Husulan Kunto Pyölinmäen Kymppi

Perustiedot

Haasta itsesi Pyölinmäen Kympillä!

 
Osallistu HuKu:n järjestämään virtuaalijuoksutapahtumaan 28.6. – 1.8.2021 itsellesi sopivana ajankohtana:
  • Juokse tai kävele Pyölinmäen Kymppi
  • Raportoi aika suorituksen jälkeen tästä linkistä
  • Osallistumismaksun maksaneet ovat mukana virtuaalikilpailussa. Suorituksia voi raportoida yhtä monta kun on maksusuorituksiakin. Omasta mielestä alakanttiin menneen suorituksen voi siis uusia tapahtuman aukioloaikana.

Parhaat suoritukset (naiset/miehet) palkitaan, lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Palkinnot ovat Sportpisteestä.

Osallistumismaksu:

3 € / osallistumiskerta. 

Maksu Husulan Kunnon tilille FI77 5506 0010 0036 53. Lisää viestikenttään osallistujan nimi. 

Vain maksetut suoritukset huomioidaan palkitsemisessa. tuloksia voi toki tallentaa useita. Mikäli osallistujalla on enemmän tuloksia kuin maksusuorituksia, huomioidaan suorituksia heikoimmasta ajasta alkaen.

Maksu tulee olla suoritettuna viimeistään tapahtuman päättyessä 1.8.2021.

Lisätietoja
husulankunto@vehkalahdenveikot.fi
 

Tervetuloa!

Husulan Kunto

Ohjeet

Paikka

Tapahtumakeskus on Vehkalinnassa, jonka osoite on Vehkalinnantie 10, 49510 Husula. Jos käytät navigaattoria, eikä se löydä Vehkalinnantietä, kokeile Sahatietä. Tie Vehkalinnaan ei ole moottoritie, älä kaahaa! Autot pysäköidään Vehkalinnan piha-alueelle. Ole kiltti, äläkä tuki kulkuväyliä.

Lähtöaika

Lähtöaika on vapaasti valittavissa. Tapahtumaan voi rekisteröidä tuloksia 1.8.2021 klo 24.00 saakka.

Reitti ja opastus

Lähtöpaikka ja maali sijaitsevat Vehkalinnassa, Portimon Polkujen opaskyltillä. Käynnistä GPS tässä ja sammuta se saapuessasi onnellisesti maaliin lähtöpisteeseen.

Reitti on merkitty maastoon  sinisillä nauhoilla.

Lisäksi hankalimpiin risteyksiin käydään lisäämässä oikeat suunnat kääntymis- ja suuntanuolilla. Reitillä on kaksisuuntaisia osuuksia, joten huomioi oikea kiertosuunta. Oikean kiertosuunnan valintaa ja reitin oikein päin selvittämistä helpottamiseksi on muistisääntö: Risteyksessä aina oikealle, niin menee oikein päin. 

Reitin pituus on kartalta mitattuna 9 180 metriä. 

Reittikartan saat PDF-muotoisena alla olevasta linkistä.

Pyölinmäen Kymppi.pdf

 

 

 

Turvallisuusohjeet

Tapahtumassa ei ole järjestetty ensiapua. Osallistujat kilpailevat omalla vastuullaan. Kilpailunjärjestäjällä on tapahtuman vastuuvakuutus, mutta järjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita. Kilpailijoille suositellaan omaa urheilu- tai tapaturmavakuutusta, joka kattaa maastokilpailuihin osallistumisen.

Ota mukaasi täyteen ladattu puhelin.

Hätätilanteissa ensisijainen numero on aina 112.

Todennäköisimmät ongelmat matkalla ovat nyrjähdykset ja kaatumiset, sekä uupuminen. Nyrjähdyksiä varten on suositeltavaa varata ensiside tai ideaaliside tai vastaava, jolla voi aloittaa 3K:n hoidon (Kylmä, Koho, Kompressio = Jotain kylmää kipeään kohtaan, kohotetaan kipeää paikkaa ylemmäs ja kääritään se napakkaan kääreeseen – kompressio.) Nämä toimenpiteet auttavat kipuun ja turvotukseen.

Varaa mukaan juotavaa.