Maastojuoksucup 2017

Maastojuoksucup juostaan jälleen huhti-toukokuussa. Vehkalahden Veikot järjestää maastojuoksucupin yhdessä kyläosastojen kanssa. Maastojuoksucup on kaikille 5−15-vuotiaille avoin, neljä osakilpailua sisältävä maastojuoksusarja, jossa juostaan neljässä eri Haminan kylässä.

Sarjat T/P 5−15-vuotiaat, ikävuosittain. Ilmoittautuminen paikan päällä klo 17.30, ei osallistumismaksua! Juoksut pyritään aloittamaan klo 18 alkaen.

Aikataulu:

TI 18.4. 1. osakilpailu Husulan Kunto, Husulan urheilukentän maasto
– Rentukkatie 6, Husula

TI 25.4. 2. osakilpailu Reitkallin Vihuri, Ruissalon liikuntakeskus
– Kiekkokuja, Poitsila

TO 27.4. 3. osakilpailu Kirkkojärven Kiri, Kirkkojärven kuntorata
– Saunaniementie, Sivatti

TI 9.5. 4. osakilpailu Neuvottoman Tarmo, Neuvottoman kuntorata
– Puhakantie, Neuvoton

SU 11.6. Kokonaiskilpailun palkintojen jako, Kunniakierros-tapahtuma
– Haminan urheilukenttä, Rauhankatu

Kunniakierros-tapahtumalla voit kerätä varoja seuralle tai jaostollesi. Lisätiedot ja keräyslistat: Juha Heikkilä, puh. 040 824 5652.

Kokonaiskilpailu ratkaistaan osakilpailuissa saatujen sijoituspisteiden perusteella. Kunkin osakilpailun voittaja saa 15 pistettä, toiseksi tullut 12, kolmanneksi tullut 10 ja siitä edelleen 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Kaikki osallistujat saavat vähintään 1 pisteen.

Osakilpailuissa jaetaan kaikille osallistujille pieni osallistumispalkinto. Kokonaiskilpailun lopputulokseen lasketaan kolmen osakilpailun parhaat sijoituspisteet, ja kaikki vähintään kolmeen osakilpailuun osallistuneet saavat palkinnon. Tasatuloksen sattuessa sijoitus jaetaan. Kokonaiskilpailun palkinnot jaetaan Kunniakierros-tapahtuman yhteydessä sunnuntaina 11.6. Haminan urheilukentällä, palkintojenjako alkaen klo 19.00.

Yleisurheilujaoston yhteyshenkilö: Nina Tasa, 050 370 5458, nina.tasa_at_pp2.inet.fi