KOHTI PORVOO JUKOLAA

Ensi viikonloppuna on Suunnistajien joulu ja juhannus eli JUKOLA. Jukola suunnistetaan tänä vuonna Porvoossa. VeVellä on asettaa rivistöön 4 jukola joukkuetta ja 7 venla joukkuetta. Kun otetaan lukuun vielä VeVen alaosastojen joukkueet Turkian Tuiskeella on venloissa 1 ja Husulan Kunnolla 1. Jukolan viestiin Husulan Kunnolla on 2 joukkuetta. On VeVen joukkueita yhteensä venloissa 9 ja jukolassa 6.

Joukkuejäsenet tietävät jo oman osuuden ja pystyvät täten valmistautumaan koitokseen. Joukkueet tulevat julkisiksi tulevalla viikolla tähän palstalle, joten kannattaa olla kuulolla. Matkat venloissa ovat 5,5 km- 7,5 km välillä ja jukolassa 8-15 km välillä.

VeVen TUULITELTTAPAIKAT ovat J028 ja J029. OMIEN TELTTOJEN PAIKAT ovat L056, L057ja L062. HuKun paikka on L058.

Nyt kannattaa tulla paikan päälle kannustamaan VeVen värejä!