Kuntorastit Onkamaalla

Maanantaina 22.3 kuntosuunnistetaan Onkamaalla Fin5 suunnistusviikolta tutuissa maastoissa. Ratamestareina toimii Samu Heiska ja Lari Takanen. Tapahtumapaikkana toimii Onkamaan vanha urheilukenttä. Kello 18 eteenpäin samassa tapahtumapaikassa kilpaillaan Nuorten rasticupin osakilpailu. Tästä johtuen kuntosuunnistukseen muutamia huomioita. Karttoja ei ole nähtävillä niin näkyvästi kuin yleensä, jotta nuoret kilpailijat eivät näkisi kilpailukarttaa etukäteen. Samasta syystä toivomme ettei omaa suoritusta analysoida tapahtumapaikalla suurella joukolla ennen ensimmäisiä lähtöjä, eli klo 18. Saavuttaessa paikalle kuntosuunnistajia pyydetään pysäköimään tienvarsipysäköintiin, jotta kilpailijoille varattu lähiparkki ei täyty ennen aikojaan. Kuntosuunnistusradat käyttävät samaa maastoa kuin kilpailijat, joten annathan kilpailijoille tietä. Maalissa kuntosuunnistajat ja kilpailijat erotellaan eri maalikarsinoihin.

Ratapituudet: A-rata 6,17km, B-rata 4,51km C-rata 2,79km ja D-rata 2,31km

Tervetuloa kuntosuunnistamaan sekä seuraamaan nuorten kilpailuita!