven Kirin Vuosikokouksessa 16.11.2016

Syyskokous 2017

KIRKKOJÄRVEN KIRIN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSVUOSIKOKOUS

Pidetään keskiviikkona 15.11.2017 Kirkkojärven koululla klo 19.00 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018. Johtokunnassa on paikkoja innokkaille liikunnan ystäville joita kiinnostaa lasten ja nuorten lähiliikunnan kehittäminen alueella. Kahvitarjoilu, tervetuloa!

Halloween-tapahtuma ja kuntoviikko 2015

KUNTOVIIKON ARVONTA 2015

Kuntoviikon osallistujien kesken arvottiin 3 Retki-tuotteen monitoimivyölaukkua ja onni suosi tällä kertaa Taisto Forsellia, Ilona Turua ja Juho Ylä-Kotolaa. Paljon onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille.

Kirkkojärven Kirin PERINTEINEN HALLOWEEN-TAPAHTUMA järjestettiin Kirkkojärven Kuntoradalla ke 28.10.2015 klo 18.00 alkaen täysikuun loistaessa tyynessä ja lämpimässä syyssäässä.

Ohjelmassa oli noitajumppaa ja Halloween-vaellus eli kävelyretki jännittävällä tuikuin ja lyhdyin valaistulla kuntoradalla jonka varrella taisi olla susilauma piilossa ulvomassa, vai oliko ne sittenkin niitä kylän poikia? Melkein kaikki lapset ja myös osa aikuisista oli pukeutunut teeman mukaisesti ja paikalla olikin noitia, kissapetoja, hirvioitä, viikatemiehiä, haamuja ja aaveita, Hansu ja jopa itse joulupukki ja myös tottakai prinsessa! Parhaan asun valinta oli siis vaikea, sen sai tänä vuonna Elmeri Muukka joka oli naamioitunut luurangoksi. Ilta jatkui noin 70 hengen voimin nuotiotulilla makkaranpaiston, pullakahvien ja seurustelun merkeissä. Tapahtuma käynnisti samalla  Kirin kuntoviikon jonka osallistujien kesken arvomme 3 palkintoa syyskokouksessa 9.11.2015. Kirjauspiste on kuntoradalla 5.11 asti. Vaikka syksy on pimeä, niin kuntoradalla valot palavat iltaisin klo 20.30 asti, joten kuntoilla näkee siis edelleen. Kiitos kaikille osallistujille ja talkoolaisille, ensi vuonna taas uudestaan!

Kuntokiekko

TULE MUKAAN PELAAMAAN KUNTOKIEKKOA!

Kirkkojärven Kirillä ja Meninbluella on yhteinen kuntokiekkovuoro Ruissalon jäähallissa. Vakiovuoro on sunnuntaisin klo 20.00 – 22.00 välillä, tarkista vuoron ajankohta Haminan jäähallin viikkolistasta. Vuoro on tarkoitettu yli 18-vuotiaille mutta nuorempikin voi tulla mukaan jos kooltaan ja taidoiltaan pärjää aikuisten kanssa. Mukaan otetaan uusia kuntokiekosta kiiinnostuneita pelaajia, tiedustelut ja ilmoittautumiset Sam Junkkarille puh. 0400-243077.

 

Yleisurheilukisojen Tulokset 2017,2016, 2015

YLEISURHEILUKISAT – KIRIN OLYMPIALAISET

LASTEN JA NUORTEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN 3.9.2017 TULOKSET:

Osallistujia yht. 41, poikia 21, tyttöjä 20.

Kiitos kaikille kisailijoille, toimitsijoille ja vanhemmille mukanaolosta! Ensi vuonna uudestaan!

Tytöt 

Pikajuoksu 40 m T3 Sofia Forsell 16.94. T4 Hilla Nopanen 12.68 T5 Selja Nikki 10.53

 Pikajuoksu 60 m T7 Emilia Muukka 13.08, Venla Tulla 13.09, Meeri Parviainen 13.21, Aino Haimi 13.28, T8 Eveliina Parviainen 11.88, Ilona Turu 12.45, Roosa Lankanen 12.58 T9 Marianne Junkkari 12.44, T10 Vilma Tuutti 10.43, Neea Lanki 10.90, Laura Lankanen 11.20, Kaisa Junkkari 12.96

