SUUNNISTUSKAUSI ALKAA

Vaikka lunta on maassa yltäkyllin… on kilpasuunnistajat jo aloittaneet kauden Suomessakin. Kevätyöviesti suunnistettiin Naantalissa reilu viikko sitten ja nyt pääsiäisenä on ollut jo useammat kilpailut Turun lähistöllä. Mutta nyt täällä Haminassakin alkaa tapahtua…

RANNIKKORASTIT ti 19.4. klo 17 Ruissalo, Rannikkorastit säännöin

PERHESEIKAILU ke 20.4. klo 18 Hamina kesäpuisto, ilmainen tapahtuma

HIPPO -SUUNNISTUSKOULU ke 27.4. Ruissalo, ilmoittaudu

AIKUISTEN SUUNNISTUSKOULU la14.5. Vehkalinna, ilmoittaudu

KSOY-OMATOIMIRASTIT alkavat, kun metsässä ei ole enää lunta, tästä tiedotetaan kun alkavat.

Eli kaikille suunnistuksen ystäville on tarjolla tapahtumia… LINKKI ILMOITTAUTUMISIIN LÖYTYY VEVEN SIVUILTA, JOSSA MYÖS LISÄTIETOJA. Tule ja tuo kaverisikin mukaan luonnonläheisen harrastuksen pariin!

NÄHDÄÄN RASTEILLA!