Nuoret suunnistajat vauhdissa

Viikonloppuna suunnistettiin nuorten päätapahtumia Turussa Nuorisoviestit ja Mynämäellä Oravatonni. VeVen nuoret juoksivat hienosti. 12-sarjan viestiin VeVe lähti 5 joukkueen voimin, tässä sarjassa oli säpinää, kun 89 joukkuetta säntäsi matkaan. Osa VeVen nuorista jouduttiin nostamamaan seuraavalle taitotasolle, mutta se ei tahtia haitannut, kun taidot oli kohdallaan. VeVe I (Joona Hirvilahti, Tiitu Takanen, Sisu Tyni ja Niklas Hirvilahti) saavutti sijan 4. tiukassa kisassa. Muut joukkueet olivat sijoilla 31., 59. ja 71. Yksi joukkue jäi kesken sairastumisen vuoksi.
Kovatasoiseen 16-vuotisten sarjaan VeVe I lähti matkaan joukkueella ( Ida Heikkinen, Julia Laitinen, Roosa Heikkinen, Kiia Jokela, Meri Myllynen, Eeli Ruoti ja Olli Rytkö), jossa VeVen keski-ikä oli vain 13 v. Joukkue saavutti sijan 34. C-sarjassa VeVe otti voiton joukkueella Jarkko Heikkinen, Henri Kukkonen ja Janne Weckman. Aamupäivällä Viestiliigasarjassa miehet (Daniel Koivisto, Janne Ovaska ja Samu Heiska) suunnistivat sijalle 21.
Oravatonnissa oli sitten henkilökohtaiset matkat ja pääsarjana pidettiin 16-vuotisten sarjoja, GPS:t selässä. VeVen 15-v Ida Heikkinen piti tiukasti VeVen mainetta yllä, mutta sortui matkan loppupätkällä virheeseen ja jäi lopulta sijalle 17. Ylivoimaiseen voittoon ylsi H10 tavallisella radalla yli 4 min erolla Niklas Hirvilahti. D9RR -sarjassa Tiitu Takanen oli 2. ja Venla Weckman 5. H10RR-sarjassa Sisu Tyni oli 3. H12-sarjassa Joona Hirvilahti oli 4. D13-sarjan Roosa Heikkinen oli 5. Lisäksi oli kasapäin muita hienoja suorituksia ja kaikki saivat hyväksytyn tuloksen! Kuuluttajan pakeillekin pääsi osa VeVen junnuista vauhdikkaan suorituksen jälkeen. Loistavaa, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.
Kiitos nuorille suunnistajille ja huoltoporukalle!