VeVelle nuorten suunnistajien alueviestin voitto

VeVe  otti  voiton viikonloppuna  käydyn  nuorten alueviestin  Lappeenrannassa.  Viestin sääntöjä oli  uusittu  tälle kaudelle  ja  nyt oli vain yksi sarja ja  jokaisessa joukkueessa oli oltava  yksi tyttö  ja yksi poika. VeVe   sai kokoon   enenätysmäärän joukkueita, jopa  7.  Viesti alkoi loistavasti VeVen kolme ekaa  joukkuetta oli kärkikahinoissa  kivasti  mukana.  Viestissä  nähtiin lopulta monia  käänteitä ja dramatiikkaa, VeVe I tuli ekana  maaliin, mutta kolmannella  osuudella  jäi yksi leima puuttumaan, saman kohtalon koki kaksi  muutakin joukkuetta, lopulta  voittoon ennätti  VeVe III.   Voittajajoukkueen viestiä  veivät Sisu Tyni, Selma Weckman, Elias Rytkö ja Aatu Niskanen. Kiitos  kaikille  mukana  olleille nuorille  ja  huoltajille!