NUORTEN JUKOLA VIIKONLOPPUNA!

VeVen HUIPPUnuoret matkaavat kohti Hyvinkäätä ja Nuorten Jukolaa. Onhan tämä yksi nuorten PÄÄTAPAHTUMISTA! Viime vuonna nuoret olivat itse työntouhussa järjestelytehtävissä, jossa he toimivat erittäin mallikkaasti vaativissakin tehtävissä. Tänä vuonna nuoret pääsee taas juoksemaan. VeVe saa kasaan 3 joukkuetta. Ensikertalaisia mukana on aika monta, joten varmasti monen nuoren jännitys on huipussaan. Viestin juoksujärjetykset vaihtuvat vuosittain, joten nyt pojat pääsevät aloittamaan ja tytöt ankkuroivat viestin maaliin.

VeVe I kulkee numerolla 32 ja saa selkäänsä GPS. Joten ykkösen matkaa voi seurata myös kotisohvalla vaikka paikanpäällä tunnelma onkin ihan toisenlainen.

Laittakaa kisa seurantaan! Osa näistä nuorista on sitten paikanpäällä ma 21.8. opastamassa nuoria suunnistajia Ruissalon liikuntahallilla olevissa HIPPOSUUNISTUSKISOISSA, jossa kaikki palkitaan mitaleilla ja onpa jotain muutakin yllätystä tarjolla! Sinne kannattaa tulla opit hakemaan ja ESIKUVIA KATSOMAAN!

Tässä VEVEn NUJU-joukkueet:

VeVe I 32-numero:

Takanen Eetu- Takanen Tiitu- Tyni Veera- Weckman Selma- Pohjalainen Olli-Hirvilahti Joona-Heikkinen Roosa

VeVe II 66-numero:

Tyni Sisu- Laitinen Sofia- Kivelä Antto- Weckman Venla- Tyni Ellen- Hirvilahti Niklas- Kriktilä Pihla

VeVe III 133-numero:

Kukkonen Aaro-Puonti Paju- Takanen Titi- Kukkonen Emilia- Pohjalainen Veikka- Rytkö Olli- Laitinen Julia