Torstaina suunnistetaan Rajamäen kartalla

Torstaina suunnistetaan Rajamäen päivitetyllä kartalla. Maastossa on suunnistettu kilpaa aikaisemmin muistaakseni n. 20 vuotta sitten. Nuoret suunnistajat ovat kesällä treenit jo alueella pitäneet. Ratamestarina kuntosuunnistuksissa on Jonne Lehto. Opastus paikalle on VT 26 Myllykylän hautuumaan jälkeen Haminasta päin tultaessa. Alla ratamestarin mietteitä. Kaikki siis mukaan!

Ennakkopaloja sen verran, että ratapituudet ovat (ulkomuistista) A 6,8 km, B 5km, C 3km ja D 2km. Rasteja radoilla A 12, B 9, C 7, D 5 kappaletta. Pellot ja kielletyt metsäalueet (nuoret taimikot!) aiheuttivat hieman haasteita ratasuunnittelussa eikä maastoltaan varsinaisesti näytä, ainakaan kartalta, ihan timanttiselta. Reitinvalintaa olen pyrkinyt tarjoamaan ja hyödyntämään kulkukelpoisuudeltaan parhaita alueita. Eiköhän siellä kaikilla kuitenkin hiki tule.

-Jonne