Hamina puolimaraton

3. Hamina Tattoojuoksu

Järjestelytoimikunta päätti, että Hamina Tattoojuoksu järjestetään seuraavan kerran kesällä 2024, eli tapahtuma seuraa joka toinen vuosi järjestettävän Hamina Tattoon aikataulua. Hyvää odotellessa, tapaamme 2024.

Alla ovat vuoden 2022 kilpailuohjeet, jotka muodostavat perustan myös 2024 tapahtumalle.

 

ONLINE TULOKSET

Huom! Puolimaratonilla. sattui kisan alussa valitettava opastusvirhe. Siitä johtuen kilpailumatka on alimittainen. Pahoittelemme tapahtunutta. Usean juoksijan oma gps näytti noin 20,95km matkaa.

 

2019-2020 tulokset Webscorer-palvelussa.

2021 sekä 2018 ja vanhemmat tulokset löytyvät Timo Harjun tulospalvelusivuilta .

TAPAHTUMAN TIEDOT

SARJAT, MATKAT JA OSALLISTUMISMAKSUT

Puolimaraton: M/N, M/N40, M/N45, M/N50, M/N55, M/N60, M/N65, M70, Vilniemen kymppi: M/N, Osallistumismaksut: puolimaraton 30€ jälki-ilm. 40€, Vilniemen kymppi 20€ jälki-ilm. 28€. Juoksijakortilla alennus 4€. Maksut ilmoittautumisen yhteydessä Vehkalahden Veikkojen tilille: FI64 5506 0020 0311 65

KISARUOKAILU

Osallistumismaksuun sisältyy Haminan sotilaskodin valmistamat sämpylä+munkki ja kahvi/tee/mehu. Sotilaskotiautoa emme tällä kertaa saa kilpailukeskukseeen, sillä se päivystää puolustusvoimien Tattoo -näyttelyalueella Kadettikoulunkadulla, RUK:n päärakennuksen edustalla.

REITTI

Reittikartta

Ohje: Lähdöt ja maali ovat kilpailukeskuksessa Tervasaaressa. Reitti on merkitty opaskyltein ja kalkkiviivalla. Kilometrit on merkitty kylteillä. Reitin varrella on liikenteenohjaajia. Puolimaratonilla juostaan kaksi noin 10 km kierrosta, joista jälkimmäisellä noin 1km lisälenkki Ristiniemessä. 10 kilometrillä on yksi kierros. Kilpailija vastaa itse reitillä pysymisestään. Olkaa tarkkana ja seuratkaa opasteita.

JUOMAPISTEET JA OMAT JUOMAT

10,5 km:n kierroksella on kolme juomapistettä, joissa on järjestäjän puolesta tarjolla vettä ja urheilujuomaa (HartSport). Järjestäjä toimittaa klo 10.30 mennessä kilpailutoimistoon varatulle pöydälle jätetyt omat juomat juomapisteille, jossa juomat ovat tulosuunnassa ensimmäisenä. Juomapulloihin on merkittävä nimi ja kilpailunumero.

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISEN VARMISTAMINEN

Ilmoittautuneet

Ilmoittautuminen sähköpostilla 13.7.2022 mennessä: reijo.koski@gmail.com, mainittava: Nimi, sarja, seura/kotikunta, (juoksijakortin numero). Jälki-ilmoittautuminen kilpailupäivänä kisakansliassa kello 10.00 mennessä. Ennakkoilmoittautuneiden on varmistettava osallistumisensa ja noudettava kilpailunumero kisakansliasta riittävän ajoissa ennen lähtöä.

Haminan kaupungin työntekijät voivat osallistua tapahtumaan kaupungin ja järjestäjien välisellä sopimuksella veloituksetta. Kaupungin työntekijöiden ilmoittautumiset tehdään kaupungin asiointipalvelu Rinkeliin, joka toimittaa tiedot ilmoittautuneista kootusti järjestäjälle.

PALKINNOT JA PALKINTOJEN JAKO

Sarjojen kolmelle parhaalle jaetaan pokaali. Puolimaratonilla lisäksi osallistumismitali. Palkintojen jako maalin läheisyydessä sarjoittain heti tulosten selvittyä.

HUOLTO, PUKEUTUMINEN, PESEYTYMINEN

Pukeutumis- ja peseytymistilat ovat Haminan uimahallilla n. 1km kilpailukeskuksesta. Pääsy kilpailunumerolla. Tervasaarella sijaitsee Rampsinkarin uimaranta. Pukeutumiseen on käytettävissä myös kilpailutoimiston vieressä olevan museolaiva s/s Hyökyn tilat. Samoin viereisen Tullikamarin wc-tilat ovat kilpailijoitten käytössä.

VAKUUTUS JA ENSIAPU

Osallistumismaksuun ei sisälly vakuutusturvaa kilpailijoille. Järjestäjä kehottaa osallistujia huolehtimaan itse vakuutusturvastaan. Kilpailukeskuksessa päivystää ensiapuryhmä.

JÄRJESTÄJÄN YHTEYSTIEDOT

Kilpailun johtaja: Juha Heikkilä, juhakalevi.heikkila@pp.inet.fi 040 8245652, kisakanslia: Tapio Kruuse, tapio.kruuse@gmail.com 044 9742467, ilmoittautumiset: reijo.koski@gmail.com 050 5440658

VERKKOSIVUT

vehkalahdenveikot.fi