Jukolasatoa

Sade kasteli Mynämäen maastot jo heti aamusta alkaen… mutta sehän ei Venlojen meininkiä haitannut.

VeVen VENLAT juoksivat Mynämäessä nostaen viimevuotista sijoitusta 20 sijalla. Aloittaja Signe Sirma tuli hienosti vaihtoon muutama minuutti kärjen perässä, Laura Pukite jatkoi hyvää menoa, mutta kyyti oli kylmää ja hän joutui hieman hiljentämään vauhtia, Ida Heikkinen juoksi osuuden 29. nopeimman osuusajan ja nosti joukkueen sijoitusta. Ankkuriosuuden alussa kävi pieni virhe, kun ankkuri Elina Kilpeläinen ei havainnut Idan tuloa karttapuomille ja siinä sitten tuhraantui ylimääräistä aikaa ja n. 10 joukkuetta juoksi siinä ohi.

VeVe I oli 77. VeVe II 172. VeVe V 364. VeVe IV 414. VeVe III 455 sekä Husulan Kunnon joukkue 945. ja Turkian Tuiske 964. VeVe 7 joukkueesta jäi puuttumaan ankkuri, niin ei tullut loppusijoitusta.

Illan taittuessa aurinkokin tuli esiin ja ilma oli jo aika kesäinenkin. Suuri valomeri lähti klo 23.00 kohti K-pistettä ja siitä sitten omille rasteille. VeVen aloittaja Janne Ovaska aloitti viestin hienosti. Taivas repesi taas, kun toisen osuuden jussit olivat matkalla. Tuomas juoksi 4. osuudella 16. nopeimman osuusajan. VeVe kulki nousujohtoisesti, ollen Teron tuodessa viestin ankkurille 30 . Lopulta Matti Suutari joutui loppukiriin ja toi viestin maaliin sijalla 32.

VeVe I 32. VeVe II 106 VeVe III 198 ja Husulan Kunto sijalla 837. VeVen 4. joukkueesta puuttui myös ankkuri , niin ei saatu loppusijoitusta.

VeVen JUSSIT juoksivat hienosti nostaen myös viime vuotista sijoitusta 7. pykälällä. Joukkue jouduttiin muuttamaan vielä viime hetkellä, kun Ilgvarsin jalka vaivasi sen verran.

Ensi vuonna sitten ehkä suunnistuksellisemmat maastot ja suunnistajien kesäfestarit sitten Porvoossa.