Mennään metsään, poiketaan poluille

Toukokuun alkupuolella aloitetaan Husulan Kunnon toimintana ohjatut polkujuoksulenkit Haminassa. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua eritasoisille harrastajille. Mukaan voi tulla nauttimaan liikkumisesta luonnossa, tutustumaan lajiin ohjatusti, tai jos mukaan tulee kilpailuihinkin mieliviä, niin senkin suhteen vinkkejä on antaa. Tavoitteita suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Lenkkien vauhti ja pituus sovitetaan osallistujien mukaan, tarvittaessa jakaudumme useampiin ryhmiin. Kyseessä ei ole kertaluonteinen tapahtuma, aloitamme nyt ohjatut yhteislenkit toukokuun ajan maanantaisin klo 17.30 Vehkalinnasta, jatkosta sovitaan osallistujien kanssa. Mukavaa olisi, jos mukaan löytyisi harrastajia (vanhoja ja uusia!) jotka sitoutuisivat mukaan toimintaan pidemmäksikin aikaa. Lenkkien vetäjinä toimii kokeneita polkujuoksun harrastajia, kaikilla lenkkien vetäjillä on kokemusta myös polkujuoksukilpailuista.

Vetäjinä polkujuoksulenkeillä toimivat Ari Ronkainen (suorittanut Suomen ladun polkujuoksun ohjaajakurssin), Sari Muurman, Jaana Kivekäs ja Outi Salojärvi. Olemme jo useamman vuoden juosseet poluilla yhdessä, erikseen ja isompienkin porukoiden kanssa, mutta nyt toivotamme tervetulleiksi uudet ja aiemminkin harrastaneet mukaan yhteisille poluille tämän mukavan harrastuksen piiriin. Koko kevään opastetut lenkit ovat VeVe:n jäsenille ilmaisia, muille 10 € / sarja.

Alkuinfo ja ensimmäinen lenkki järjestetään Vehkalinnassa, osoite Vehkalinnantie 10, maanantaina 7.5.2018 klo 17.30. Varusteina juoksukengät (polkujuoksuun soveltuvat pitäväpohjaiset mikäli sellaiset on) sekä säähän soveltuva juoksuvaatetus. Polut ovat vielä varsin märkiä ja osittain mutaisia ja liukkaitakin, joten tuo kannattaa huomioida kenkien ja vaatetuksen valinnassa.