Pituushyppy T3 Helmi Nihtilä 1.20 m T4 Hilla Nopanen 1.17 m T5 Selja Nikki 1.65 m  T7 Aino Haimi 2.27 m, Emilia Muukka 2.12 m, Venla Tulla 2.10 m, Meeri Parviainen 1.90 m T8 Eveliina Parviainen 2.51 m, Roosa Lankanen 2.19m T9 Moona Eklund 2.13 m, Emilia Peri 2.09 m, Marianne Junkkari 2.01m T10 Laura Lankanen 3.12 m, Neea Lanki 3.06 m, Vilma Tuutti 3.05 m T11 Eveliina Peri 1.97 m

Pallonheitto T3 Sofia Forsell 2.49 m T4 Hilla Nopanen 2.75 m T5 Selja Nikki 4.49 m T7 Emilia Muukka 16.70 m, Aino Haimi 8.70 m, Venla Tulla 7.33 m

 Kuulantyöntö (kuula 2 kg)  T8 Ilona Turu 2.40 m T9 Marianne Junkkari 3.63 m T10 Neea Lanki 4.75 m, Laura Lankanen 4.65 m, Vilma Tuutti 4.45 m, Kaisa Junkkari 3.75 m T11 (kuula 2,6 kg) Eveliina Peri 5.55 m, Sanni Kaukonen 4.40 m

Pojat  

Pikajuoksu 40 m P3 Eemil Turu 22.85, Erno Koskiaho 36.90 P4 Hugo Immonen 11.08 P5 Joona Tulla 9.85 P6 Eevert Immonen 9.08, Riku Pakkanen 9.50

 Pikajuoksu 60 m P7 Miika Lanki 12.16 P8 Viljami Hyvönen 10.85, Otso Nopanen 12.10, Vilho Immonen 13.03, Antti Andrejev 13.06, Akseli Yläkäs 14.10 P9 Elmeri Muukka 11.44, Lauri Ylä-Kotola 14.53 P10 Viljami Yläkäs 12.25 P11 Eemeli Hyvönen 10.05, Veikka Koskiaho 10.63

Pituushyppy P4 Hugo Immonen 0.81 m P5 Joona Tulla 1.80 m P6 Eevert Immonen 1.92 m P7 Miika Lanki 2.73 m P8 Otso Nopanen 2.49 m, Viljami Hyvönen 2.48 m, Vilho Immonen 2.11 m, Antti Andrejev 1.92 m, Akseli Yläkäs 1.36 m  P9 Elmeri Muukka 2.78 m P10 Miro Junkkari 2.44 m, Viljami Yläkäs 2.43 m P11 Eemeli Hyvönen 3.27m, Veikka Koskiaho 2.94 m

Pallonheitto P3 Eemil Turu 1.29 m, Erno Koskiaho 0.89 m P4 Hugo Immonen 4.66 m P5 Joona Tulla 6.94 m P6 Eevert Immonen 10.14 m, Riku Pakkanen 8.38 m P7 Miika Lanki 12.72 m

Kuulantyöntö (kuula 2 kg) P8 Viljami Hyvönen 4.30 m, Otso Nopanen 3.95 m, Vilho Immonen 3.80 m, Lari Pakkanen 3.40 m, Akseli Yläkäs 3.10 m P9 Elmeri Muukka 5.35 P10 Henri Nihtilä 5.45 m P11 (kuula 2,6 kg) Eemeli Hyvönen 6.55 m, Veikka Koskiaho 6.35 P13 Kristian Fagerlund  7.70 m

LASTEN JA NUORTEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN 29.8.2016 TULOKSET:

Kirkkojärven Kirin lasten ja nuorten Yleisurheilukisat Kirkkojärven koulun pihalla pidettiin maanantaina 29.8.2016. Sateisessa säässä tuloksia tuli seuraavasti:

Tytöt

Pikajuoksu 40 m T4 Pihla Puonti 14.0, T5 Jonna Kaaria 9.0, T6 Mimmi Piispa 8.6

Pikajuoksu 60 m T8 Paju Puonti 15.4, T9 Neea Lanki 11.3, T12 Minea Satosaari 9.5

Pituushyppy T4 Pihla Puonti 1.17 , T5 Jonna Kaaria 1.87, T6 Mimmi Piispa 2.25

Pituushyppy T8 Paju Puonti 1.58, T9 Neea Lanki 2.60, T12 Minea Satosaari 3.13

Pallonheitto T4 Pihla Puonti 4.13 , T5 Jonna Kaaria 6.09, T6 Mimmi Piispa 9.24

Kuulantyöntö (kuula 2 kg) T8 Paju Puonti 3.18, T9 Neea Lanki 4.22, T12 Minea Satosaari (kuula 2,6 kg) 6.14

