KLL:stä menestystä

Suunnistuksen KLL-kilpailut käytiin  Keuruulla. Perjantaina  suunnistettiin  henkilökohtaiset  matkat ja lauantaina viestit.  VeVen Niklas  Hirvilahti  otti jälleen mestaruuden  nyt  H11TR -sarjassa.  Samassa  sarjassa  Sisu Tyni täydensi poikien menestystä olemalla 9. D10RR-sarjassa  tuli myös mitali, kun Tiitu Takanen otti pronssia. Muut kärkikymmenikköön yltäneet olivat D16 Ida Heikkinen 9., H13 Joona Hirvilahti  7. ja H12 Eetu Takanen 10.

Viesteissä  nähtiin  todella  jännittävä  kisa.  Sen  saivat  aikaan Tiitu Takanen, Olli Pohjalainen ja Niklas Hirvilahti.   Tiitu  tuli ensimmäiseltä osuudelta vaihtoon  38., sitten  Olli  nosti  huippujuoksulla  joukkueen  jo 7., kun sitten Niklas  pääsi irti ankkuriosuudelle 3 min  kärjestä , oli  maalissa  ero kärkeen  enää 24 s, hopeaan 4 s ja pronssiin vain 2 s  ja  tulos  oli harmittavasti siten vasta 4.   Palkintojenjaossa  nähtiin  kuitenkin  upeat tuuletukset näiltä nuorilta.

Vuoden 2019 KLL-kisat on   nyt käyty…nuoret satsaavat  todella, sillä metsän siimeksestä maaliin tuli kaikennäköisiä asuloistoja, paljon onnistuneita  suorituksia ja kokemuksia  nuorille.  Onnittelut  kaikille  kisoihin osallistuneille  juniorielle ja niiden huoltajille.  Ensi  vuonna    nämä kilpailut  käydään Haminassa.

 

a  tuli myös mitali, kun Tiitu Takanen otti  pronssia. Muut  kärkikymmenikköön  yltäneet  olivat D16  Ida  Heikkinen 9.,