Hamina puolimaraton

2. Hamina Tattoojuoksu

Hamina Tattoojuoksu järjestetään seuraavan kerran 16.7.2022. Keskeisiä teemoja ovat:

  • Tattoojuoksu on osa suurta haminalaista kaupunkifestivaalia: Hamina Tattoo.
  • Rakennetaan yhteinen tapahtuma jossa on hyvien liikunnalisten palvelujen ohella myös viihdettä musiikin muodossa.
  • Juoksussa huomioidaan tasapuolisesti sekä kilpailijat että kuntoilijat. Reiteillä tehdään virallinen mittaus ja tulokset ovat tilastokelpoisia (puolimaraton ja kymppi).

Haminan Varuskunnan Urheilijoitten puheenjohtaja Tomi Korjula (vas), kilpailun tekninen asiantuntija Arto Tilli sekä kilpailun johtaja Juha Heikkilä reittikartan äärellä Varuskuntakerholla pidetyssä palaverissa 12.11.21.

Oolanninpuiston rakentamisen edistyminen mietityttää. Ovatko upeat rantareitit päällystyksiä myöten valmiit, kun viralliset reitinmittaajat alkukesällä suorittavat tehtävänsä?

 

AJANKOHTA JA PAIKKA

16.7.2022 klo 11. Hamina, Tervasaari, Tullimakasiininranta. Pysäköinti kilpailukeskuksessa.

Kilpailukeskus. Kuva kilpailukeskuksesta tulee, kun tiedämme Oolanninpuiston rakentmisen etenemisestä enemmän.

Online tulokset tästä, kun linkki saadaan päivitettyä kilpailujen alla.

Tulokset. Kootusti kilpailun jälkeen.

2019-2020 tulokset Webscorer-palvelussa.

2021 sekä 2018 ja vanhemmat tulokset löytyvät Timo Harjun tulospalvelusivuilta .

TAPAHTUMAN TIEDOT

SARJAT, MATKAT JA OSALLISTUMISMAKSUT

Puolimaraton: M/N, M/N40, M/N45, M/N50, M/N55, M/N60, M/N65, M70, Vilniemen kymppi: M/N, Osallistumismaksut: puolimaraton 30€ jälki-ilm. 40€, Vilniemen kymppi 20€ jälki-ilm. 28€. Juoksijakortilla alennus 4€. Maksut ilmoittautumisen yhteydessä Vehkalahden Veikkojen tilille: FI64 5506 0020 0311 65

KISARUOKAILU

Osallistumismaksuun sisältyy sotilaskotiautolta tarjoiltava sämpylä+munkki ja kahvi/tee/mehu. Sotilaskotiauto palvelee myös kilpailojoiden tukijoukkoja edullisilla hinnoillaan. Sotilaskotiauto on kilpailukeskuksessa kello 10-14.

REITTI

Reittikartta

Ohje: Lähdöt ja maali ovat kilpailukeskuksessa Tervasaaressa. Reitti on merkitty kyltein ja kalkkiviivalla. Kilometrin on merkitty kylteillä. Lähtö ja maalisuoran lisäksi puolimaratonilla kierretään 10,5km peruslenkki kahteen kertaan. Peruslenkistä 2,4 km on sorapintaa. Kilpailija vastaa itse reitillä pysymisestään. Risteyksissä on liikenteenohjaajat. Olkaa tarkkana ja seuratkaa opasteita.

JUOMAPISTEET JA OMAT JUOMAT

10,5 km:n kierroksella on kolme juomapistettä, joissa on järjestäjän puolesta tarjolla vettä ja urheilujuomaa (HartSport). Järjestäjä toimittaa klo 10.30 mennessä kilpailutoimistoon varatulle pöydälle jätetyt omat juomat juomapisteille, jossa juomat ovat tulosuunnassa ensimmäisenä. Juomapulloihin on merkittävä nimi ja kilpailunumero.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuneet

Ilmoittautuminen sähköpostilla 13.7.2022 mennessä: reijo.koski@gmail.com, mainittava: Nimi, sarja, seura/kotikunta, (juoksijakortin numero). Jälki-ilmoittautuminen kilpailupäivänä kisakansliassa kello 10.00 mennessä.

Haminan kaupungin työntekijät voivat osallistua tapahtumaan kaupungin ja järjestäjien välisellä sopimuksella veloituksetta. Ilmoittautumiset kokoaa Terhi Harden, joka toimittaa tiedot ilmoittautuneista kootusti järjestäjälle.

PALKINNOT JA PALKINTOJEN JAKO

Sarjojen kolmelle parhaalle jaetaan pokaali. Puolimaratonilla lisäksi osallistumismitali. Palkintojen jako maalin läheisyydessä sarjoittain heti tulosten selvittyä.

HUOLTO, PUKEUTUMINEN, PESEYTYMINEN

Pukeutumis- ja peseytymistilat ovat Haminan uimahallilla n. 1km kilpailukeskuksesta. Pääsy kilpailunumerolla. Tervasaarella sijaitsee Rampsinkarin uimaranta. Pukeutumiseen on käytettävissä myös kilpailutoimiston vieressä olevan museolaiva s/s Hyökyn tilat. Samoin viereisen Tullikamarin wc-tilat ovat kilpailijoitten käytössä.

VAKUUTUS JA ENSIAPU

Osallistumismaksuun ei sisälly vakuutusturvaa kilpailijoille. Järjestäjä kehottaa osallistujia huolehtimaan itse vakuutusturvastaan. Kilpailukeskuksessa päivystää ensiapuryhmä.

JÄRJESTÄJÄN YHTEYSTIEDOT

Kilpailun johtaja: Juha Heikkilä, juhakalevi.heikkila@pp.inet.fi 040 8245652, kisakanslia: Tapio Kruuse, tapio.kruuse@gmail.com 044 9742467, ilmoittautumiset: reijo.koski@gmail.com 050 5440658

VERKKOSIVUT

vehkalahdenveikot.fi