Vehkalahden Veikot sijoittui parhaiten maastohiihdon seuraluokittelussa Kymenlaaksossa

Viime viikonloppuna julkistettiin Hiihtoliiton seuraluokittelu. Seuraluokittelu on Hiihtoseurojen virallinen tilastointijärjestelmä, jolla arvioidaan seurojen ja piirien toimintaa. Maastohiihdon seuraluokittelussa jaetaan pisteitä nuorisotoiminnan (50 %), huippu-urheilun (25 %) ja harrastehiihtotoiminnan (25 %) osa-alueilta.

Suomen 293:sta hiihtoseurasta Vehkalahden Veikot sijoittui tänä vuonna sijalle 32. Kymenlaakson hiihtoseuroista Anjalan Liitto löytyy heti Veikkojen kannoilta. Vuonna 2021 Veikot piti sijaa 35. Vuodelta 2020 luokittelua ei tehty. Syynä poikkeusajan vaikutukset tapahtumien peruutuksiin.

Tutustu tuloslistaan: MaastoSeuraluokittelu2022.pdf

Kiitos seuratoimijoille ja urheilijoille aktiivisesta toiminnasta ja osallistumisesta kilpailuihin.

Kuva talven 2022 hiihtocupin osakilpailusta.