Vehkarinne tarjoaa upeaa maastoa

Vehkalahden Veikkojen kevätkansalliset kilpailtiin 14.5. Vehkarinteessä. Mainio suunnistusmaasto sai kiitosta osallistujilta. Edes kilpailun aikana ilmaa raikastanut sade ei kuulemma haitannut.

Maanantaina tarjolla on siis hyväkulkuista kangas- ja kalliomaastoa, josta toki löytyy myös hitaampia notkokohtia. Pienipiirteiset mäkialueet ovat sopivasti teiden, polkujen ja kirkasvetisten järvien rajaamia. Se tuo turvaa, jos rasti ei heti löytyisikään.

Ennakkopaloja reittihärvelissä

Tarjolla olevaa maastoa ja kevätkansallisten ratoja voit tutkia reittihärvelistä. Valitse ensin tapahtuma listasta (Kevätkansalliset) ja sitten oikeasta reunasta sopiva rata tarkasteluun. Tarvittaessa voit vaihtaa tekstien kielen oikean yläkulman valikosta (lang).

Kuntorasteilla käytetään kilpailun rastipisteitä, mutta radat eivät välttämättä ole aivan samoja kuin kilpailussa.