Kilpailutoiminta

ILMOITTAUTUMINEN KILPAILUIHIN

HIIHTOKILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN MUUTTUNUT KAUDELLE 2022
Hiihtokilpailuihin ilmoittautuminen Hiihtokalenteri.fi kautta.

Hiihtokilpailuihin on nyt mahdollista ilmoittautua itse Hiihtokalenteri.fi sivuston kautta (sivuston käyttö vaatii rekisteröinnin – ohjeet linkissä).  Ilmoittautumiset tulee olla tehty seuraavan viikon kisoihin sunnuntaina. Seura vahvistaa ja maksaa ilmoittautumiset Hiihtokalenteriin tehdyistä ilmoittautumisista. Kilpailujen osallistumismaksujen siirto seuralle on käytössä jokaiselle lisenssin omaavalle hiihtäjälle.

Muista tarkistaa hiihtokalenterista ennen kilpailun ilmoittautumisajan umpeutumista, että kilpailijan nimi löytyy kyseisen kilpailun ilmoittautumislistalta.

Jälki-ilmoittautumiset hiihtokilpailuihin jokainen hoitaa itse sekä maksaa myös itse.

Kilpailuihin osallistuvalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva lisenssi tai Skipassi, iästä riippuen. Lisenssin voimaantulo voi kestää pari pankkipäivää ja ilman sitä ilmoittautumista ei voi tehdä, joten hoitakaa lisenssit kuntoon ajoissa!

Lisätietoja eri lisenssivaihtoehdoista SHL:n sivuilta https://www.hiihtoliitto.fi/lisenssit/
Fis-kisoihin osallistuvilla tulee olla voimassa olevan lisenssin lisäksi myös voimassa oleva Fis-koodi!

Seura maksaa jäsenmaksun maksaneiden hiihtäjien osallistumismaksut kilpailuihin (ei koske massahiihtoja).

Ilmoittautuminen on sitova, poissaolo vain sairastapauksissa.

VIESTIT

Seura pyrkii kasaamaan mahdollisimman paljon joukkueita erilaisiin viesteihin, jotta kaikki halukkaat pääsisivät hiihtämään viesteissä. Viestijoukkueet ja hiihtojärjestykset päättää hiihtojaosto. Mahdollisen kritiikin päätöksistä voi osoittaa jaoston puheenjohtajalle.

VeVe-hiihto palkitsemiskäytäntö

VeVe hiihto palkitseminen