TONTTUSUUNNISTUSTA PERHEILLE

VeVe tarjoaa TONTTUSUUNNISTUSTA Myllykylässä, se soveltuu hyvin esim. perhelenkiksi. Radan pituus linnuntietä on 2,4 km. Rasteilla on rastiliput ja ….Mukaan kannattaa ottaa kynä! Radan taso on ns. kuntosuunnistus C rata.

Lähdössä on ohjeet, jotta pystyy selvittämään yhden salaisuuden. Karttoja on tulostettu valmiiksi, ja niitä löytyy Vehkalinnan takana olevasta ilmoitustustaulusta Portimon polkujen postilaatikosta tai sitten voit tulostaa kartan seuraavasta linkistä. Kartta tulee itsetulostettavaksi, kunhan Tonttu Tohelo kerkeää sen tänne laittamaan. Lähetä vastaus maalissa olevan ohjeen mukaan viim. 2.1. ( nyt maalin ohjeessa lukee vielä virheellisesti 28.12.)

Auton saa hyvin parkkiin kappelin takana olevalle hiekkakentälle, lähelle lähtöä ja maalia.

Käykäähän tonttuilemassa! Kivaa olisi nähdä radalla joku myös tonttuhattu päässä…