Energiapolku-ulkoilutapahtuma alkaa maanantaina 20.4.

Energiapolku 20.4. – 3.5.2020

Energiapolulla on viisi tehtäväpaikkaa, joilla on erilaisia aktiviteetteja: perhesuunnistusta, kuntoiluvinkkejä/tehtäviä, pehmolelujen bongausta ja valokuvasuunnistusta. Tehtäväpaikat sijaitsevat Tervasaaressa (Rampsinkarissa), Itäväylän Bensiksellä, Ruissalon liikuntakeskuksessa, Vehkalinnassa Husulassa, sekä keskustan urheilukentällä Rauhankadulla. Reittien pituudet ovat 1 – 2 km ja tehtävät soveltuvat kaiken ikäisille, aina lapsista iäkkäämpiin ihmisiin.

Perhesuunnistuksen karttoja on tulostettavissa Vehkalahden Veikkojen nettisivuilta. 
Linkki

Kaikilla tehtäväpaikoilla on ohjeet, et siis välttämättä tarvitse omaa karttaa vaan riittää, että löydät paikalle. Tehtäväpaikat sijaitsevat yhteensä noin 15 km:n lenkillä, eli se soveltuu vaikka pyöräilylenkiksi tai vaihtoehtoisesti voit käydä tutustumassa eri pisteisiin eri päivinä.

Muistetaan, että kierrellään Energiapolut yksin tai perheenjäsenten kanssa ja huomioidaan muut ihmiset pitämällä turvavälit vallitsevien ohjeistuksien mukaisesti. Mikäli rastipaikalla on jo joku muu seurue, niin odotathan sopivan etäisyyden päässä omaa vuoroasi.

Tehtäväpaikoilla käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 10kpl 100€:n lahjakortteja haminalaisiin pienyrityksiin.

Jokaiselta paikalta löytyvältä sanalla voit osallistua erikseen, eli kaikki pisteet kiertämällä saat viisi arpalippua. Sama henkilö voi kuitenkin voittaa vain yhden lahjakortin. Ohjeet osallistumisesta löytyvät myös tehtäväpaikoilta.

Voit osallistua arvontaan lähettämällä rastilta löytyvän Haminan Energiaan liittyvän sanan sähköpostilla osoitteeseen: markkinointi@haminanenergia.fi
tai kirjeellä osoitteeseen:
Haminan Energia Oy
’’Energiapolku’’
Reutsinkatu 12, 49400 Hamina

Vastausten tulee olla perillä 8.5.2020 klo 12 mennessä.

Liitä viestiin/kirjeeseen yhteystietosi, vähintään nimi ja puhelinnumero, sekä toivomuksesi mihin yritykseen haluat lahjakorttisi hankittavan. Arvonnan jälkeen Haminan Energia on yhteydessä voittajiin ja hankkii sekä toimittaa lahjakortit voittajille.

Lisäksi eniten Facebook-tykkäyksiä tapahtuman sivuille saanut postaus saa yllätyspalkinnon.

Käytäthän somessa tähän liittyvissä päivityksissäsi ainakin tunnisteita
#energiapolku #haminanenergia ja #vehkalahdenveikot
linkki facebook-tapahtumaan

’’Pidetään fyysistä etäisyyttä, mutta otetaan henkistä läheisyyttä’’
– Sauli Niinistö, Tasavallan Presidentti

Tuon teeman mukaisesti Haminan Energia ja Vehkalahden Veikot haluavat yhteistyössä toivottaa kaikille erittäin hyvää alkanutta kevättä, poikkeuksellisista ja haastavista olosuhteista huolimatta. Ei muuta kuin energiapolkuilemaan ja tutustumaan tehtäviin. Toivotamme kaikille arvontaan osallistuville tasapuolisesti onnea arvontaan.            

VeVen kotisivut                                          Haminan Energian kotisivut

Lisätietoja:

Haminan Energia Oy
Tiiti Haikonen 0405135363
Toni Lahti 0404813092


Vehkalahden Veikot R.y.
Arto Tilli 0400804934
Reijo Koski 0505440658