Markkulan leirikeskus, Sikovuori iltarastiennakko

Iltarastit Markkulan leirikeskuksessa 29.8.
Maasto on kuivaa kangasmaastoa ja radat kiertelevät Sikovuoren rinteillä. Lyhyemmillä radoilla rastivälit ovat lyhyitä, kun taas pisin rata sisältää myös reitinvalintaa.
Kartasta…Kuviorajat varsinkin A- ja B-ratojen 1-välillä ovat epäselviä, joten niihin ei pelkästään kannata turvautua ja osa Sikovuoren poluista uhkaa jäädä uusien urien jalkoihin, kun monia juoksijaryhmiä käyttää aluetta kunnon parantamiseen.
A- ja B-radan kiertävät pääsevät kuulemaan historian siipien havinaa, kun yksi rastiväleistä kulkee Salpalinjaan kuuluvan linnoitusrakennelman vierestä ja myös yksi rastipisteistä sijaitsee linnoituksella.
Erityistä varovaisuutta on noudatettava Metsäkylän ja Kannusjärven välisellä tiellä sekä sateen sattuessa Sikovuoren kalliot voivat olla liukkaita. Nopeammilta juoksijoilta toivotaan kärsivällisyyttä maalin lähistöllä sijaitsevalla kapealla polulla, jota lähes kaikki suunnistajat käyttävät.
ELI JO PAIKALLE SAAPUESSA NOUDATA VAROVAISUUTTA HIEKKATIELLÄ!
Radat:
D-rata n. 1,5 km
C-rata n. 2,5 km
B-rata n. 4,5 km
A-rata n. 6 km

NYT SIIS KUNNON KOHENNUSTA TARJOLLA RASTIEN ETSINNÄN LOMASSA SIKOVUOREN RINTEILLÄ, KAIKKI TERVETULOA ILTARASTEILLE!
Karttalinkki tapahtumakalenterissa.
Ratamestari Tuuli Koivu