Yleisurheilukilpailuihin ilmoittautuminen

Yleisurheilu- sekä triathlonkilpailuihin ilmoittaudutaan itse ja osallistumismaksut korvataan jälkikäteen kulukorvauslomaketta ja kuitteja vastaan oheisen korvaussäännön mukaisesti. Viestikilpailuihin ja seuracup-kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu keskitetysti seuran kautta.

Kehotamme hakemaan korvausta ilmoittautumismaksuista yhdessä tai maksimissaan kolmessa erässä koko vuoden osalta. Kulukorvauslomake on toimitettava jaoston talousvastaavalle kevään ja kesän kilpailujen osalta viimeistään 15. päivä syyskuuta kuluvana vuonna. Syksyn kilpailujen osalta kulukorvauslomake on toimitettava viimeistään 15. päivä joulukuuta kuluvana vuonna. Myöhästyneitä kulukorvauslomakkeita ei käsitellä.


Kilpailumaksujen korvaamissääntö

Lapset ja alle 18-vuotiaat nuoret: Seura korvaa kaikki seuraa edustavien, lisenssin lunastaneiden, lasten ja alle 18-vuotiaiden nuorten yu-kilpailuiden ilmoittautumismaksut, pois lukien hölkkäkilpailut ja polkujuoksukilpailut.

Edustusurheilijat: Seura korvaa yu-lisenssin lunastaneiden, yleisen sarjan edustusurheilijoiden kansallisten-, kansainvälisten- sekä aluemestaruus- pm- ja SM-kilpailuiden ilmoittautumismaksut, poislukien hölkkäkilpailut ja polkujuoksukilpailut.

Aikuisurheilijat (ent. veteraaniurheiljat): Seura korvaa yu-lisenssin lunastaneiden, seuraa edustavien aikuisurheilijoiden SM-kilpailujen ja kansainvälisten arvokilpailujen ilmoittautumismaksut.

Triathlon: Seura korvaa osallistumismaksut triathlonin SM-kilpailuihin osallistuttaessa.

Muista kilpailumaksuista ja jälki-ilmoittautumisista huolehtii urheilija itse. 

HUOM! Osanottomaksujen korvaamisen vastineena edellytetään osallistumista toimitsijatehtäviin ja/tai muuten yleisurheilutoiminnan pyörittämiseen.


 
Yleisurheilun sähköinen ilmoittautumisjärjestelmä kilpailukalenteri.fi sisältää kaikki Suomen Urheiluliiton hyväksymät kilpailut. Kilpailuita on mahdollista selata aikajärjestyksessä kalenteria hyödyntäen tai hakemalla mm. ajanjakson, sarjan, lajin, piiri tai kilpailun luokituksen mukaan.

Suomen Triathlonliiton virallinen kilpailukalenteri 2022
Kalenterissa on kilpailut, joihin järjestäjä on hakenut ja liitto on myöntänyt joko kansallisen- tai SM-kisa statuksen.