Sprinttiä Miehikkälässä 27.4.

Miehikkälän Vilkas järjestää Kymen kuntorastit torstaina 27.4.2017 Lapjärven Juhlan ja Majoituksen, entisen Lapjärven kansakoulun, pihapiirissä. Käyntiosoite Lapjärventie 390. Lähtö on auki klo 17-18.30.

Suunnistajille on tarjolla yksi sprinttirata, jonka pituus on 1,2 km. Rasteja radalle ratamestari Jukka Urpalainen on suunnitellut 16 kpl. Suunnistajille on siis tarjolla hyvä rastinottoharjoitus. Nuoremmat pihkaniskat voivat kokeilla, miten tossu pysyy kokeneempien suunnistajien vauhdissa.

Kesäkausi aukeaa 24.4. Kannusjärvellä. Aloita 100 rastin etsiminen!

Kuntorastikalenteriin on lisätty vuoden 2017 tapahtumat, joita vielä viime hetkellä on muokattu, nyt kalenteri on siis voimassaoleva. Kausi alkaa ma 24.4. Kannusjärvellä. Ensimmäisenä ratamestarin puuhiin pääsee Finin sprintin ratamestari Lauri Vuorinen.
Ratapituudet ovat:
A-rata 5,6 km 14 rastia
B-rata 3,9 km 10 rastia
C-rata 2,4 km 7 rastia
D-rata 1,8 km 5 rastia

Tervetuloa kaikki mukaan hiomaan kuntoa kohti Jukolaa!

Unelmat liikkeelle rasteilla

100-vuotiaan Suomen kunniaksi kaikilla on mahdollisuus osallistua 100 rastin etsintään kesän aikana järjestettävissä VeVen suunnistustapahtumissa.

Lataa itsellesi ja kaikille kavereillesi Vehkalahden Veikkojen Rastikortti 2017, kerää suoritukset ja osallistu arvontaan.

Kortin käyttöohjeet:

Merkitse rastipisteen sisään kirjaimella jokainen löytämäsi rasti. Esimerkiksi, käyt kuntorasteilla D-radalla jossa on 6 rastia, merkitse kuuden rastipisteen sisään K.

Jokaisesta Hippokoulukerrasta voit laittaa viiden rastipisteen sisään H. Aikuisten suunnistuskoulusta laita viiden rastipisteen sisään A. Täytettyäsi kaikki rastipisteet, palauta rastikortti kuntosuunnistustusten pitäjille tai hipposuunnistusohjaajille.

Tarmolan tulokset

on julkaistu, löytyvät tulossivulta!

Kiitos kaikille suunnistajille ja järjestäjille kuluneesta kaudesta! Kymen kuntorastit jatkuvat taas ensi keväänä. Tänä syksynä on mahdollisesti vielä tarjolla Kotham-cup, ja kukaties talvella tai alkukeväällä VeVen nuorten suunnistajien järjestämiä kuntsareita. Seuraa ilmoittelua! Tavataan rasteilla!

Tarmolassa yötä ja päivää 22.9.

Kymen kuntorastien varsinaisen kauden päättää KaaRa ja Tarmola, jossa suunnistamaan pääsee päivällä ja yöllä. Tervetuloa!

Suutarlammen tulokset löytyvät yösuunnistuksen osalta vihdoin tulossivuilta. Kadonneen (varastetun) rastin vuoksi päivän osalta tuloksia ei valitettavasti vielä saada.

19.9. Suutarlammella metsään päivällä ja yöllä

Maanantain kuntosuunnistukset ovat Suutarlammella, ja metsään pääsee pimeän lisäksi valoisaan aikaan. Kartta on Janne Weckmanin käsialaa. Rastipisteet ovat yösuunnistukseen osin vaativia. Maasto koostuu rikkonaisista avokalliomäistä, kuusivaltaisista kangasmetsistä ja myös taimikoista.

Huom!
Päiväsuunnistuksen lähtöaika klo 18 -18.30.
Yösuunnistuksen lähtö on auki klo 20 – 20.30.

Tervetuloa!

8.9. Onkamaalle

Vielä ennen perjantain Bastionin sprinttiä ehtii metsään hienoihin Onkamaan maastoihin.

Ratoja on tarjolla A 6 km, B 4,5 km, C 3 km ja D 2 km. Tapahtumakeskus on Fin5-kilpailukeskuksessa, opastus vt 26:lta Onkamaan risteyksestä.

Tarjolla on todella hyväkulkuista maastoa, näkyvyys on hyvä eikä pusikoissa tarvitse rymytä – loistavaa kuntsarimeininkiä! Tervetuloa!

Terveisin,
ratamestari Pekka Fincke

Sprinttaamaan ylimääräisille kuntsareille

Pe 9.9. järjestetään ylimääräiset kuntosuunnistukset ….SPRINTTIÄ! Haminan Bastionissa. Autot on hyvä jättää Haminan torille, josta Raatihuoneen kautta lyhyt kävelymatka Bastioniin. Ei erillistä opastusta paikalle. Lähtö auki klo 17-18.
Lauri Vuorinen on taiteillut kuntosuunnistusradat ja nuorisovetäjät ovat tehneet nuorille omat kiemurat RR-radan muodossa.

Bastionissa on samaan aikaan kaikenlaista tapahtumaa, joten sprintin jälkeen on hyvä verytellä porrasjuoksussa ym. virikkeissä.
Tule ja tuo kaverisikin !

TERVETULOA!