Portimon polut

Portimon polut on retkeilyreitistö, joka kiertää Ruissalosta aina Kitulaan asti. Vaellusreittiverkostolla on pituutta yhteensä noin 40 kilometriä. Matkalla on useita hienoja paikkoja, kuten Siliävuoren näkötorni, josta näkee Hamina-Kotka seudun, sekä hyvällä säällä myös Kouvolaan. Reitti on merkitty opaskyltein, sekä puihin maalatuin sinisin täplin. Reitin varrella on useita laavuja, joilla voit viettää taukoa evästä nauttien. Laavuilla on myös mahdollisuus majoittua yöksi. Jokaisella laavulla on polttopuita valmiina, joten tulen tekeminen on helppoa.

Reittikartta on nähtävissä tätä klikkaamalla. Karttoja on jaossa Haminan kaupungin asiakaspalvelusta, sekä Kaakko135- matkailutoimistosta.

Portimon Polkujen reittiverkostoa ylläpidetään Vehkalahden Veikkojen toimesta talkoovoimin. Reittiä koskeva palaute ja parannusesitykset pyydetään osoittamaan suoraan reitti-isännälle:
Reijo Koski
reijo.koski _at_ gmail.com
050 5440658

Huom!

16.10.2017
Syystulva on vienyt mennessään Pyölinjoen ylittävän sillan eikä kulkumahdollisuutta siitä kohdasta tällä hetkellä ole.
1.8.2017
Kartalle on retkeilykohteeksi merkitty Teinmäen laavu. Teinmäen laavun käyttö on kuitenkin tällä hetkellä kielletty retkeilijöiltä kokonaan. Myöskään Sillävuoren näkötornilta pohjoiseen lähtevän polun reittimerkkejä ei voida ylläpitää. Merkinnät jatkuvat taas 0,7 km pohjoisempana soratiellä. Laavulle ollaan kartoitettu uusi sijoituspaikka ja se tullaan siirtämään sinne syksyn -17 kuluessa.