VeVen tytöille pronssia

VeVen D18-sarjassa Ida- Emilia Kaiponen, Roosa Heikkinen ja Ida Heikkinen ottivat pronssia suunnistuksen SM -viesteistä Mikkelissä eilen sunnuntaina. Ratoja hiukan peloiteltiin vaikeaksi ja vaativiksi. Niitähän ne olivatkin.

Tytöt lähtivät kisaan – mitali tavoitteena, olihan jokaisella joukkueen jäsenellä potentiaalia tähän. Ida-Emilia aloitti n. 10 min kärjestä, 16 -v Roosa pisti kaiken peliin, suunnisti puhtaasti ja toi osuuden nopeimmalla ajalla viestin jo hyvin kärjen tuntumassa. Puomilla Roosa vinkkasi voimasanoin siskolleen Idalle tiukasti ohjetta ankkuriosuudelle. Ida otti neuvot talteen ja pisti menemään, varvauksessa Ida oli toisena ja viimeiselle loppulenkille 5 ankkuria paineli menemään lähes yhdessä, kunnes Ida toi viestin maaliin kolmantena tiukassa kilpailussa. Voitto meni Ounasvaaralle 12 s turvin, hopea jäi 2 s päähän. Idan aika oli osuuden toiseksi nopein, ja mukaan mahtui 1 min virhekin.

Lämpimät Onnittelut mitalisteille!

Samoissa kilpailuissa H35 sarjan trio Janne Weckman, Tuomas Mattila Ja Tero Föhr ottivat hopeaa. Onnittelut!