KILPAILUTOIMINTA SUUNNISTUS

OSALLISTUMISMAKSUT

OSALLISTUMISMAKSUT 2020:

Jaosto  on päättänyt  kokouksessa 6/2020 , että  seura  ei voi välttämättä maksaa kaikkia aiemmin sovittuja kilpailumaksuja tänä vuonna, joten jokainen ottaa  sen huomioon.

Seura maksaa jäseniensä kotimaisista suunnistuskilpailuista osanottomaksuja seuraavasti jäljempänä mainituin rajoituksin kts. LISÄHUOMIOT.

VIESTIT

 • viestit kotimaassa, lukuunottamatta Venlojen ja Jukolan viestiä, joista seura maksaa vain toisen osallistumismaksun, kun henkilöllä  on talkootyötä esim. Rannikkorastit, kansalliset 17.5. ja /tai KLL 28.-29.8. ja /tai jokin muu. Muuten osallistumismaksua  kerätään 30 eur/hlö. Vajaita Jukolan viestijoukkueita voidaan  täydentää seuran jäsenmaksun maksaneilla Venloilla  maksutta. Ole itse aktiivinen talkootöissä  jaoston suuntaan.
 • jaoston määrittelemät viestit ulkomailla (budjetin sallimissa rajoissa)

HENKILÖKOHTAISET

NUORET:

 • H/D20 ja nuoremmille maksetaan kaikki osallistumismaksut (poislukien Rastiviikot)

AIKUISET:

   • Kaikista henkilökohtaisista kilpailuista on MAKSUKATTO seuraavasti ja koskee aikuisilla vain pääsarjan osallistumismaksuja. Jos osallistut molempiin, eli pää-ja veteraanisarjoihin on maksukatto puolet omasta valmennustukiryhmästä ja puolet kohdasta muut.
   • E-valmennusryhmä 600€
   • A-valmennusryhmä 500€
   • B-valmennusryhmä 400€
   • C-valmennusryhmä 250€
   • muut 200€

LISÄHUOMIOT:

 KILPAILIJAT, MUISTAKAA HOITAA SEURAN JÄSENMAKSU ja YHTEYSTIEDOT IRMAAN (alle 18 v -> vanhemman yhteystiedot). OSANOTTOMAKSUJEN MAKSAMISEN VASTINEENA SEURA EDELLYTTÄÄ OSALLISTUMISTA SEURAN TALKOISIIN TAI MUUHUN TOIMINNAN PYÖRITTÄMISEEN. (MUUTEN OSALLISTUMISMAKSUT PERITÄÄN KAUDEN LOPUSSA TAKAISIN).   

Valmennustukiryhmään E, A, B ja C kuuluvilta edellytetään sopimuksen mukainen määrä Rannikkorasti- ja /tai kilpailujen järjestämistalkoisiin osallistumista.

Kuntosuunnistuksia  ja Rastiviikkoja ei makseta.

AM-kilpailuista maksetaan vain Kaakon alueen kilpailut.

Jälki-ilmoittautumisia seura ei maksa, joten jokainen maksaa ne itse heti. Seuran hoitamasta jälki-ilmoittaumismaksun hoitamisesta veloitetaan kilpailijalta laskutuslisä 5 eur/lasku kauden jälkeen.

Jos kilpailija jättää lähtemättä kilpailuun, on hän velvollinen maksamaan osallistumismaksunsa seuralle takaisin, poislukien sairastuminen, ilmoitus  Anniina Heikkiselle kirjallisesti ennen starttia.  Osallistumismaksu laskutetaan kauden päätteeksi, mutta  esim. vakuutusta varten sen voi pyytää Anniinalta  jo aikaisemmin.

Katon ylityttyä seura ei maksa sairaustapauksissa osallistumismaksuja.

Osallistumismaksuja voidaan periä kauden lopussa jälkikäteen takaisin talouden tasapainottamiseksi (budjetin ylitys).

Vanhojen tilikausien saatavia ei  käsitellä tilikauden päätyttyä!

PALKINTOJEN JAKO:
Palkintojen jaossa SM-kilpailut/Jukola/Tiomila seura edellyttää palkittavan olevan paikalla VeVen asussa.

KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN

KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailuihin osallistuvalla pitää olla seuran jäsenmaksu suoritettu.

Kilpailuihin ilmoittautuminen hoidetaan Suomen suunnistusliiton IRMA-järjestelmän kautta. Ohjeet IRMA:anwww.ssl.fi.