Pojat

Pikajuoksu 40 m P3 Leo Pälli 12.0, P4 Oiva Kallio 16.0, P6 Eeli Kallio 9.0

Pikajuoksu 60 m P7 Joona Kaaria 12.7, P8 Elmeri Muukka 11.8, P10 Veikka Koskiaho 12.0, P12 Väinö Koskiaho 11.0

Pituushyppy P3 Leo Pälli 1.00, P4 Oiva Kallio 1.03, P6 Miika Lanki 2.37, Eeli Kallio 2.00

Pituushyppy P7 Joona Kaaria 2.16, P8 Elmeri Muukka 2.35, P10 Veikka Koskiaho 2.64, P12 Väinö Koskiaho 2.65

Pallonheitto P3 Leo Pälli 3.17, P4 Oiva Kallio 3.77, P6 Miika Lanki 9.72, Eeli Kallio 9.32

Kuulantyöntö P7 (kuula 2 kg) Joona Kaaria 3.28, P8 Elmeri Muukka 4.73, P10 Veikka Koskiaho 5.95,

P12 (kuula 2,6 kg) Väinö Koskiaho 6.23

Kiitos kisailijoille ja kannustajille, mitalit olympialaisten tapaan tältä vuodelta on jaettu, ensi vuonna uudestaan!

 

LASTEN JA NUORTEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN 31.8.2015 TULOKSET:

Kirkkojärven Kirin lasten ja nuorten yleisurheilukilpailut 31.8.2015.

Osallistujia yht. 69, poikia 37, tyttöjä 32.

Kiitos kaikille talkoissa olleille, toimitsijoille ja vanhemmille avusta!

Pikajuoksu 40 m Tytöt T1 Nuppu Nousiainen 26.53 T3 Pihla Puonti 17.24 T4 Neela Nousiainen 11.19 Nanna Joukainen 12.43 Eerika Heinonen 13.17 T5 Aino Haimi 9.85 Emilia Muukka 10.04 T6 Roosa Lankanen 9.39 Oona Jaakkola 9.40 Ilona Turu 9.82 Iisa Kiiski 10.38 T7 Marianne Junkkari 9.73 Laura Espo 9.88 Paju Puonti 10.75 T8 Satu Kuokka 7.25 Vilma Tuutti 7.47 Neea Lanki 7.48 Saimi Nopanen 7.54 Inka Turu 8.22 Laura Lankanen 8.25 Kaisa Junkkari 8.94

Pikajuoksu 60 m Tytöt T9 Sanni Kaukonen 12.76 T10 Silja Roimola 10.82 T11 Minea Satosaari 10.12 T12 Sini Kuokka 9.16 Venla Roimola 9.44 Valma Forsell 11.75 Kerttu Holopainen 12.41
Pikajuoksu 40 m Pojat P2 Eeli Tuutti 20.18 P3 Valtteri Ahtosalo 14.48 P4 Niko Jaakkola 11.83 Sisu Punkanen 12.85 Samuli Kiiski 14.13 P5 Miika Lanki 9.60 Eeli Kallio 9.62 P6 Otso Nopanen 9.31 Akseli Yläkäs 10.76 Aleksi Ahtosalo 10.93 Lari Pakkanen 11.34

Pikajuoksu 60 m Pojat P7 Elmeri Muukka 12.90 Roope Joukainen 13.12 Oskari Holopainen 13.31 Luka Karppinen 13.84 Eetu Uski 14.79 Lauri Ylä-Kotola 15.24, Niilo Kelkka 15.74 P8 Huugo Kallio 10.72 Viljami Yläkäs 11.95 Eino Haimi 12.22 Jasu Karppinen 12.37 P9 Jere Rinkinen 11.17 Jimi Rinkinen 11.32 Veikka Koskiaho 11.38 Aleksi Rongas 11.94 Juho Ylä-Kotola 13.58 P10 Eero Sipari 9.94 Lenni Harju 10.24 Leevi Tuutti 10.31 Veeti Harju 11.00 P11 Kristian Fagerlund 10.12 Väinö Koskiaho 10.89 P13 Juho Junkkari 12.10 Eetu Ylä-Kotola 16.45

