Suunnistajat saavat vahvistuksia

VeVen suunnistajat ovat saaneet miesten riviin kaksi uutta miessuunnistajaa. Uusina jäseninä seuran edustusasun tulevalla kaudella pukevat Latvian maajoukkuemies Andris Jubelis (synt. -89) sekä nuori Janne Ovaska (synt. -97).

Tulevana kautena Andris vaihtaa IGTISA:n värit Vehkalahden veikkojen musta-vihreisiin. Viime kesän maailmanmestaruuskilpailuissa Ruotsin Strömstadissa Andriksen paras henkilökohtainen sijoitus oli pitkän matkan 34. sija. Viestissä Latvia sijoittui seitsemänneksi.
Veven 20-sarjalaisten vahva ryhmä saa myös ensikaudeksi vahvistusta, kun Luumäen Rastissa ennen kilpaillut Janne Ovaska liittyy veveen. Viime kaudella Janne otti Turkian ja Onkamaan maastoissa kilpaillun Fin5 suunnistusviikon H20E sarjan voiton. Sm kilpailuissa hänen parhaaksi sijoitukseksi jäi 11 sija. Ensi kaudella 20-sarjan nuoret miehet saavatkin jalkeille kovat viestijoukkueet.

Omien kasvattien ja uusien miehien myötä mielenkiinnolla odotamme tulevia viestejä, Jukolaa ja 10Milaa. Kuinka nuori sukupolvi ottaa vastuuta suurviesteissä.