Keli kuivui Jukolasta, Luomakankaalla ei ollut mutaa

Luomakangas on tunnettu hiekkakankaistaan ja rapasoraisista harjuistaan. Mukavaa vaihtelua ainakin niille, jotka kävivät kokemassa Lappee-Jukolan sateet. Vaikka eihän siellä Lappeen metsissä niin mutaista ollut. Eniten liejua oli pelloilla: Kilpailukeskuksessa ja parkkipaikoilla.

Luomakankaan tulokset on julkaistu. Huomio B-radalle – Anni-Maija: Hopea kuntsareilla ei ole häpeä, eikä noloa, vaikka isäukolle häviääkin. Selitykseksi kelpaa vaikkapa se, että tuli vedettyä lauantaina vähän kovempaa. Onnittelut Venlojen viestin voitosta!

Torstaina ei ole rasteja, kun keskitymme juhannuksen viettoon kukin tavallaan.

Maanantaina mahtavat maastot Turkialla. Viime syksyn SM-erikoispitkien maaston eteläosassa, aivan heinäkuisen Fin5-suunnistusviikon kilpailumaastojen vieressä. Ja muistettakoon, että Fin5-viikolla on joka päivä tarjolla kuntosuunnistusta nimellä Avoimet sarjat – kuka tahansa voi osallistua.