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran IRMAAN, käy heti tarkastamassa, ”Omat tietosi” ovat oikein (mm. Emit-korttisi numero SEKÄ YHTEYSTIEDOT). Jos sinulla ei ole omaa Emit-korttia, kilpailun järjestäjä varaa sinulle laina-Emitin, jonka saat haltuusi kilpailupaikalla, kunhan ensin maksat kortin vuokran. Laina-Emitien vuokrien maksamisesta jokainen vastaa itse.

Ilmoittautuminen onnistuu, kun lisenssi on maksettu. Tämä ei koske ns. lisenssittömiä kilpailuja (AM-kisat, Jukola,  nuorten RastiCup).

Kun olet maksanut lisenssin ja seuran jäsenmaksun, sinun kannattaa tutustua  pelisääntöihin. Ennen kuin pääset ilmoittautumaan seuran kustannuksella, ole yhteydessä IRMAN pääkäyttäjiin.

Kukin ilmoittautuu itse kilpailuihin IRMAssa. Viestien ja Nuorten RastiCupin (uudet kilpailijat) ilmoittautumiset hoidetaan seuran puolesta. Pääsäntöisesti, kun kilpailun normaali ilmoittautumisporras päättyy, tilitoimisto maksaa seuran osanottomaksun järjestäjän tilille. Seura laskuttaa kilpailijoilta jälkikäteen ne osanottomaksut, jotka eivät kuulu seuran maksettaviksi, mm. jälki-ilmoittautuminen.

Jos haluat maksaa ilmoittautumismaksusi itse, se on mahdollista. Itse maksaessasi jätä ruksaamatta kohta seura maksaa.

Kilpailuun osallistumisen peruminen onnistuu vielä ennen ilmoittautumisajan päätyttyä, jos se on tehty periaatteella seura maksaa.

VIESTIHALUKKUUDEN ILMOITTAMINEN

Irmassa voi ilmaista halukkuutensa lähteä viestiin sekä nähdä, ketä muita on lähdössä samaan viestiin.  VIESTIHALUKKUUS ON TEHTÄVÄ VIIMEISTÄÄN 2 VRK ENNEN 1. ilmoittautumisportaan päätyttyä.

IRMAan liittyvät kysymykset/ongelmat, ota yhteys IRMA-pääkäyttäjiin: Leena-Maija Harju 045-208 3375, Pasi  Jokela 040-723 3567, Anniina Heikkinen 050-385 2453

LASKUT

Vuoden 2020 laskuja  koskevat säännöt.

Matka-, majoitus-, valmennustuki – sekä  kululaskussa käytetään  kaikissa  samaa lomaketta, mutta jokainen pitää  hakea  erillisinä  KIRJANPITOSYISTÄ. Kaavake VeVen sivuilla. Lisää siihen aina hakijan  SOTU JA OSOITE.

SM- ja katsastuskilpailujen matka-ja majoituslaskut toimitetaan 1kk  kuluessa tapahtumasta Tuulia  Kukkoselle, valmennustukihakemukset Suvi Mannojalle ja muut Anniina  Heikkiselle  joko alkuperäisin kuitein tai sähköisesti.

MATKALASKU:

Kilpailumatkat toivotaan kuljettavan kimppakyydein. Jos seura järjestää yhteiskyydin kilpailuihin, ei muita matkakuluja  huomioida kuin pätevästä syystä.

KM-korvaus tai matkalipun hinta maksetaan SM-kilpailuista (juniori-pääsarja), myös alaikäisen kuljettajan ja  katsastuskilpailuista vain aikuisten katsastusarjojen osalta.

Lomakkeeseen pitää  merkitä myös selvästi: kilpailu ja kuka urheilija on kyseessä, samoin HAKIJAN yli 18 v HETUn ja OSOITETIEDOT, koska laki/tilitoimisto vaatii. Matkakuitti pitää laittaa liitteeksi.

MAJOITUSLASKU:

Seura tukee SM-kilpailuista (juniori-pääsarja) osallistuvan  kilpailijan  ja katsastuskilpailuista vain aikuisten katsastussarjojen osalta kilpailuun edellyttävän yöpymisen enintään 30 eur/hlö/yö.

Jukola/Tiomila/Tvåmila I -joukkueiden osalta kilpailuun edellyttävän yöpymisen enintään 30 eur/hlö/yö. Muu Jukolaväki  voi käyttää seuran varaamaa omaa telttamajoitusaluetta.

Seura  ei maksa kilpailuun starttaamattoman majoituskuluja.

Lomakkeeseen pitää merkitä myös selvästi: kilpailu ja kuka urheilija on kyseessä. Liitteeksi lasku, josta näkyy monelle  henkilölle  majoitus on varattu ja maksukuitti.

