NuJussa hienoja suorituksia

Nuorten Jukola käytiin siis lauantaina Valkeakoskella. Viesti aamu alkoi kovin märissä olosuhteissa, kun vettä tuli aika runsaasti, mutta eihän se nuoria suunnistajia haitannut. ISTV oli myös paikalla,joten sieltäkin pääsi seuraamaan viestinkulkua.

VeVen viesti lähti upeasti liikkeelle, kun Joona aloitti kovavauhtisen viestin sijalla 16. ja Roosa jatkoi hyvää meininkiä nostaen sijoituksia , nyt 6. Putkipätkän ripeäkinttuinen Niklas laittoi sitten kaakosta tuulemaan oikein kunnolla ja nosti VeVen värit 4. Seuraavana osuudelle pääsi Ella-Sofia Kaiponen letit hulmuten. Kärjen vauhdissa kun mennään niin silloin pitää osata suunnistaa vaikka juoksukameralla kuinka vieressä kuvataan, siinä siis hiukan Ella-Sofiaa kamera haittasi ja pientä pummia tuli, sija kuitenkin vielä hienosti 11. Eetu jatkoi tasaista kulkua ja toi viestin Jecapsille sijalla 12. Tänään päivä ei kuitenkaan ollut Jecapsin, joten sijaluku oli vaihdossa 17. Ankkurina Ida joutui kovan paikan eteen, jotta palkintosijoille oltaisiin päästy viime vuoden tapaan. Ihan ei riittänyt VeVen sijoitus palkinnoille, vaikka kuinka sitä yritettiinkin. Loppusija 17. ei riittänyt palkinnoille tänä vuonna. Täytyy kuitenkin todeta, että hienosti VeVen kaikki nuoret selvityivät tv-kameroiden edessä, sillä 3 joukkuetta oli kuitenkin 44 parhaan joukossa, kun joukkueita oli 144 .

Tunnelma kisoissa oli äärimmäisen jännä, kun nuoret esittivät parastaan Korkiakankaan hiihtokeskuksessa pidetyssä Nuorten Jukolassa. Todettakoon, että ei se huoltajapuolellakaan helppoa ollut.

Kiitos kaikille mukanaolijoilla kilpailijoille, huoltajille ja SSL:n nuorisosopimuksen myötä Olavin Rastilaisille.

ENSI VUONNA NUJU SITTEN KOTKASSA VEVEN JA KYS:n JÄRJESTÄMÄNÄ!