VeVe sai kultaa ja hopeaa ANRV:ssä

VeVen isännöimänä käytiin Kitulassa Kaakon alueen nuorten rastiviesti, jossa VeVellä oli mukana tytöissä 4 joukkuetta ja sekasarjassa 5 joukkuetta. Se on melkoinen määrä muihin seuroihin nähden. Monia nuoria jouduttiin nostamaan vaikeampaan tasoon, jokaisen suunnistustaidot huomioiden ja näin saatiin mahdollisimman moni nuori viestikokemusta hakemaan. Mukana olikin todella monta ensikertalaista. Kaikille kuitenkin annetiin selvät ohjeet , kuinka viestissä toimitaan.
Tyttöjen kakkosjoukkueen Roosa Heikkinen näytti jo aloitusosuudella, missä mennään, nuori Tiitu Takanen ampaisi metsään toiselle osuudelle tullen hienosti kolmantena vaihtoon. 3. osuudella Annika Haikan huippuveto osuuden nopeimmalla ajalla nosti VeVen taas johtoon ja Heljä Kauppinen ankkuroi VeVen voittoon! VeVe I joukkueessa suunnistivat; Henrika Vallema, Netta Kormu, Julia ja Emilia Laitinen ollen 4.
Sekasarjassa voittoon ylsi Kymin Suunnistajat. VeVen I oli hienosti toinen. Aloittaja Aatu Niskanen tuli vaihtoon 6. ja Hirvilahden veljesten kovat vedot metsässä nostivat VeVen johtoon ja ankkuri Henri Kukkonen pääsi hyvissä asemissa maastoon, mutta sortui virheisiin ja siten tuli sija 2. Viesti oli erittäin vaiherikas!
Kiitos kaikille kilpailijoille, huoltajille, vanhemmille ja tukijoille! Ratamestari Jenna Ojala oli onnistunut hajonnoissa ja radoissa. Metsästä saatiin kaikki nuoret pois hymyssä suin!
Tämä oli hyvä viestikokemus nuorille. Seuraavaksi nuoret pääsevät hakamaan viestikokemusta Am-viesteissä Lemillä 13. 8. ja siitä kohti Nuorten Jukolaa Porvooseen 19.8., jossa VeVellä on 4 joukkuetta mukana.