Maastojuoksucup 2016 starttaa Keiju Junior Juoksukoulu -konseptilla

Maastojuoksucup järjestetään huhti-toukokuussa Haminan seudulla Keiju Junior Juoksukoulu –konseptilla. Maastojuoksucup on kaikille 5-15 -vuotiaille avoin, neljä osakilpailua käsittävä maastojuoksusarja, jossa juostaan neljässä eri Haminan kylässä. Kyläosastot vastaavat kisajärjestelyistä ja yleisurheilujaosto järjestää kaikkiin osakilpailuihin Keiju Junior Juoksukoulu -juoksutekniikkaradan.

Sarjat T/P 5-15 – vuotta, ikävuosittain. Ilmoittautuminen paikan päällä klo 17.30, ei ilmoittautumismaksua! Juoksut pyritään aloittamaan klo 18 alkaen. KJJ -juoksutekniikkarata käytettävissä koko tapahtuman ajan.

Aikataulu:

TI 19.4. 1. osakilpailu Husulan Kunto, Husulan urheilukentän maasto
– Rentukkatie 6, Husula

TI 26.4. 2. osakilpailu Kannusjärven Innostus, Luomankangas
– Luomankankaantie, Kannusjärvi

TI 17.5. 3. osakilpailu Kirkkojärven Kiri, Kirkkojärven kuntorata
– Saunaniementie, Sivatti

MA 23.5. 4. osakilpailu Neuvottoman Tarmo, Neuvottoman kuntorata
– Puhakantie, Neuvoton

SU 29.5. Kokonaiskilpailun palkintojen jako, Kunniakierros-tapahtuma
– Haminan Urheilukenttä, Rauhankatu

Kunniakierros -tapahtumalla voit kerätä varoja seuralle tai jaostollesi. Lisätiedot ja keräyslistat: Juha Heikkilä, puh. 040 824 5652.

Kokonaiskilpailu ratkaistaan osakilpailuissa saatujen sijoituspisteiden perusteella. Kunkin osakilpailun voittaja saa 15 pistettä, toiseksi tullut 12, kolmanneksi tullut 10 ja siitä edelleen 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Kaikki osallistujat saavat vähintään 1 pisteen.

Osakilpailuissa jaetaan kaikille osallistujille pieni osallistumispalkinto. Kokonaiskilpailussa kolme parasta palkitaan pokaalilla ja kaikki muut kolmeen osakilpailuun osallistuneet saavat palkinnon. Kokonaiskilpailun lopputulokseen lasketaan kolmen osakilpailun parhaat sijoituspisteet. Tasatuloksen sattuessa sijoitus jaetaan.

Yleisurheilujaoston yhteyshenkilö: Nina Tasa, 050 370 5458, nina.tasa@pp2.inet.fi