VeVe:n syyskokous 26.11.2017

Kokouksen aluksi vietettiin hiljainen hetki poisnukkuneiden seuran jäsenten muistolle ja palkittiin seuran parhaita vuodelta 2017.

Seuran paras urheilija Samu Heiska
Paras nuori suunnistaja Valtteri Heikkinen
Paras hiihtäjä Benjamin Tasa
Paras nuori yleisurheilija Benjamin Tasa
Kehittynein urheilija Pauliina Puhakka
Ahertaja Markku Rikkola
Vuoden ohjaaja/valmentaja Sanna Weckman
Vuoden nuori ohjaaja Iida Heijari
Veteraaniurheilija Heikki Ruokonen
Vuoden kyläosasto Kirkkojärven Kiri.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Vesa Koskiaho ja kokoukseen osallistui 22 seuran jäsentä.
Seuran viralliset urheilumuodot ovat kaudella 2018 ovat ampumahiihto, hiihto, suunnistus, yleisurheilu ja triathlon.

Vuoden 2018 jäsenmaksut ovat:
– aikuiset 16 € (josta kyläosastolle 4 €)
– alle 18 vuotiaat 8 € (josta kyläosastolle 2 €)
– Perhejäsenmaksu 45 € (josta kyläosastolle 10 €)
– Kannattajajäsenmaksu 60 € pääseuralle

Seuran toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin johtokunnan esityksen mukaisina. Toimintasuunnitelma läytyy seuran sivujen päävalikon alta.

Vehkalahden Veikkojen puheenjohtaja valitaan sääntöjen mukaisesti kaksivuotiskaudeksi. Puheenjohtajaksi kaudelle 2018-2019 valittiin Juha Harju.

Seuran johtokunnan jäsenet valitaan kaksivuotiskaudeksi, niin, että vuosittain erovuoroisia on puolet johtokunnan jäsenistä.
Kokous päätti, että johtokuntaan kuuluu kahdeksan jäsentä.
Vuoden 2018 loppuun jatkavat edellisessä syyskokouksessa valitut Anne Kiri, Minna Setälä, Nina Tasa ja Arto Tilli.
Erovuoroisten (Juha Kytömäki, Jukka Hakulinen, Varpu Pousi ja Annika Takanen) tilalle valittiin kaudeksi 2018-2019 Hannu Kuikko, Ari Kukkonen, Varpu Pousi ja Annika Takanen.

Jaostojen ja valiokuntien jäsenet hyväksyttiin esitettyinä ja toimielimet täydentävät niitä tarpeen mukaan. Näiden toimielinten henkilönimet löytyvät seuran sivujen jaostokohtaisista osista uuden toimikauden alkaessa.

Varsinaisiksi tilintarkastajiksi valittiin Tanja Aaltonen, HTM, ja Lotta Kauppila, HTM, Kymen Tilintarkastus Oy:stä. Varalla Terttu Pukki, HTM, ja Heli Söderholm, HTM.

Seuraneuvostoon todettiin sääntöjen mukaisesti kuuluvan kyläosastojen puheenjohtajat ja sihteerit, seuran johtokunta sekä lajijaostojen ja valiokuntien puheenjohtajat.

Seuran edustajina niissä järjestöissä ja yhteisöissä joissa seura on jäsenenä, toimivat johtokunnan puheenjohtaja ja johtokunnan erikseen nimeämät seuran edustajat.

Muuna asiana käsiteltiin uuden jäsenrekisterin hankinta. Juhana Suurnäkki alusti asiaa. Nykyinen jäsenrekisteri ei täytä 5/18 voimaan tulevan tietosuoja-asetuksen mukaisia vaatimuksia. Päätökseksi kirjattiin: Hankitaan seuralle uusi jäsenrekisteri-ohjelma SeuraMappi.

Seuran ilmoituslehtinä 2018 päätettiin, että seuran varsinaisten kokousten ja ylimääräisten kokousten kutsut julkaistaan Kymen Sanomat lehdessä. Lisäksi tiedottamisessa käytetään Reimari-lehden ja Kymen Sanomien seurapalstaa.

Ilmoitusasioina Ari Kukkonen kertoi Kotka-Jukolasta. Kilpailua on haettu yhteistyössä Kymin Suunnistajien kanssa. Päätös tulee Lahti-Jukolan yhteydessä 6/18.