Pituus m Tytöt T1 Nuppu Nousiainen 0,27 T2 Hilla Nopanen 0,21 T3 Pihla Puonti 0,75 T4 Neela Nousiainen 1,74 Nanna Joukainen 1,23 T5 Emilia Muukka 2,08 Aino Haimi 1,44 Sanni Kelkka 1,06 T6 Oona Jaakkola 1,68 Ilona Turu 1,25 Iisa Kiiski 1,23 T7 Marianne Junkkari 1,89 Paju Puonti 1,70 T8 Neea Lanki 2,73 Saimi Nopanen 2,60 Satu Kuokka 2,48 Vilma Tuutti 2,38 Inka Turu 2,18 Kaisa Junkkari 2,00 T9 Nea Ihalainen 1,74 T10 Silja Roimola 2,95 T11 Minea Satosaari 3,09 T12 Sini Kuokka 3,91 Venla Roimola 3,38 Venla Hiltunen 2,70 Kerttu Holopainen 2,58 Valma Forsell 2,55

Pituus m Pojat P3 Valtteri Ahtosalo 1,01 P4 Samuli Kiiski 1,39 Niko Jaakkola 1,12 Riku Pakkanen 1,00 P5 Eeli Kallio 1,97 Miika Lanki 1,65 P6 Aleksi Ahtosalo 1,69 Otso Nopanen 1,51 Akseli Yläkäs 1,21 P7 Elmeri Muukka 2,55 Roope Joukainen 2,22 Oskari Holopainen 2,07 Eetu Uski 1,83 Niilo Kelkka 1,68 Luka Karppinen 1,66 Lauri Ylä-Kotola 1,49 P8 Huugo Kallio 2,99 Viljami Yläkäs 2,61 Eino Haimi 2,51 Miro Junkkari 2,12 Jasu Karppinen 1,77 P9 Jimi Rinkinen ja Veikka Koskiaho 2,72 Aleksi Rongas 2,53 Jere Rinkinen 2,31 Juho Ylä-Kotola 1,88 P10 Eero Sipari 3,42 Lenni Harju 3,24 Veeti Harju 2,63 Leevi Tuutti 2,57 P11 Kristian Fagerlund 3,15 Väinö Koskiaho 2,66 P13 Juho Junkkari 2,60 Eetu Ylä-Kotola 1,16

Pallonheitto m Tytöt T1 Nuppu Nousiainen 1,10 T2 Hilla Nopanen 1,90 T3 Pihla Puonti 2,65 T4 Neela Nousiainen 4,15 Nanna Joukainen 3,60 T5 Aino Haimi 6,50 Emilia Muukka 6,10 Sanni Kelkka 3,60 T6 Iisa Kiiski 9,65 Roosa Lankanen 7,60 Oona Jaakkola 4,30 Ilona Turu 4,15 T7 Paju Puonti 8,60 Laura Espo 7,80 Marianne Junkkari 7,75

Pallonheitto m Pojat P2 Eeli Tuutti 2,05 P3 Valtteri Ahtosalo 2,35 P4 Sisu Punkanen 9,30 Riku Pakkanen 4,85 Niko Jaakkola 3,30 Samuli Kiiski 2,40 P5 Miika Lanki 9,75 P6 Aleksi Ahtosalo 11,10 Otso Nopanen 10,20 Akseli Yläkäs 8,30 Lari Pakkanen 7,95 P7 Oskari Holopainen 13,65 Elmeri Muukka 12.80 Eetu Uski 11,20 Roope Joukainen 10,85 Luka Karppinen 9,85 Lauri Ylä-Kotola 8,95

Kuulantyöntö m Tytöt T8 Inka Turu 3,92 Neea Lanki 3,66 Saimi Nopanen 3,56 Vilma Tuutti 3,34 Laura Lankanen 3,23 Satu Kuokka 2,76 Kaisa Junkkari 2,60 T9 Sanni Kaukonen 3,95 Nea Ihalainen 3,90 T10 Silja Roimola 4,70 T11 Minea Satosaari 5,16 T12 (kuula 2600g)Valma Forsell 6,80 Venla Roimola 5,67 Sini Kuokka 5,50 Venla Hiltunen 4,96 Kerttu Holopainen 4,95

