Hamina puolimaraton

16. Hamina puolimaraton

Tulokset

Tulokset on luettavissa Webscorer-palvelussa (online), sekä VeVe:n tulosarkistosta. Aiempien vuosien tulokset löytyvät Timo Harjun tulospalvelusivuilta .

Ajankohta ja lähtöpaikka

Sunnuntaina 18.08.2019 kello 11.00, Haminan kaupungin urheilukenttä (Rauhankatu 8)

Yleiskuvaus

Vaikka tapahtumassa käytetään kilpailunumeroita, on se luonteeltaan yhtä lailla kuntoilua ja yhteistä liikkumista korostava ulkoilupäivä.

Ohjeita

Miesten pukeutumis- ja peseytymistilat ovat Keskussotilaskodin (=kilpailutoimisto) alakerrassa. Naisten pukeutumistilat ovat sotilaskodin yläkerrassa ja peseytymistilat Haminan urheilukentällä. Miesten peseytymistilat urheilukentällä ovat rajalliset.

Arvoesineet voi jättää säilytettäviksi kilpailutoimistoon.

Palkinnot jaetaan sarjojen kolmelle parhaalle urheilukentällä heti tulosten selvittyä.

Osallistumismaksuun ei sisälly vakuutusturvaa. Järjestäjä kehottaa osallistujia huolehtimaan itse vakuutusturvastaan.

Sarjat

Puolimaraton: M, M40, M45, M50, M55, M60, M65, M70; N, N40, N45, N50, N55, N60, N65. ”Mullinkosken kymppi” 10km M ja N.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 13.8.2019 kello 24 mennessä sähköpostilla reijo.koski@gmail.com.  Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava nimi, sarja, syntymävuosi, seura tai kotikunta ja mahdollinen Juoksija-kortin numero. Jälki-ilmoittautuminen ja osanottovahvistus henk. koht. kilpailupäivänä kello 10.30 mennessä kisakansliassa. Maksu on suoritettava ilmoittautumisen yhteydessä (kts. kohta ”Maksut”)

Ilmoittautuneet

Maksut

Puolimaraton: ennakkoon 23€, jälki-ilm. 30€. Mullinkosken kymppi 15€, jälki-ilm 22€. Juoksijakortilla 3 € alennus.

Haminan kaupungin palkatulle henkilöstölle tapahtuma on maksuton. Ilmoittautumiset kootusti kaupungin nimeämän yhteyshenkilön kautta.

Tilinumero: FI64 5506 0020 0311 65 (Kymenlaakson Osuuspankki, Vehkalahden Veikot)

Palkinnot

Puolimaratonilla mitali. Kaikissa sarjoissa pokaali kolmelle parhaalle.

Reitti

Molemmat matkat, puolimaraton ja ”Mullinkosken kymppi” ovat virallisesti mitattu. Pääasiassa edetään kevyen liikenteen väylillä Haminan keskustan tuntumassa ja lähitaajamissa. Lähtö ja maali ovat Haminan urheilukentällä, johon pysäköintialueelta ja kisakansliasta on matkaa 650 m.

Reitti on merkitty kyltein ja kalkkiviivalla. Kilometrit on merkitty puolimaratonilla mustin ja 10km reitillä punaisin numeroin. Kilpailija vastaa itse reitillä pysymisestään. Risteyksissä on liikenteenohjaajat. Puolimaratonilla lähtö on urheilukentän 100m lähtöpaikalta josta edetään 3 kertaa kierrettävälle 6km peruslenkille. 10km:n lähtö on 80m kohdalla. Reitti erkanee peruslenkiltä n. 3km kohdalla omalle lisälenkilleen.

Molemmilla matkoilla juostaan lähdön jälkeen ratakierros ja toiselta kierrokselta poistutaan reitille. Maaliin tultaessa juostaan vajaa ratakierros.

Kierroksella (6km) on yksi juomapiste, joissa on tarjolla urheilujuomaa (HartSport) ja vettä. Piste on myös 10km juoksijoiden hyödynnettävissä. Kilpailutoimistoon varatulle pöydälle klo 10.30 mennessä jätetyt omat juomat järjestäjä toimittaa juomapisteille, joissa juomat ovat tulosuunnassa ensimmäisellä pöydällä. Juomapuolloihin on merkittävä nimi ja kilpailunumero.

Reittikartta

Lähtö ja maali

Kisakanslia, pysäköinti ja lisätiedot

Kilpailukanslia on Haminan Keskussotilaskodissa, Kadettikoulunkatu 5, avoinna kisapäivänä kello 8.00 alkaen. Pysäköinti sotilaskodin vieressä RUK:n päärakennuksen kentällä. Opasteet ovat paikoillaan kisapäivänä kello 7.30 mennessä. Osallistumismaksuun sisältyvät sotilaskodissa tarjottavat sämpylä + munkkikahvit sekä saunomismahdollisuus. Sotilaskodin edulliset palvelut ovat myös kilpailijoiden tukijoukkojen käytettävissä.

Yhteystiedot

Kilpailun johtaja Juha Heikkilä 040 8245652 juhakalevi.heikkila@pp.inet.fi. Kilpailukanslia Tapio Kruuse 0299 461721 tapio.kruuse@mil.fi. Ilmoittautumiset Reijo Koski 050 5440658 reijo.koski@gmail.com.

Järjestäjät

Vehkalahden Veikot, Haminan Varuskunnan Urheilijat