KILPAILUTOIMINTA SUUNNISTUS

OSALLISTUMISMAKSUT

OSALLISTUMISMAKSUT:

Seura maksaa jäseniensä kotimaisista suunnistuskilpailuista osanottomaksuja seuraavasti jäljempänä mainituin rajoituksin ks. MUUTA HUOMIOITAVAA.

KAIKKI:

 • viestit kotimaassa
 • jaoston määrittelemät viestit ulkomailla (budjetin sallimissa rajoissa)

NUORET:

 • H/D20 ja nuoremmille maksetaan kaikki osallistumismaksut

AIKUISET:

  • Kaikista henkilökohtaisista kilpailuista on MAKSUKATTO seuraavasti:

   • E-valmennusryhmä 600€
   • A-valmennusryhmä 400€
   • B-valmennusryhmä 300€
   • C-valmennusryhmä 250€
   • muut 200€

MUUTA HUOMIOITAVAA:

Kuntosuunnistuksia ei makseta.
Rastiviikoilla E-sarjoihin valituille ja nuorille maksetaan 1 Suomen Rastiviikko/kausi.
AM-kilpailuista maksetaan vain Kaakon alueen kilpailut.
Jälki-ilmoittautumisia seura ei maksa, joten jokainen maksaa ne itse heti. Seuran hoitamasta jälki-ilmoittaumismaksun hoitamisesta veloitetaan kilpailijalta laskutuslisä 5 eur/lasku kauden jälkeen.
Jos kilpailija jättää lähtemättä kilpailuun ilman pätevää syytä, on hän velvollinen maksamaan osallistumismaksunsa seuralle takaisin. Pätevä syy, sairaus tai äkillinen loukkaantuminen, on ilmoitettava ennen starttia Jorma Kauppilalle (talousvastaava). Sairaana ei pidä kilpailla! Katon ylityttyä seura ei maksa sairaustapauksissa osallistumismaksuja.
Osallistumismaksuja voidaan periä kauden lopussa jälkikäteen takaisin talouden tasapainottamiseksi (budjetin ylitys).

 KILPAILIJAT, MUISTAKAA HOITAA SEURAN JÄSENMAKSU ja YHTEYSTIEDOT IRMAAN, nuorilla  vanhemman. JOILLE SEURA MAKSAA OSANOTTOMAKSUJA, SEURA EDELLYTTÄÄ OSALLISTUMISTA SEURAN TALKOISIIN TAI MUUHUN TOIMINNAN PYÖRITTÄMISEEN, MUUTEN OSALLISTUMISMAKSUT PERITÄÄN KAUDEN LOPUSSA TAKAISIN. Valmennustukiryhmään kuuluvilta  edellytetään joko  kuntosuunnistustalkoisiin ja /tai kilpailujen järjestämistalkoisiin  osallistumista.  

PALKINTOJEN JAKO:
Palkintojen jaossa (SM-kilpailut/Jukola/Tiomila ym.) seura edellyttää että saaja olla paikalla VeVen asusteissa.

KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN

KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailuihin ilmoittautuminen hoidetaan Suomen suunnistusliiton IRMA-järjestelmän kautta. Ohjeet IRMA:anwww.ssl.fi.

Älä rekisteröi itseäsi uutena käyttäjänä, jos sinulla on lisenssinumero. Se voi olla, vaikka olisit maksanut lisenssin 20 vuotta sitten! Tarkista lisenssinumerosi IRMA:n kirjautumiskohdassa painamalla ”Tarkista lisenssinumero”.

Kirjautumiseen tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnus on oma lisenssinumerosi (toimii siis, vaikka maksua ei olisi maksettu). Salasana on henkilötunnuksesi loppuosa tai toissijaisesti syntymäaikasi (ppkkvv). Kirjaudu sisään ”Suunnistajana”. Uudet käyttäjät, joilla ei ole aiempaa lisenssinumeroa, kirjautuvat rekisteröitymällä, jolloin he saavat itselleen lisenssinumeron.

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran IRMAAN, käy heti tarkastamassa, ”Omat tietosi” ovat oikein (mm. Emit-korttisi numero SEKÄ YHTEYSTIEDOT). Jos sinulla ei ole omaa Emit-korttia, kilpailun järjestäjä varaa sinulle laina-Emitin, jonka saat haltuusi kilpailupaikalla, kunhan ensin maksat kortin vuokran. Laina-Emitien vuokrien maksamisesta jokainen vastaa itse.

Ilmoittautuminen onnistuu, kun lisenssi on maksettu. Tämä ei koske ns. lisenssittömiä kilpailuja (AM-kisat, Jukola,  nuorten RastiCup)

Kun olet maksanut lisenssin ja seuran jäsenmaksun, sinun kannattaa  tutustua KILPAILUJEN OSALLISTUMISMAKSUT sekä MATKALASKUT sivuihin. Ennen kuin pääset ilmoittautumaan seuran kustannuksella, ole yhteydessä IRMAn pääkäyttäjiin.

