Kuntoliikuntajaoston syyskauden toiminta käynnistyy

Kuntoliikuntajaoston toiminta pyörähtää taas kesän jälkeen käyntiin. Perinteiset jumpat, vaellukset ja liikuntakerhot starttaavat syyskuun alkupäivillä. Kuntoliikuntajaosto on mukana myös Unelmat liikkeelle tapahtumissa.

Jumpat Vehkalinnassa alkavat maanantaina 5.9.2016. Naiset aloittavat klo 18 -19 ja miehet jatkavat klo 19 – 20. Vetäjinä naisilla Maisa, Minna ja Katri. Miesten jumppia ohjaavat Katri, Minna ja Jouni. Hinnat koko kaudelta VeVen jäsenille 50 euroa ja muille 70 euroa. Tervetuloa mukaan!

Portimon vaellukset alkavat 18.9.2016 Ruskaretkivaelluksella. Ruskaretki on tänä vuonna osa Unelmat liikkeelle tapahtumaa. Kokoontuminen Vehkalinnan pihalle klo 9.30. Kävellään muutaman tunnin lenkki syksyisessä luonnossa unohtamatta makkaratulia eli omat eväät mukaan. Vaellukset jatkuvat tästä koko syksyn aina sunnuntaisin. Seuraa tapahtumakalenteria.

Unelmat liikkeelle tapahtumat jatkuvat sauvakävelylenkeillä Tarmolassa. Torstaina 22.9. ja tiistaina 27.9. kokoontuminen Tarmolan majalla klo 17.30 josta 5 kilometrin lenkki valaistun ladun pohjalla. Omat sauvat mukaan.

Lasten jumpat alkavat 1-2 luokkalaisille tarkoitetulla EKA-TOKA ryhmällä tiistaina 6.9. klo 18.00 – 18.45.
5-6 vuotiaat VIKURIt taas jumppaavat torstaisin 8.9.2016 alkaen klo 17.30 – 18.15. Molemmat ryhmät liikkuvat Vehkalinnan salissa.

TERVETULOA MUKAAN !