VALMENNUSTUKI:
Hakemukseen pitää merkitä tuen saajan henkilötiedot, jotta tilitoimisto voi hakemuksen käsitellä. Lomakkeen liitteeksi tulee liittää vähintään tuen määrä maksukuitteja. Maksukuiteista tulee selvitä hankinnan sisältö ( tarvittaessa oma ilmoitus laskun sisällöstä.) Valmennustukihakemus pitää toimittaa viimeistään lokakuussa Suville.

KULULASKU:

Lomakkeen liitteksi tulee  liittää maksukuitti. Maksukuitista tulee  selvitä hankinnan sisältö (lasku ja kuitti tai tarvittaessa  oma ilmoitus laskun sisällöstä.)

HENKILÖKOHTAISET SPONSORIT:
Jos henkilökohtaiset sponsoritulosi kulkevat seuran tilien kautta, informoi siitä Anniina  Heikkistä ennen kuin haet tukesi. Henkilökohtaiset sponsorituet maksetaan vasta niiden saavuttua seuran tilille. Laskuun liitteeksi ostokuitti.

SEURAN LEIRIT/KILPAILUMATKAT:

Henkilö, joka ei osallistu ilmoittautumalleen seuranleirille/kilpailumatkalle, maksaa leiristä/kilpailumatkasta kaikki aiheutuneet kustannukset itse, mikäli osallistumista ja/tai  kuluja ei saada enää peruutettua, eikä  tuuraajaa saada tilalle.

VOL-LEIRIT 15-16 vuotiaille:

Liiton VOL-leirille  valittu maksaa  leirin ensin itse ja sitten laskuttaa puolet  leirin hinnasta seuralta käyttäen kululaskulomaketta, liitteeksi  lasku ja maksukuitti.

SUUNTA HUIPULLE LEIRIT 15-20 vuotiaille:

Seura  tukee SUUNTA HUIPULLE leirille   vain VALITTUJA  henkilöitä.  Valittu maksaa  leirin ensin itse ja sitten  laskuttaa 30 eur/vuorokausi käyttäen kululaskulomaketta, liitteeksi  lasku ja maksukuitti.

JÄRJESTETTÄVÄT KILPAILUT

Suurimmaksi osaksi VeVen järjestämien suunnistuskilpailujen lähtöluettelot ja tulokset löytyvät Timo Harjun tulospalvelusivulta.

Tulevat:

16.5.2021 VeVen Kevätkansalliset/Kaakon AM-keskimatka
27.-28.8. 2021 KLL  SM

24.-25.9.2021 SM YÖ

20.8.2022 Nuorten Jukola  (yhdessä KyS:n kanssa)

KILPAILUKALENTERI

TÄRKEIMMÄT/LÄHISEUDUN KILPAILUT 2020
1.8. Rinkelirastit, LAPPEENRANTA
1.8. Rinkelirastit, LAPPEENRANTA
2.8. KuUS-tuplasprintti/AM-sprintti, ap, KUUSANKOSKI
2.8. KuUs-tuplasprintti, ip, KUUSANKOSKI
15.8. Nuorten Jukola, MIKKELI
16.8. Medialaser-viesti, VIESTILIIGA, ANTTOLA
16.8. Medialaser-keskimatka, ANTTOLA
16.8. INOV-8 -liigan finaali, ANTTOLA

21.8. Grano  Games /WRE, TAMPERE

21.8. Sprintti  katsastus , TAMPERE , kats=N

22.8. Pitkämatkan katsastus, VALKEAKOSKI, kats =N

23.8. Keskimatkan katsastus, VALKEAKOSKI, kats =N

22.8. Eukkorastit /AM-päivä, IMATRA

23.8. Eukkorastit/AM-viestit, IMATRA

30.8. SM-keskimatka/WRE, JYVÄSKYLÄ, kats=A

6.9. Lahden sprittiviesti/VIESTILIIGA, LAHTI
12.9. SM-pitkä karsinta/WRE, KANKAANPÄÄ, kats =A
13.9. SM-pitkä finaali/WRE, KANKAANPÄÄ, kats = A

16.9. AM-yö, INKEROINEN
19.9. SM-sprintti/WRE, ANGELNIEMI
20.9. SM-viesti, VIESTILIIGA 8/9
25.9. SM-yö H21 karsinta, JOENSUU
26.9. SM-yö, finaali, JOENSUU
3.10. Nuorisoviesti, TURKU
4.10. Oravatonni, MYNÄMÄKI
4.10. VIESTILIIGA finaali 9/9, MYNÄMÄKI
17.10. SM-erikoispitkä, ORIVESI
24.10. Halikko viesti, ANGELNIEMI

kats. N = nuorten katsastukset arvokilpailuihin

kats. A= aikuisten katsastukset arvokilpailuihin