Järjestyksenvalvojakurssi

Hevoset Bastionissa -tapahtuma tarjoaa ilmaisen järjestyksenvalvojakurssin henkilöille, jotka sitoutuvat työskentelemään toimihenkilötehtävissä Hevoset Bastionissa -tapahtumassa 3 päivän ajan (n. 6-8 h/pv).

Järjestyksenvalvojakurssi (peruskurssi ja kertaus) pidetään viikolla 21 (23.-29.5.2022) monimuotototeutuksena siten, että viisi arki-iltaa järjestetään verkkoluentoina Teamsissa ja viikonloppuna kontaktiopetuksena paikan päällä Haminassa (paikka ilmoitetaan myöhemmin). Ma-pe -verkkoaikataulut klo 16.30-21.30 ja viikonlopputoteutus la-su 9-17.

Ilmoittautumiset: virpi.nordblad@gmail.com.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan: erityisruokavalio, toimihenkilöliivin koko sekä päivät, jolloin ko. henkilö on Hevoset Bastionissa -tapahtumassa käytettävissä toimihenkilötehtävissä