Husulan Kunto Pyölinmäen Kymppi

Perustiedot

Jatkoaika! Haasta itsesi Pyölinmäen Kympillä!

 
Osallistu HuKu:n järjestämään virtuaalijuoksutapahtumaan 24.6.-24.7. 16.8.2020 itsellesi sopivana ajankohtana:
  • Juokse tai kävele Pyölinmäen Kymppi
  • Raportoi aika ja suorituksen GPS-jälki ohjeiden mukaan
  • Osallistumismaksun maksaneet ovat mukana virtuaalikilpailussa. Suorituksia voi raportoida yhtä monta kun on maksusuorituksiakin. Omasta mielestä alakanttiin menneen suorituksen voi siis uusia tapahtuman aukioloaikana.

Parhaat suoritukset (naiset/miehet) palkitaan, lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Palkinnot ovat Sportpisteestä.

Osallistumismaksu:

3 € / osallistumiskerta. 

Maksu Husulan Kunnon tilille FI77 5506 0010 0036 53. Lisää viestikenttään osallistujan nimi. 

Vain maksetut suoritukset huomioidaan palkitsemisessa. GPS-jälkiä voi toki tallentaa useita. Mikäli osallistujalla on enemmän GPS-jälkiä kuin maksusuorituksia, huomioidaan suorituksia heikoimmasta ajasta alkaen.

Maksu tulee olla suoritettuna viimeistään tapahtuman päättyessä 24.7.2020.

Lisätietoja
husulankunto@vehkalahdenveikot.fi
 

Tervetuloa!

Husulan Kunto

Ohjeet

GPS

Osallistuminen edellyttää GPS-jäljen tallentamista ja mahdollisuutta ladata jälki virtuaalitulospalveluun. GPS-jäljen voit tallentaa sykemittarilla, puhelimen sovelluksella tai vaikkapa erillisellä GPS-tallentimella. 

GPS-jälki tallennetaan 3DRerun -palveluun. Tallentaminen edellyttää kirjautumista, joka on ilmainen. 

Yksityiskohtaiset GPS-ohjeet PDF-tiedostona

Pyölinmäen Kympin 3DRerun -sivu

GPX-tiedoston tallennus Pyölinmäen Kymppiin (Huom: Pitää olla kirjautuneena palveluun)

Vaihtoehtoisesti (“Plan B”): Lähetä reittitiedostosi sähköpostilla: husulankunto@vehkalahdenveikot.fi

Paikka

Tapahtumakeskus on Vehkalinnassa, jonka osoite on Vehkalinnantie 10, 49510 Husula. Jos käytät navigaattoria, eikä se löydä Vehkalinnantietä, kokeile Sahatietä. Tie Vehkalinnaan ei ole moottoritie, älä kaahaa! Autot pysäköidään Vehkalinnan piha-alueelle. Ole kiltti, äläkä tuki kulkuväyliä.

Lähtöaika

Lähtöaika on vapaasti valittavissa. Tapahtumaan voi rekisteröidä GPS-jälkiä 24.7.2020 klo 24.00 saakka.

Reitti ja opastus

Lähtöpaikka ja maali sijaitsevat Vehkalinnassa, Portimon Polkujen opaskyltillä. Käynnistä GPS tässä ja sammuta se saapuessasi onnellisesti maaliin lähtöpisteeseen.

Reitti on merkitty maastoon  sinisillä nauhoilla.

Lisäksi hankalimpiin risteyksiin käydään lisäämässä oikeat suunnat kääntymis- ja suuntanuolilla. Reitillä on kaksisuuntaisia osuuksia, joten huomioi oikea kiertosuunta. Oikean kiertosuunnan valintaa ja reitin oikein päin selvittämistä helpottamiseksi on muistisääntö: Risteyksessä aina oikealle, niin menee oikein päin. 

Reitin pituus on kartalta mitattuna 9 180 metriä. 

Reittikartan saat PDF-muotoisena alla olevasta linkistä.

Pyölinmäen Kymppi 2020.pdf

 

 

 

Turvallisuusohjeet

Tapahtumassa ei ole järjestetty ensiapua. Osallistujat kilpailevat omalla vastuullaan. Kilpailunjärjestäjällä on tapahtuman vastuuvakuutus, mutta järjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita. Kilpailijoille suositellaan omaa urheilu- tai tapaturmavakuutusta, joka kattaa maastokilpailuihin osallistumisen.

Ota mukaasi täyteen ladattu puhelin.

Hätätilanteissa ensisijainen numero on aina 112.

Todennäköisimmät ongelmat matkalla ovat nyrjähdykset ja kaatumiset, sekä uupuminen. Nyrjähdyksiä varten on suositeltavaa varata ensiside tai ideaaliside tai vastaava, jolla voi aloittaa 3K:n hoidon (Kylmä, Koho, Kompressio = Jotain kylmää kipeään kohtaan, kohotetaan kipeää paikkaa ylemmäs ja kääritään se napakkaan kääreeseen – kompressio.) Nämä toimenpiteet auttavat kipuun ja turvotukseen.

Varaa mukaan juotavaa.