KILPAILUTOIMINTA SUUNNISTUS

Osallistumismaksut

Seura maksaa jäseniensä kotimaisista suunnistuskilpailuista osanottomaksuja (ei kuntosuunnistus) seuraavasti jäljempänä mainituin rajoituksin ks. HUOMIOITAVAA.

KAIKILLE MAKSETAAN:

 • viestit kotimaassa
 • jaoston määrittelemät viestit ulkomailla (budjetin sallimissa rajoissa)

NUORET:

 • H/D20 ja nuoremmille maksetaan kaikki osallistumismaksut

AIKUISET:

  • Kaikista henkilökohtaisista kilpailuista on maksukatto seuraavasti:

   • E-valmennusryhmä 600€
   • A-valmennusryhmä 400€
   • B-valmennusryhmä 300€
   • muut 200€

HUOMIOITAVAA:

Rastiviikoista: E-sarjoissa kilpaileville(edellyttää, että on valittu E-sarjaan) ja nuorille maksetaan 1 Suomen Rastiviikko/kausi.

AM-kilpailuista otetaan huomioon vain Kaakon alue.

Jälki-ilmoittautumisia seura ei maksa, joten jokainen hoitaa /maksaa ne itse.

Jos kilpailija jättää lähtemättä kilpailuun ilman pätevää syytä, on hän velvollinen maksamaan osallistumismaksunsa seuralle takaisin. Pätevä syy, sairaus tai äkillinen loukkaantuminen, on ilmoitettava ennen starttia Jorma Kauppilalle (talousvastaava). Sairaana ei pidä kilpailla! Katon ylityttyä seura ei maksa sairaustapauksissa osallistumismaksuja.

Osallistumismaksuja voidaan periä jälkikäteen kauden lopussa aikuisilta lisää budjetin ylittyessä.

 SEURA EDELLYTTÄÄ KAIKKIA KILPAILIJOITA, JOILLE SEURA MAKSAA OSANOTTOMAKSUJA, HUOLEHTIMAAN JÄSENMAKSUN MAKSAMISESTA, OSALLISTUMAAN SEURAN TALKOISIIN TAI MUUHUN TOIMINNAN PYÖRITTÄMISEEN SEKÄ PÄIVITTÄMÄÄN YHTEYSTIETONSA IRMAAN TAI MUUTEN OSALLISTUMISMAKSUT PERITÄÄN KAUDEN LOPUSSA TAKAISIN. 

Kilpailuihin osallistuminen

KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailuihin ilmoittautuminen hoidetaan Suomen suunnistusliiton IRMA-järjestelmän kautta. Ohjeet IRMA:anwww.ssl.fi.

Älä rekisteröi itseäsi uutena käyttäjänä, jos sinulla on lisenssinumero. Se voi olla, vaikka olisit maksanut lisenssin 20 vuotta sitten! Tarkista lisenssinumerosi IRMA:n kirjautumiskohdassa painamalla ”Tarkista lisenssinumero”.

Kirjautumiseen tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnus on oma lisenssinumerosi (toimii siis, vaikka maksua ei olisi maksettu). Salasana on henkilötunnuksesi loppuosa tai toissijaisesti syntymäaikasi (ppkkvv). Kirjaudu sisään ”Suunnistajana”. Uudet käyttäjät, joilla ei ole aiempaa lisenssinumeroa, kirjautuvat rekisteröitymällä, jolloin he saavat itselleen lisenssinumeron.

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran IRMAAN, käy heti tarkastamassa, ”Omat tietosi” ovat oikein (mm. Emit-korttisi numero SEKÄ YHTEYSTIEDOT). Jos sinulla ei ole omaa Emit-korttia, kilpailun järjestäjä varaa sinulle laina-Emitin, jonka saat haltuusi kilpailupaikalla, kunhan ensin maksat kortin vuokran. Laina-Emitien vuokrien maksamisesta jokainen vastaa itse.

Ilmoittautuminen onnistuu, kun lisenssi on maksettu. Tämä ei koske ns. lisenssittömiä kilpailuja (AM-kisat, Jukola)

Kun olet maksanut lisenssin tai nuorisuuntakortin sekä seuran jäsenmaksun, sinun kannattaa  tutustua KILPAILUJEN OSALLISTUMISMAKSUT sekä TIETOPANKKIIN. Ennen kuin pääset ilmoittautumaan seuran kustannuksella, ole yhteydessä IRMAn pääkäyttäjiin, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Ilmoittautumismaksut kilpailuihin hoidetaan keskitetysti.

Kukin ilmoittautuu itse kilpailuihin IRMAssa. Viestien ja Nuorten RastiCupin (uudet kilpailijat) ilmoittautumiset hoidetaan seuran puolesta. Kun kilpailun ilmoittautumisporras päättyy, IRMA-vastaava maksaa seuran osanottomaksun järjestäjän tilille. Seura laskuttaa kilpailijoilta jälkikäteen ne osanottomaksut, jotka eivät kuulu seuran maksettaviksi.

