Oravatonnissa Niklakselle hopeaa

Perinteinen nuorten viikonloppuna suunnistettiin Turun seudulla viikonloppuna, lauantaina Ruissalossa nuorisoviesteissä ja sunnuntaina Vehmaalla Oravatonnissa.
Nuorisoviestit oli nopeatampoinen viestikilpailu , jossa nähtiin paljon dramatiikkaa heti aloitusosuudesta lähtien. Viesti oli siten hyvin vaiherikas. Radoilla oli paljon rasteja ja radat menivät kovastikin ristiin, näin monelle nuorelle tuli virheleimauksia. B-sarjassa VeVen nelikko oli hienosti 14. joukkueella Joona ja Niklas Hirvilahti, Tiitu Takanen ja Olli Rytkö.
Oravatonnissa Vehmaalla parhaiten pärjäsi Niklas Hirvilahti ollen hienosti 2. Muut 10-sakkiin onnistuneet olivat H13 Aatu Niskanen 9., H11 Joona Hirvilahti 9., H10RR Eetu Takanen 8. ja Aaro Kukkonen 10. D12 Roosa Heikkinen 8., D9RR Venla Weckman 8. ja Tiitu Takanen 9. Sekä D9-12 TR Meri Myllynen 9.