Hamina puolimaraton

Hamina Tattoojuoksu

Vuodesta 2004 yhteensä 17 kertaa järjestetty Hamina puolimaraton uudistetaan kokonaan. Suuri kansainvälinen sotilasmusiikkifestivaali Hamina Tattoo on ottanut juoksutapahtuman suojiinsa ja se on nyt osa sisältörikasta festivaaliviikkoa, jota vietetään Haminassa elokuun alussa. Hamina Tattoo.

Vaikka Hamina Tattoo on valitettavasti peruttu, niin Tattoojuoksu kuitenkin järjestetään suunnitellulla tavalla. Ohjelmaamme sisältyy myös musiikkia ja kilpailun jälkeen järjestettävä panketti Haminan Tullikamarilla, joka sijaitsee kilpailukeskuksen alueella. Toivotamme kaikki liikunnan ja kulttuurin ystävät tervetulleiksi kotikaupunkiimme.

AJANKOHTA JA PAIKKA

HUOM. KILPAILUT ALKAVAT JO KELLO 11.00. EIKÄ KELLO 13.00 KUTEN AIEMMIN ON ILMOITETTU.

7.8.2021 klo 11. Hamina, Tervasaari, Tullimakasiininranta. Pysäköinti kilpailukeskuksessa.

Kilpailukeskus

Tulokset

Todelliset kilpailumatkat olivat n. 20,1km ja n. 10,1km. (Matkat eivät ole SUL:n hyväksymän reitinmittaajan mittaamia ja varmentamia, eli tehdyt tulokset eivät ole ennätyskelpoisia. Ensi vuonna päästäneen kilpailemaan pysyväksi tarkoitetulla reitillä ja se tullaan mittaamaan ennätyskelpoisuudelle edellytettävällä tavalla.)

Online

Tulokset. Kootusti kilpailun jälkeen.

2020 tulokset Webscorer-palvelussa.

2019 tulokset on luettavissa Webscorer-palvelussa (online). Aiempien vuosien tulokset löytyvät Timo Harjun tulospalvelusivuilta .

TAPAHTUMAN TIEDOT

SARJAT, MATKAT JA OSALLISTUMISMAKSUT

Puolimaraton: M/N, M/N40, M/N45, M/N50, M/N55, M/N60, M/N65, M70, Vilniemen kymppi: M/N, Osallistumismaksut: puolimaraton 30€ jälki-ilm. 40€, Vilniemen kymppi 20€ jälki-ilm. 28€. Juoksijakortilla alennus 4€. Maksut ilmoittautumisen yhteydessä Vehkalahden Veikkojen tilille: FI64 5506 0020 0311 65

KISARUOKAILU

Osallistumismaksuun sisältyy sotilaskotiautolta tarjoiltava sämpylä+munkki ja kahvi/tee/mehu. Sotilaskotiauto palvelee myös kilpailojoiden tukijoukkoja edullisilla hinnoillaan. Sotilaskotiauto on kilpailukeskuksessa kello 10-14.

REITTI

Reittikartta

Ohje: Lähdöt ja maali ovat kilpailukeskuksessa Tervasaaressa. Reitti on merkitty kyltein ja kalkkiviivalla. Kilometrin on merkitty kylteillä. Lähtö ja maalisuoran lisäksi puolimaratonilla kierretään 10,5km peruslenkki kahteen kertaan. Peruslenkistä 2,4 km on sorapintaa. Kilpailija vastaa itse reitillä pysymisestään. Risteyksissä on liikenteenohjaajat. Olkaa tarkkana ja seuratkaa opasteita.

JUOMAPISTEET JA OMAT JUOMAT

10,5 km:n kierroksella on kolme juomapistettä, joissa on järjestäjän puolesta tarjolla vettä ja urheilujuomaa (HartSport). Järjestäjä toimittaa klo 10.30 mennessä kilpailutoimistoon varatulle pöydälle jätetyt omat juomat juomapisteille, jossa juomat ovat tulosuunnassa ensimmäisenä. Juomapulloihin on merkittävä nimi ja kilpailunumero.

ILMOITTAUTUMINEN

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Tästä voit tulostaa jälki-imoittautumislomakkeen ja tuoda sen valmiiksi täytettynyä kilpailutoimistoon. Jälki-ilm pdf

Ilmoittautuneet

Ilmoittautuminen sähköpostilla 4.8.2021 mennessä: reijo.koski@gmail.com, mainittava: Nimi, sarja, seura/kotikunta, (juoksijakortin numero). Jälki-ilmoittautuminen kilpailupäivänä kisakansliassa kello 10.00 mennessä.

Haminan kaupungin työntekijät voivat osallistua tapahtumaan kaupungin ja järjestäjien välisellä sopimuksella veloituksetta. Ilmoittautumiset kokoaa Terhi Harden, joka toimittaa tiedot ilmoittautuneista kootusti järjestäjälle.

PALKINNOT JA PALKINTOJEN JAKO

Sarjojen kolmelle parhaalle jaetaan pokaali. Puolimaratonilla lisäksi osallistumismitali. Palkintojen jako maalin läheisyydessä sarjoittain heti tulosten selvittyä.

HUOLTO, PUKEUTUMINEN, PESEYTYMINEN

Pukeutumis- ja peseytymistilat ovat Haminan uimahallilla n. 1km kilpailukeskuksesta. Pääsy kilpailunumerolla. Tervasaarella sijaitsee Rampsinkarin uimaranta. Pukeutumiseen on käytettävissä myös kilpailutoimiston vieressä olevan museolaiva s/s Hyökyn tilat. Samoin viereisen Tullikamarin wc-tilat ovat kilpailijoitten käytössä.

VAKUUTUS JA ENSIAPU

Osallistumismaksuun ei sisälly vakuutusturvaa kilpailijoille. Järjestäjä kehottaa osallistujia huolehtimaan itse vakuutusturvastaan. Kilpailukeskuksessa päivystää ensiapuryhmä.

KORONAOHJEET

Kilpailutoimistossa voi asioida viisi henkilöä kerrallaan, kasvomaskia käyttäen. Noudatattehan turvavälejä kilpailukeskuksessa.

JÄRJESTÄJÄN YHTEYSTIEDOT

Kilpailun johtaja: Juha Heikkilä, juhakalevi.heikkila@pp.inet.fi 040 8245652, kisakanslia: Tapio Kruuse, tapio.kruuse@gmail.com 044 9742467, ilmoittautumiset: reijo.koski@gmail.com 050 5440658

VERKKOSIVUT

vehkalahdenveikot.fi