Portimon patikkaretki 1.11.2015

Vehkalinnan pihaan kokoontui yhtensä kymmenen retkeilijää. Uhkaava vesisade saatiin torjuttua ja siirryttiin kimppakyydein Kannusjärven luoteispuolelle tavoitteena Viitavuoren laavu. Lämmin sää suosi osallistujia ja syksyinen metsä näytti parhaita puoliaan.

Polut olivat erittäin hyvässä kunnossa ja hyvin löydettävissä maastosta. Käyttäjiä siis on ja hyvä niin. Make suihkutteli purkin sinistä maalia sinne tänne eli merkinnätkin tuli ainakin tältä pätkältä kuntoon.

Pahanlamminsuolta syötiin karpaloita, puolukkaa löytyi mukavasti koko reitiltä, mutta suppilovahverot jäivät löytymättä. Viitavuoren laavulla kuitenkin nuotio syttyi nopeasti ja eväät maistuivat kaikille.20151101_112346

Tauon jälkeen reipas porukka päätti vielä kiertää Vahjärven. Matkaa mitattiin vaikka millä erilaisilla härveleillä, lopputulos kuitenkin kaikilla lähes sama 12,5 kilometriä.

Seuraava vaellus Isänpäivänä 8.11.2015. Kokoontuminen taas Vehkalinnaan klo 9.30.

Tervetuloa mukaan t: Kuntoliikuntajaosto