Jos haluat maksaa ilmoittautumismaksusi itse, se on mahdollista. Itse maksaessasi jätä ruksaamatta kohta: seura maksaa.

Kilpailuun osallistumisen peruminen onnistu vielä ennen ilmoittautumisajan päätyttyä, jos se on tehty periaatteella seura maksaa.

 

VIESTIHALUKKUUDEN ILMOITTAMINEN

Irmassa voi ilmaista halukkuutensa lähteä viestiin sekä nähdä, ketä muita on lähdössä samaan viestiin. Leena-Maija Harju vastaa meillä aikuisten ja Anniina Heikkinen nuorten viesti-ilmoittautumisista. VIESTIHALUKKUUS ON TEHTÄVÄ VIIMEISTÄÄN 2 VRK ENNEN ilmoittautumisajan päätyttyä.

IRMAan liittyvät kysymykset/ongelmat, ota yhteys IRMA-pääkäyttäjiin: Leena-Maija Harju 045-208 3375, Ari Kukkonen  050- 449 2980, Anniina Heikkinen 050-385 2453

Tietopankki

MATKALASKUT JA VARUSTETUET:

Matkalaskuissa noudatetaan seuran yleistä ohjetta/matkalaskulomaketta, jotka löytyvät seuran sivuilta, materiaalisalkusta.Kilometrikorvausta maksetaan SM-kilpailuista (juniori-pääsarja) ja  katsastuskilpailuista katsastussarjojen osalta. Kilpailumatkat toivotaan kuljettavan kimppakyydein.

Matkalaskut ja varustetuki pitää laskuttaa erikseen, samaa matkalaskulomaketta käyttäen. Matkalaskuun pitää laittaa kilometrikorvauksia ja päivärahoja haettaessa hakijan yli 18 v SOTU ja OSOITETIEDOT. (Laki/tilitoimisto vaatii tämän). Kuiteista tulee näkyä, mitä on hankittu (lasku sekä kuitti tai tarvittaessa oma ilmoitus laskun sisällöstä.)

Matkalaskut pitää laskuttaa viimeistään 2 vkoa tapahtumasta ja varustetuet viimeistään lokakuussa. Tämän jälkeen seura ei ole enää velvollinen maksamaan niitä.

Kaikki  laskut pitää toimittaa  Jorma Kauppilalle joko  alkuperäisin kuitein tai sähköisesti.

SEURAN LEIRIT:

Henkilö, joka ei osallistu ilmoittautumalleen seuranleirille, maksaa leiristä aiheutuneet kulut itse, mikäli osallistumista ja syntyviä kuluja ei saada enää peruttua.

VOL-LEIRIT:

Liiton VOL-leirille  valittu maksaa  leirin ensin itse ja sitten laskuttaa puolet  leirin hinnasta seuralta käyttäen matkalaskulomaketta.

AV-LEIRIT:

Avoimille AV-leireille osallistuva maksaa  leirit itse. Leirimaksun maksettuaan  henkilö voi hakea Suunnistusjaostolta tukea leirin kustannuksiin. Tukihakemukseen pitää liittää  kopio leirin laskusta ja kuitista. Hakemus tulee  osoittaa Varpu Pousille. Jaosto päättää seuraavassa kokouksessaan, avustaako jaosto em. henkilön osallistumista leirille.

MAJOITUSKULUT:

Seura  kustantaa SM/katsastuskilpailujen osallistujan ja alaikäisen kilpailijan huoltajan kilpailuun edellyttävän yöpymisen maks. 30 eur/hlö/yö. Jukola/Tiomila osalta kilpailuun edellyttävän yöpymisen ykkösjoukkueeseen kuuluville maks. 30 eur/hlö/yö. Tvåmila/Venlat sekä muu Jukolaväki seuran varaama teltta-tai koulumajoitus.Kilpailumatkat toivotaan kuljettavan kimppakyydein.

PALKINTOJEN JAKO:
Palkintojen jaossa (SM-kilpailut/Jukola/Tiomila ym.)tulisi saajan olla paikalla VeVen asusteissa.

HENKILÖKOHTAISET SPONSORIT:
Jos henkilökohtaiset sponsoritulosi kulkevat seuran tilien kautta, informoi siitä Jorma Kauppilaa. Saat Jormalta viitenumeron laskutukseen.

Järjestettävät kilpailut

Suurimmaksi osaksi VeVen järjestämien suunnistuskilpailujen lähtöluettelot ja tulokset löytyvät Timo Harjun tulospalvelusivulta.

Suunnistuksen SM-erikoispitkä 18.10.2015

FIN-5 RASTIVIIKKO 10.-16.7.2016
Rasticupin finaali ti 23.8.2016
Tulevat:
Kansalliset/AM-keskimatka Turkia 7.5.2017
ANRV 8.8.2017