Suunnistajat Turkusessa

Suunnistajien huippuviikonloppu tulossa … nuorilla on Nuorisoviestiä ja Oravatonnia, aikuisilla Viestiliigaa. Hienoja hetkiä, uusia kokemuksia jälleen tulossa suunnistuksen parissa.

Lauantaina startataan Nuorisoviesteillä. Viestiä vievät A-sarjassa Joona Hirvilahti, Venla Veckman, Roosa Heikkinen, Eetu Takanen, Olli Pohjalainen, Pihla Kriktilä ja Julia Laitinen. Todellakin VeVe saa GPS:n . Olkaa mukana seuraamassa. B-sarjaan VeVellä on asettaa kaksi joukkuetta. Ykkösjoukkueessa runttaavat järjestyksessä Sisu Tyni, Selma Weckman, Tiitu Takanen ja Niklas Hirvilahti. Kakkosessa Veera Tyni, Veikka Pohjalainen, Ellen Tyni ja Sofia Laitinen. C -sarjassa jyräävät todelliset kisajyrät täydennettynä yhdellä nuorisoleidillä.

Sunnuntaina jatketaan Oravatonnissa, jossa pääsarjana on H16 ja D16 sarjalaiset, ja GPS seuranta. Vau! Ja samaan aikaan pyörähtää VIESTILIIGA samassa paikassa. VeVen naiset lähtevät varamiesvoimin joukkueella Ida Heikkinen, Miina Ruoti ja Anniina Heikkinen. Miehissä koossa myös varamies , joten viestiä vievät Matti Suutari, Janne Niskanen ja Janne Weckman.

Tulossa siis kiivastahtinen suunnistusviikonloppu, mutta mikäs sen mukavampaa , olkaa siis mukana seuraamassa!