Hannun muistolenkki

Vuodenvaihteessa tulee kuluneeksi vuosi Hannu Kuikon poisnukkumisesta. Hannu toimi seuran puheenjohtajana usean vuoden ajan. Hänet muistetaan kovana urheilumiehenä sekä usean seuran tapahtuman taustahenkilönä. Siispä haluamme muistaa Hanttaa 30.12 yhteislenkillä. Hannun muistolenkki starttaa klo 10 Ruissalon liikuntahallilta ja sen kesto on noin tunti. Jakaudumme useisiin ryhmiin, joten jokaiselle löytyy omaa vauhtia vastaavaa seuraa. Lenkin jälkeen mahdollisuus suihkuun Ruissalon liikuntahallilla.

Haluamme myös tehdä lenkin yhteydessä hyvää. Tapahtuman vapaavalintaisen osallistumismaksun voi suorittaa lahjoittamalla omavalintaisen summan kertalahjoituksena Syöpäsäätiön sivuilla https://www.syopasaatio.fi/lahjoita/ Näin tuemme syöpätutkimuksia ja syövän ehkäisemistä.

Ilmoitathan tulostasi oheisella lomakkeella. Jos teit lahjoituksen ilmoita summa, jotta tiedämme millaisella kokonaissummalla teimme hyvää. Henkilökohtaista lahjoitussummaa ei julkaista missään, jos kuitenkin haluat ilmoittaa summan nimettömästi täytä kaavake uudelleen, mutta jätä nimi -kohta tyhjäksi.

Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/OnZEBe7OgPSWauk42

Nähdään sunnuntaina 30.12 klo 10 Ruissalossa!