Hamina puolimaraton

2. Hamina Tattoojuoksu

Hamina Tattoojuoksu järjestetään seuraavan kerran 16.7.2022. Keskeisiä teemoja ovat:

  • Tattoojuoksu on osa suurta haminalaista kaupunkifestivaalia: Hamina Tattoo.
  • Rakennetaan yhteinen tapahtuma jossa on hyvien liikunnalisten palvelujen ohella myös viihdettä musiikin muodossa.
  • Juoksussa huomioidaan tasapuolisesti sekä kilpailijat että kuntoilijat. Reiteillä tehdään virallinen mittaus ja tulokset ovat tilastokelpoisia (puolimaraton ja kymppi).

Haminan Varuskunnan Urheilijoitten puheenjohtaja Tomi Korjula (vas), kilpailun tekninen asiantuntija Arto Tilli sekä kilpailun johtaja Juha Heikkilä reittikartan äärellä Varuskuntakerholla pidetyssä palaverissa 12.11.21.

Oolanninpuiston rakentamisen edistyminen mietityttää. Ovatko upeat rantareitit päällystyksiä myöten valmiit, kun viralliset Preitinmittaajat alkukesällä suorittavat tehtävänsä?

 

AJANKOHTA JA PAIKKA

16.7.2022 Hamina, Tervasaari, Tullimakasiininranta. Pysäköinti kilpailukeskuksessa.

Lähtöajat: Puolimaraton klo 11.00, Kymppi klo 11.10

ONLINE TULOKSET

Huom! Puolimaratonilla. sattui kisan alussa valitettava opastusvirhe. Siitä johtuen kilpailumatka on alimittainen. Pahoittelemme tapahtunutta. Usean juoksijan oma gps näytti noin 20,95km matkaa.

 

2019-2020 tulokset Webscorer-palvelussa.

2021 sekä 2018 ja vanhemmat tulokset löytyvät Timo Harjun tulospalvelusivuilta .

TAPAHTUMAN TIEDOT

SARJAT, MATKAT JA OSALLISTUMISMAKSUT

Puolimaraton: M/N, M/N40, M/N45, M/N50, M/N55, M/N60, M/N65, M70, Vilniemen kymppi: M/N, Osallistumismaksut: puolimaraton 30€ jälki-ilm. 40€, Vilniemen kymppi 20€ jälki-ilm. 28€. Juoksijakortilla alennus 4€. Maksut ilmoittautumisen yhteydessä Vehkalahden Veikkojen tilille: FI64 5506 0020 0311 65

KISARUOKAILU

Osallistumismaksuun sisältyy Haminan sotilaskodin valmistamat sämpylä+munkki ja kahvi/tee/mehu. Sotilaskotiautoa emme tällä kertaa saa kilpailukeskukseeen, sillä se päivystää puolustusvoimien Tattoo -näyttelyalueella Kadettikoulunkadulla, RUK:n päärakennuksen edustalla.

REITTI

Reittikartta

Ohje: Lähdöt ja maali ovat kilpailukeskuksessa Tervasaaressa. Reitti on merkitty opaskyltein ja kalkkiviivalla. Kilometrit on merkitty kylteillä. Reitin varrella on liikenteenohjaajia. Puolimaratonilla juostaan kaksi noin 10 km kierrosta, joista jälkimmäisellä noin 1km lisälenkki Ristiniemessä. 10 kilometrillä on yksi kierros. Kilpailija vastaa itse reitillä pysymisestään. Olkaa tarkkana ja seuratkaa opasteita.

JUOMAPISTEET JA OMAT JUOMAT

10,5 km:n kierroksella on kolme juomapistettä, joissa on järjestäjän puolesta tarjolla vettä ja urheilujuomaa (HartSport). Järjestäjä toimittaa klo 10.30 mennessä kilpailutoimistoon varatulle pöydälle jätetyt omat juomat juomapisteille, jossa juomat ovat tulosuunnassa ensimmäisenä. Juomapulloihin on merkittävä nimi ja kilpailunumero.

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISEN VARMISTAMINEN

Ilmoittautuneet

Ilmoittautuminen sähköpostilla 13.7.2022 mennessä: reijo.koski@gmail.com, mainittava: Nimi, sarja, seura/kotikunta, (juoksijakortin numero). Jälki-ilmoittautuminen kilpailupäivänä kisakansliassa kello 10.00 mennessä. Ennakkoilmoittautuneiden on varmistettava osallistumisensa ja noudettava kilpailunumero kisakansliasta riittävän ajoissa ennen lähtöä.

Haminan kaupungin työntekijät voivat osallistua tapahtumaan kaupungin ja järjestäjien välisellä sopimuksella veloituksetta. Kaupungin työntekijöiden ilmoittautumiset tehdään kaupungin asiointipalvelu Rinkeliin, joka toimittaa tiedot ilmoittautuneista kootusti järjestäjälle.

PALKINNOT JA PALKINTOJEN JAKO

Sarjojen kolmelle parhaalle jaetaan pokaali. Puolimaratonilla lisäksi osallistumismitali. Palkintojen jako maalin läheisyydessä sarjoittain heti tulosten selvittyä.

HUOLTO, PUKEUTUMINEN, PESEYTYMINEN

Pukeutumis- ja peseytymistilat ovat Haminan uimahallilla n. 1km kilpailukeskuksesta. Pääsy kilpailunumerolla. Tervasaarella sijaitsee Rampsinkarin uimaranta. Pukeutumiseen on käytettävissä myös kilpailutoimiston vieressä olevan museolaiva s/s Hyökyn tilat. Samoin viereisen Tullikamarin wc-tilat ovat kilpailijoitten käytössä.

VAKUUTUS JA ENSIAPU

Osallistumismaksuun ei sisälly vakuutusturvaa kilpailijoille. Järjestäjä kehottaa osallistujia huolehtimaan itse vakuutusturvastaan. Kilpailukeskuksessa päivystää ensiapuryhmä.

JÄRJESTÄJÄN YHTEYSTIEDOT

Kilpailun johtaja: Juha Heikkilä, juhakalevi.heikkila@pp.inet.fi 040 8245652, kisakanslia: Tapio Kruuse, tapio.kruuse@gmail.com 044 9742467, ilmoittautumiset: reijo.koski@gmail.com 050 5440658

VERKKOSIVUT

vehkalahdenveikot.fi