Yleisurheilun aluemestaruuskilpailut 2018 Kaakkoinen alue

Erillisten yleisurheilun aluemestaruuskilpailujen sijasta kesän 2018 aikana Kaakkoisen alueen (Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Lahden piirit) aluemestaruuskilpailut käydään cup-tyyppisenä kilpailuna muiden kilpailujen yhteydessä. Samassa lajissa on sarjoissa M/N, M/N 19, M/N 17 ja P/T 15 lajeittain yhdestä kolmeen kilpailua, joissa saavutettu paras tulos huomioidaan sarjan tulokseksi. Kuten yksittäisessä kilpailussakin, kaikki kilpailussa tehdyt tulokset huomioidaan sarjan tuloksiksi mahdollisesta myötätuulesta huolimatta.

Jokainen kilpailija voi kilpailla niin monessa lajissa kuin haluaa. Kaikki juniori-ikäiset voivat kilpailla oman sarjansa ohella myös miesten ja naisten lajeissa niissä käytettävin lajisäännöin, mutta ei samassa lajissa useassa sarjassa saman päivän kilpailussa.

Kilpailujen osanottomaksut voivat vaihdella kilpailun paikallisen luonteen vuoksi. Osanottomaksut on maksettava suoraan kilpailujen järjestäjille, sillä näissä kilpailuissa ei ole käytössä pm-kilpailujen mukainen keskitetty laskutus.

Aluemestaruuscupin palkitseminen

Parhaan tuloksen kyseisen sarjan nimetyissä kisoissa tehnyt urheilija on aluemestari, joka saa piirinsä palkitsemistilaisuudessa (syyskokous) alueen kunniakirjan.

Miesten/naisten aluemestaruuscupissa lajinsa parhaan tuloksen nimetyissä kisoissa tehnyt urheilija saa aluemestari-kunniakirjan lisäksi 50 euron Gymstick-lahjakortin.

Osakilpailuissa voi kilpailun järjestäjillä olla lisäksi kilpailun kaikille osanottajille jaettavia omia kilpailukohtaisia palkintoja.