Suunnistusta loppiaisena

Loppiaisena 6.1.2016 Veve tarjoaa mahdollisuuden joulun ja uuden vuoden herkkujen sulatteluun kuntosuunnistuksen muodossa. Tapahtumapaikkana toimii Tikkamäen soramonttu, jossa muutama vuosi sitten järjestettiin kansalliset kilpailut. Junnu on loihtinut ratoja 4 kappaletta, 2, 4, 6 ja 8km. Lähdöt 11:30-12:30. Ajanotto emiteillä, mutta metsässä -pakkasesta johtuen-, ei ole leimasimia. Tästä syystä järjestäjät luottavat, että jokainen käy oikeilla rasteilla. Lähdössä normaalisti nolla-leimasin, maalissa maali-leimasin ja maastossa rastiliput, joihin on merkattu koodit. Maastossa on lunta, mutta vain nilkkaan asti, joten lumesta ei ole haittaa. Lumen alta voi paljastua kallioalueilla jäätä, joten rinteissä varovaisesti! Loppiaiseksi on luvattu auringon paistetta ja pakkasta -16 astetta, joten nyt on viimeistään aika kaivaa alus- ja välikerrastot esiin.

Hinta: Yli 20v 5€, 20v ja alle ilmaiseksi.

Opastus: Husulan kiertoliittymästä Metsäkylän suuntaan, josta matkaa noin 3.5km.