Husulan Kunto järjestää tapahtumia kaikille… metsä -ja pyörärastit jatkuvat

Husulan Kunnon YU-mestaruudet ratkotaan Husulan urheilukentällä ma 19.9. klo 17 alkaen. Ilmoittautuminen paikan päällä. Lajeina vauhditon pituushyppy, maastojuoksu ja turbokeihäs. Kaikki sarjat.

Husulan kunto järjestää talven sarjahiihtojen pakintojen jaon su 25.9. klo 10 Vehkalinnassa. Samalla voi osallistua LEIMAUSRADALLE. Leimausrata avoinna klo 10-11. Tulkaa kaikki lapset mukaan kokeilemaan.

Husulan Kunto järjestää yhdessä Haminan kaupungin kanssa avoimet omatoimiset pyörä-ja metsärastit Vehkalinnasta 24.9.-2.10.. Metsärastien matkat ovat 6km , 4 km ja 2 km. Pyörärastien matka on linnuntietä 10 km. Karttoja saa Vehkalinnan opastaulun luota olevasta punaisesta postilaatikosta.

Husulan Kunto järjestää avoimet sprinttisuunnistukset Haminan keskustassa ma 26.9. Lähtö auki klo 17-18. Samalla ratkotaan Husulan Kunnon suunnistusmestaruudet. Hukulaisille ilmainen, muilta yli 18 v karttamaksu on 5 eur. Pieni lukuvalo voi olla paikallaan matkassa. Kaikki sarjat.