TIOMILA kutsuu

Tiomila järjestetään ensimmäistä kertaa ” pohjoisessa”, eli paikkana on Skellefteå. Tänä vuonna suunnistetaan poikkeuksellisen myöhään tätä Tiomila viestiä ja pohjoisempana kuin ollaan totuttu, niin pimeän pätkiä ei ole kovin montaa. Kisakeskuksen vaihto ja maalitoiminnot on sisätiloissa, joten mitä saammekaan odottaa kisoilta…varmasti unohtumattomia kokemuksia! No ensi vuonna molempiin viesteihin on tulossa muutoksia, joista olemme jo hivenen kuultukin… viestin keskeytys välillä ja naisille7 osuutta…

tänä vuonna VeVe on mukana miehissä ja naisissa. VeVen joukkuetta häiritsivät loukkaantumiset, mutta kokoon on saatu kuitenkin iskukykyiset joukkueet.

Miehet suunnistavat järjestyksessä 13,6 km Janne Ovaska, 13,6 km Matti Suutari, 5,9 km putki Julius Taskinen, 16,5 km putki Valtters Renelasis, 9,5 km Jecaps Locmelis, 10,3 km Juho Pousi, 9,6 km Eero Inkeri, 13,9 km Antti Väyrynen, 6,9 km Janne Weckman ja 13,7 km Ilgvars Caune.

Naisissa viestiä vievät 6,7 km Signe Sirma, 5,9 km Roosa Heikkinen, 10,2 km putki Ida Heikkinen, 6,8 km Anna Emilja Suta ja 8,4 km Roosa Ruoti.

Naisten viesti starttaa la 20.5. Ruotsin aikaa klo 13.30 ja miesten viesti 20.30.

Muistetaan hovikuski lausahdus… Halden kumoon!