Kuulantyöntö m Pojat P8 Huugo Kallio 5,06 Viljami Yläkäs 3,94 Miro Junkkari 3,36 Jasu Karppinen 3,02 P9 Jimi Rinkinen 5,20 Jere Rinkinen 5,00 Veikka Koskiaho 4,62 Aleksi Rongas 4,28 Juho Ylä-Kotola 4,04 P10 Eero Sipari 6,55 Leevi Tuutti 4,68 P11 Väinö Koskiaho 6,80 Kristian Fagerlund 5,90 P13 (kuula 2600g) Juho Junkkari 5,31 Eetu Ylä-Kotola 4,64

Liikuntakerhot 2016-2017

LIIKUNTAKERHOT 2016-2017 Kirkkojärven koululla

Syyskausi oli ajalla 5.9 – 1.12.2016 ja kevätkausi ajalla 9.1 – 21.4.2017.

Kerhoja ei ollut syys- eikä hiihtolomilla.

 

LIIKUNTAKERHO eskarit+alakouluikäiset – Torstai 17.30-18.30

Ohjaajina Emmi Pousi ja Oona Ehrsten

Emmi & Oona

SALIBANDY eskarit-1-2.lk. – Tiistai 18.00-19.00

Ohjaajina Mikko Pousi ja Eetu Ylä-Kotola

Salibandy 6-8 vuotiaat

Salibandy 6-8 vuotiaat

SALIBANDY  3-6 luokkalaiset – Tiistai 19.00-20.00

Ohjaajina Mikko Pousi ja Eetu Ylä-Kotola

Salibandy 9-13-vuotiaat

SALIBANDY NUORET Keskiviikko 18.00-19.30

Ohjaajina Jalli Jalo ja Anton Setälä

Yläaste-, lukio- ja amislaiset ym. NUORISO – tervetuloa pelaamaan!

YLEISTÄ ASIAA KERHOISTA:

 • Ohjaajat on kouluttautuneet tehtävään, myös EA-koulutus.
 • Ilmoittautuminen kerhoihin paikan päällä.
 • Kerhoista voit tiedustella koskiaho.inka @ pp.inet.fi tai 050-5368226.
 • Liikuntakerhot ovat avoimia KAIKILLE lapsille.
 • Lapsia ei ole vakuutettu seuran puolesta, joten kannattaa tarkistaa lapsen vakuutukset.
 • Ohjaajilla on vastuuvakuutukset.
 • HUOM! Salibandyssa suositellaan käytettäväksi omia suojalaseja, muita varusteita (mailat, pallot, maalivahdin varusteet) löytyy seuralta.
KERHOJEN HINNAT:
 • Alle 18-vuotiaiden Kerhojen hinta KAUDELLA 2016-2017 on Kirin/Veven jäsenille 35 euroa/vuosi ja ei-jäsenille 50 euroa/ vuosi
 • Samalla maksulla voi Kirin jäsen osallistua kaikkiin iän puolesta sopiviin kerhoihin.
 • Sisaralennus on 10€.
 • Tammikuussa aloittavilla maksu puolittuu.
 • Kerhomaksusta annetaan pankkisiirto. Käteismaksusta voi sopia kerhon vastuuaikuisen kanssa, joka on paikalla ensimmäisillä kerroilla.
HUOMIO! Koskee kaikkia lasten kerhoja pl. nuorten salibandy: Lapsen ilmoittaminen kerhoon edellyttää vanhempien sitoutumista toimimaan valvojana!
Valvontavuorolistat tulee koulun ilmoitustaululle kerhojen alkaessa, varaa siitä vuoro itsellesi.  Alaikäisten ohjaajien vetämissä kerhoissa täytyy olla aikuinen “valvoja” paikalla. Valvoja katsoo, että kaikki sujuu. Valvoja voi olla myös mukana pelikentällä. Valvoja varmistaa, ettei koulun käytävillä liikuskele ulkopuolisia ja ovi on kiinni. Ovikello on ulko-oven vieressä. Ohjaajilla on lasten vanhempien puhelinnumerot hätätapauksia varten. Ensiapukaapissa pyritään pitämään tarvikkeet ajan tasalla. Valvontalistat on koulun käytävällä ilmoitustaululla. Merkkaa siihen nimesi sopivan päivän kohdalle ja laita muistutus esim. kännykkääsi.