Kirkkojärven Kirin Mestaruushiihdot ja talvitapahtuma

MESTARUUSHIIHDOT JA TALVITAPAHTUMA

Talvitapahtuma pidettiin Kirkkojärven Kuntoradan ladulla lauantaina 12.3 klo 14.00 alkaen. Tapahtuma oli kaikille avoin talvinen ulkoliikuntapäivä hiihto-teemalla, kauniissa ja aurinkoisessa kevättalven säässä hiihdeltiin omaan tahtiin 2 km luonnonlumiladulla, grillikatoksessa nautittiin hiihdon päälle nuotiotulilla mehua ja muuta evästä.

Ohjelmassa oli myös Kirkkojärven Kirin Mestaruushiihdot, tapahtumassa palkittiin kaikki sarjahiihtoihin osallistuneet, hiihtäjiä oli yhteensä 29, poikia 20 ja tyttöjä 9. Kaikki tulokset löydät artikkelista Kirkkojärven Kirin Mestaruus- ja sarjahiihtojen tulokset 2016. Kiitos kaikille osallistujille runsaasta osanotosta, olette lämpimästi tervetulleita taas ensi vuonna  viettämään mukavaa ulkoilupäivää talvisessa luonnossa!