SUUNNISTAJAT;TALVEN TAITTUESSA KEVÄÄKSI

Talvi täällä Haminassa on taittumassa kevääksi ja kohti uutta rastikautta. Talvella VeVen edustajat nappasivat hiihtosuunnistuksista Keravalta pari SM-pronssimitalia; Tanja Vallema henkilökohtaisesta sprinttikilpailuista sekä parisprintistä Tanja parinaan Anniina Heikkinen. Nuorten sarjoissa D15-sarjassa Henrika Vallema otti Vuokatin keskimatkalta ja Keravan sprintistä sijat 7. sekä Keravan parisprintistä D17-sarjassa Henrika parinaan Ida Heikkinen sijan 9.

Kesäkausikin on jo aloitettu … VeVen suunnistajat leireilivät isolla porukalla pääsiäisenä Ahvenanmaalla. Lunta oli sielläkin yltäkyllin, välillä vähän enemmän kuin joissakin hiihtosuunnistuskilpailuissa. Kisoihinkin osallistuttiin siellä suurella joukolla. Tarjolla oli päivä- ja yöviestiä sekä henkilökohtaisia kilpailuja. Kilpailuista saatiin nuorille onnistumisia!
Kesän rastikausi alkaa rytinällä viikonloppuna Turun/Helsingin suunnalla. Jäämme siis odottamaan, mitä uusi kausi tuo tullessaan.