VEVE I NUJUSSA 22.

VeVe I  sijoittui tänään  Nuorten Jukolassa   hienosti sijalle 22. Turun Impivaarassa  nähtiin  ja koettiin  hieno  kilpailu  lähes helteisen sään vallitessa. VeVe I  oli  parhaimmillaan osuusvaihdossa  5. osuuden jälkeen 17.  Kaikki  joukkueen  jäsenet  suoriutuivat  ilman  suuria    “pummeja”.

Joukueen viestiä veivät  Joona  Hirvilahti, Aatu Niskanen, Julia Laitinen, Niklas  Hirvilahti, Roosa  Heikkinen, Ida  Heikkinen, Henri  Kukkonen.

VeVe  II  oli järjestyksessä Jecabs Locmelis, Eeli Ruoti, Venla Weckman, Sisu Tyni, Kiia Jokela, Emilia Laitinen, Aaro  Takanen sijalla  91. VeVe III  oli  128.  järjestyksessä Olli Rytkö, Eetu  Takanen, Selma Weckman, Elias Rytkö, Meri Myllynen, Suvi satama ja Paul Alberings.    VeVen  III  joukkueen  kuopus  oli  vasta 8-vuotias  Selma, joka  suoriutui tavallisen  radan upeasti  läpi  huomioiden, että  vanhimmat  olivat tällä osuudella  14-vuotiaita.

Nyt siis  kohti  ensi vuoden Nuorten Jukolaa, jossa  on uudet  osuujaot tiedossa  ja  tytöt  pääsevät aloittamaan.