Kukin ilmoittautuu itse kilpailuihin IRMAssa. Viestien ja Nuorten RastiCupin (uudet kilpailijat) ilmoittautumiset hoidetaan seuran puolesta. Pääsäntöisesti, kun kilpailun normaali ilmoittautumisporras päättyy, IRMA-vastaava maksaa seuran osanottomaksun järjestäjän tilille. Seura laskuttaa kilpailijoilta jälkikäteen ne osanottomaksut, jotka eivät kuulu seuran maksettaviksi, mm. jälki-ilmoittautuminen.

Jos haluat maksaa ilmoittautumismaksusi itse, se on mahdollista. Itse maksaessasi jätä ruksaamatta kohta: seura maksaa.

Kilpailuun osallistumisen peruminen onnistu vielä ennen ilmoittautumisajan päätyttyä, jos se on tehty periaatteella seura maksaa.

VIESTIHALUKKUUDEN ILMOITTAMINEN

Irmassa voi ilmaista halukkuutensa lähteä viestiin sekä nähdä, ketä muita on lähdössä samaan viestiin.  VIESTIHALUKKUUS ON TEHTÄVÄ VIIMEISTÄÄN 2 VRK ENNEN 1. ilmoittautumisportaan päätyttyä.

IRMAan liittyvät kysymykset/ongelmat, ota yhteys IRMA-pääkäyttäjiin: Leena-Maija Harju 045-208 3375, Ari Kukkonen  050- 449 2980, Anniina Heikkinen 050-385 2453

MATKALASKUT

KM- JA MAJOITUSKORVAUS SEKÄ VARUSTETUKI:

Matkalaskuissa noudatetaan materiaalisalkusta löytyvää seuran yleistä ohjetta. KM- ja MAJOITUSKORVAUS sekä VARUSTETUKI TULEE LASKUTTAA KAIKKI ERIKSEEN matkalaskulomakkeilla ja toimittaa talousvastaavalle joko alkuperäisin kuitein tai sähköisesti.

KM-KORVAUS:
KM-KORVAUS maksetaan SM-kilpailuista (juniori-pääsarja) ja  katsastuskilpailuista katsastussarjojen osalta. Kilpailumatkat toivotaan kuljettavan kimppakyydein. Laki/tilitoimisto vaatii matkalaskulomakeelle HAKIJAN yli 18 v HETUn ja OSOITETIEDOT. Matkalaskulomakkeeseen pitää merkitä selvästi, mikä kilpailu ja kuka urheilija on kyseessä. Matkalaskut tulee toimittaa viim. 2 viikon kuluessa tapahtumasta talousvastaavalle.

MAJOITUSKORVAUS:
Seura tukee SM/katsastuskilpailujen osallistujan ja alaikäisen kilpailijan huoltajan kilpailuun edellyttävän yöpymisen maks. 30 eur/hlö/yö. Jukola/Tiomila osalta kilpailuun edellyttävän yöpymisen maks. 30 eur/hlö/yö. Tvåmila/Venlat sekä muu Jukolaväki seuran varaama teltta-tai koulumajoitus. Matkalaskulomakkeeseen nimi, ketä yöpyminen koskee ja liitteeksi tulee liittää maksukuitti. Maksukuitista tulee selvitä sisältö (lasku sekä kuitti tai tarvittaessa oma ilmoitus maksun sisällöstä.) Majoituslaskut tulee toimittaa viim. 2 viikon kuluessa tapahtumasta talousvastaavalle.

VARUSTETUKI:
Täytetyn matkalaskulomakkeen liitteeksi tulee liittää vähintään varustetuen määrä maksukuitteja. Maksukuiteista tulee selvitä hankinnan sisältö (lasku sekä kuitti tai tarvittaessa oma ilmoitus laskun sisällöstä.) Varustetuenhakemus pitää toimittaa viimeistään lokakuussa.

HENKILÖKOHTAISET SPONSORIT:
Jos henkilökohtaiset sponsoritulosi kulkevat seuran tilien kautta, informoi siitä talousvastaavaa ennen kuin haet tukesi. Henkilökohtaiset sponsorituet maksetaan vasta niiden saavuttua seuran tilille. Tämä tehtävä myös erilliselle matkalaskulomakkeelle, liitteeksi maksukuitti.

SEURAN LEIRIT:

Henkilö, joka ei osallistu ilmoittautumalleen seuranleirille, maksaa leiristä aiheutuneet kustannukset itse, mikäli osallistumista ja kuluja ei saada enää peruutettua.

VOL-LEIRIT:

Liiton VOL-leirille  valittu maksaa  leirin ensin itse ja sitten laskuttaa puolet  leirin hinnasta seuralta käyttäen matkalaskulomaketta, liitteeksi maksukuitti.

SUUNTA HUIPULLE LEIRIT 15-20 vuotiaille:

Seura tukee Suunta Huipulle -leirien osallistujia 20 eur/vuorokausi. Varoja kyseiseen tukeen varataan maks. 1000 eur. Tukea jaetaan tasapuolisesti kaikille leireille osallistuville nuorille. Leirituet maksetaan kauden lopussa jaoston puheenjohtajalle esitettyjen anomusten perusteella.

JÄRJESTETTÄVÄT KILPAILUT

Suurimmaksi osaksi VeVen järjestämien suunnistuskilpailujen lähtöluettelot ja tulokset löytyvät Timo Harjun tulospalvelusivulta.

Tulevat:
VeVen kansalliset 1.5.2019
Rasticup VeVe 19.8.2019