Hollola JUKOLA

VeVen naiset juoksivat supikossa lauantaina iltapäivällä erittäin kuivissa olosuhteissa, pöllyn keskellä. Venlojen sijoitukset olivat VeVe I 157, VeVe II 260, VeVe IV 291, VeVe V 351, VeVe VII 496, VeVe III 502, VeVe VI 653, VeVe VIII 793. Joukkueita oli mukana n. 1600.
Miehet aloittivat urakan klo 23. Pöllyä oli metsässä haitaksi asti. Maastopohja oli paikoittain erittäin huonoa “kivimuklaa”. VeVen ykkösjoukkue oli konkarijoukkue ja tavoite oli puhtailla suorituksilla parantaa viimevuotista sijoitusta ja tietenkin palkinnoille. Ihan ei palkintoa tullut, sijaluku 26. VeVe II oli lähes nuorisojoukkue, joka lähti tiukasti haastamaan ykköstä. Realistinen tavoite oli 100 joukkoon. Sijoitus 102.
VeVe I : Andris Jubelis, Tuomas Mattila, Samu Heiska, Janne Weckman, Ville Repo, Eero Inkeri, Tero Föhr.
VeVe II: Daniel Koivisto, Juho Pousi, Valtteri Heikkinen, Janne Niskanen, Janne Ovaska, Matti Suutari, Aapo Laiho
VeVen muut joukkueet, VeVe III oli 277, ja VeVe IV oli 625 , kun taas VeVe V kohtaloksi tuli väärän leiman vuoksi HYL.
Kisoista tuli monille mieleen VehkaJukola, kun sitä pöllyä riitti…