Maanantaina 28.8. taas Metsätalonkulmalla

Edellisen kerran Metsätalonkulmalla suunnistettiin 31.7. Tällä kerralla keskuksena on metsästysmaja ja kaikki radat kulkevat kokonaan junaradan pohjoispuolella. Ennen rastien vientiä suoritin maastotiedustelun, jonka seurauksena osa ratasuunnitelmista meni uusiksi, eihän kuntorastisuunnistajia oikein viitsi juoksuttaa pahimmissa viteliköissä.

Radat D, C ja pääosin B kulkevat nyt varsin siistissä maastonosassa. A-radan keskiosa sen sijaan on muutaman rastivälin verran peitteistä ja hidaskulkuista, jossa lisäksi rastipisteet ovat vaativia. Radat ovat melko runsasrastisia mutta aika lyhyet, pituudet   n. 50 m tarkkuudella tasakilometrisiä: 5, 4, 3 ja 2 km. Kartta on muuten varsin hyvä ja kohtuullisen ajantasainen paitsi, että maastossa on muutamia uusia polkuja, joita en ehtinyt lisätä karttaan. Tällaiset kuitenkin tunnistaa runsaista kavionjäljistä.

Opastus on MT170 Summasta, Reitkallin risteys.

Tervetuloa!

Timo Harju