Portimon syysvaellukset

Joka sunnuntai Vehkalinnan pihaan kokoontuu klo 9.30 iloinen porukka, joka on varustautunut eväin ja säänmukaisin varustein. Autot lastataan ja kimppakyydillä siirrytään polun päähän. Sieltä Markku, Olli tai Ranu on ohjannut joukon metsään ja vuorille; ja aina on osattu takaisin autollekin. Vaellus kestää 3-4 tuntia ja tietysti tauko makkaratulineen kuuluu asiaan.

kultavuoren-jakalikossa-16

Vaeltaessa on voinut vahvasti kokea luonnon monipuolisuutta ja muutosta syksystä alkavaan talveen. Mustikat ja puolukat ovat maistuneet välipaloina polkujen varrelta, ruskan värit  muuttuneet avartuneeseen maisemaan lehtien pudottua, muuttolinnut ovat lentäneet kohti etelää ja niille on toivotettu tervetulotoivotus uusi kevät mielessä. Ja viime sunnuntaina oli jo ensilumi maisemaa valaisemassa.
ensilumi-16kasvuvoimaa-rapakivesta-16
Yhdessä on ollut ilo reippailla. Vaellukset ovat mitä parhainta mielenhoitoa ja kunnon kohotusta.
maisema-suurvuorelta-16sammalportaat
Ensi pyhänä 13.11. lähdemme poikkeuksellisesti liikkeelle vasta klo 17.30. Silloin koemme marraskuun hiljaisen ja pimeän metsän. Kenties kuu valaisee polkuamme ja antaa oman tunnelmansa retkelle.
Tervetuloa mukaan vaeltamaan!